No nejdříve sem myslel že budu brzda, ale prvních 300km mě vyvedlo z omylu mám ho sice teprve týden, ale jsem max. spokojenej jede úžasně a hlavně jsem si splnil sen, i když do CTR to má daleko a i tak jsem spokojenej samo že až čas ukáže. Spousta kamarádu mi říká že jsem tím motorem zabil ducha , a já jsem toho názoru že kdyby nechtěla tak ten motor není v nabídce.
to VTECER+SKYDRIVER: taky se podělím o zkušenost s tímhle ropákem Hondího ducha to zkrátka nemá, jezdím s ním jako s daily autem, najeto mám +/- 135t km a nemůžu si stěžovat, akorát pozor v zimě tankovat jen lepší naftu, stačí když nafta v palivovým filtru trochu zhoustne a elektronika to odstaví jako že je zamrzlá. Měl jsem souběžně i C7G 1.6 VTEC a v porovnání s naftou obě auta jedou stejně, nafťák díky většímu toč. momentu o kapku líp. Srovnávat s CTR to ale fakt nejde, na to nemůžu ani pomyslet
to area07 Já to nechtěl srovnávat CTR já jen že jsem zůstal stát před tou posvátnou metou Ale sen splněn Má krásná Jinak držím se svého Mota : Hondař od narození až do smrti