Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Xenon sada "philips" za 2.650,-
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: ReNo
Zaslal: 4.5.2010 , 16:01
Zobrazení: 626

Popis: Necekal jsem, ze prijdou, pac cena je az podezrele nizka : 2 650 vcetne postovneho.
Koupeno na www.xenony.in .
Mimochodem, tesim se na PCR, jsou to 10000k :-D

Strana 1 z 1

rotker

Zasláno: 4.5.2010 , 16:14    

Ty si na tobě smlsnou HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

crushot

Zasláno: 4.5.2010 , 16:19    

to bude ale ku*vamodrý světlo...jsem zvědavej jak bude vidět na cestu až bude mokrá silnice Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Winie

Zasláno: 4.5.2010 , 16:21    

to bych te nakopal jet proti tobe. nesnasim ty tuzery co to maj v autech KO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

OsekSpider

Zasláno: 4.5.2010 , 16:24    

to bys musel nakopat půlku HC HaHaaa

Becky

Zasláno: 4.5.2010 , 16:25    

souhlas s Winie OK
taky to nesnasim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

ReNo

Zasláno: 4.5.2010 , 16:31    

winie :
1) to muzes zkusit Velmi šťastný
2) nevim co delas, kdyz 10000k oslnuji podstatne mene nez 6000k HaHaaa
3) asi si fakt precti neco o xenonech a pak reaguj. Neni to poprve co chytre hlasis a ono je to jinak Mrk

ReNo

Zasláno: 4.5.2010 , 16:34    

Specialne pro tuzera winieho a vsechny kolem, kteri jen neco slysi a :

Teplotní rozdíl xenonů nemá vliv na to jak zřetelně a daleko řidič vidí, ale na odstín-barvu světla které xenony produkují. Vlnová délka xenonů 10 000K je svou charakteristikou šetrnější vůči zraku Vás i protijedoucích a přitom optimálně svítí, ale je více do modra. Vlnová dáleka 6000K je zase téměř jasně bíle xenonové světlo. Teplota obyčejných žárovek je kolem 3000K

needs

Zasláno: 4.5.2010 , 17:05    

Přesně.Jedině xenony,nevím jestli 6000K co mám jsou ostřejší než těch 10000K ale v obchodě mi je doporučil i prodejce protože ty s 10 jsou lepidlo na benga.
Benga když mne zastaví neřeknou nikdy nic,max to že je člověk více vidět,což je dobře.
A ty co na každé xenony reagují puštěním dálkáčů (ne probliknutí) fakt taky miluju :twisted:
V takovém případě bych nelenil se otočit a jet za nimi celou cestu s xenonama Velmi šťastný

Idea

Zasláno: 4.5.2010 , 17:05    

si to spis pletou fakt s tuzerama co maj naky hid zarovky a tak za par korun Velmi šťastný

cr4sh3r

Zasláno: 4.5.2010 , 17:23    

Pokud je to do čoček tak proč ne že, aspoň lépe uvidíš, ale pokud je to do obyč parabol, tak to bude oslňovat, mě sice ne, mě je to jedno, mě nevadí ani auto s dálkama, ale ty ostatní jo HaHaaa Jinak 10000k díky svě barvě je horší za deště a za mlhy, osvědčeno a vyzkoušeno Úsměv

Rada36

Zasláno: 4.5.2010 , 17:25    

Philips? Někde jsem četl že známí výrobci jako je tento se od výroby H.I.D sad distancujou, protože nikde neni tahle přestavba homohlogovaná.

Edit. ted koukám, patent a licence Velmi šťastný

O pravosti značky u tohoto výrobku bych polemizoval. Ale nějak to zásadně nechci zpochybňovat. Mrk

ReNo

Zasláno: 4.5.2010 , 17:29    

cr4 : dest a mlha? Na takove pocasi mam Lupo ... a cocky uz jsou Tak to valím bulvy
Rada36 : vsak se podivej na nazev. . philips je v uvozovkach, pac je to jen na zaklade jejich prodaneho patentu a jejich materialu. I tak je to podstatne vetsi zaruka jak cina Cool

millhauz

Zasláno: 4.5.2010 , 17:40    

hlavne policajti pokud budou chtit prudit si smlsnou na pokute...teda pokud nemas auto pred rv 96 Úsměv

sallo

Zasláno: 4.5.2010 , 17:49    

u nas v jednom shopu predavaju aj 4000K zevraj tie su najmenej napadne pre okolie a policajtov Úsměv

Winie

Zasláno: 4.5.2010 , 18:20    

pokud to das do cocky, budes u toho mit nastavovani a jeste to pozenes pres ciry lampy, tak v tom nevidim problem. jenze nekteri to delaj tak, ze tam flaknou jen tuhle sadu a zenou to pres normalni lampy bez cocky a staveni. KO a nemusis se do me hned navazet.

sallo

Zasláno: 4.5.2010 , 19:07    

no mam par znamych co maju xenony v obycajnych svetlach bez cocky a ked sa dobre nastavia tak nikoho to neoslepuje Mrk zato nevim co ted delaji v Skode ale kazda fabie co ide proti mne tak oslepuje ze h*vno vidim Ble

Bully

Zasláno: 4.5.2010 , 19:17    

Winie: jenomze to nastaveni musi byt automaticke podle naklonu auta (zatizeni)- manualne proc ne, ale nikdo to neodhadne jak to spravne naklonit a pochybuju, ze by se s tim kdo zalamoval. A je fuk jestli to zenou pres cocku nebo ne. Dal musi byt namontovano vysokotlake ostrikovani svetlometu kvuli tomu, ze se v zime xenony neohrivaji jako halogeny. A v neposledni rade musi takovy bastl projit homologaci a schvalenim pro silnicni provoz a konkretni vuz, vc. zaruky bezpecnosti. Takze ve finale s tebou souhlasim, ze bych podobne chytraky taky nechal pokutovat o 106. Maji sice prdacka modra svetylka a sami vidi nekdy lip (casteji jeste hur nez s origo svetly), ale oslnuji ostatni.

infinity

Zasláno: 4.5.2010 , 19:17    

podle me zbytecne, pokud nejezdis casto v noci. Hlavne jak jiz nekteri psali tak je to magnet na benga, a co si budeme povidat, 95% xenonu celkem hodne oslnujou. Podle me se meritka PCR budou na "nepovolene" upravy cim dal tim prisnejsi...takze bych se provokativnim vecem vyhybal OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Bitkar

Zasláno: 4.5.2010 , 19:19    

10 000 bude total fialovy, 6000 jsou modry, 4300 je bila a min jde do zluta.

jinak jsem taky prekvapen koukal na ofiko sajtu phillips, ze tam meli hid sadu. Netvrdil bych ale ze barevna teplota nema vliv na to jak daleko ridic vidi.

coudu

Zasláno: 4.5.2010 , 19:19    

jj xenony taky moc nemusim(asi proto že je nemam Úsměv ) a kór když člověk jede v placce jako jsou Hondice, to pak vidí několik vteřin prd. Když pak potkáš v zatáčce cyklistu a proti jede takovejhle vypalovák to je žůžo OK

ale na Black Pearl budou parádní tojo je to dobrý

Petura

Zasláno: 4.5.2010 , 19:40    

tak ať ti to hned při první kontrole řádně finančně ohodnotí Chápeš!
miluju modrý světla na autech kde nemají co dělat, je to strašně příjemný a kolikrát si říkám, že by si majitel měl dát na nárazník ještě přídavný světla se stejným zdrojem a k tomu ještě LED denní svícení, který svítí i s hlavními světlomety Ble

millhauz

Zasláno: 4.5.2010 , 19:55    

Bully...toto plati pro auta od rv 96 ...do roku 96 nemusis mit cocku, nemusis mit ostrikovace a nemusis mit ani automaticky stavitelny svetla podle zatizeni

Doktor

Zasláno: 4.5.2010 , 20:07    

souhlas, at si kazdej dava co chce, je mi sumak jestli mu to sviti modre nebo ruzove, ale kdyz bude oslnovat s podobnym tuzingem - na miste svetla rozslapat papa i kdyz ono staci, kdyz ma nekdo neserizeny svetla, zvlast liazka Velmi šťastný ale stejne mi prijde,kdyz jede nekdo naproti a je hrbol (na nasich silnicich vsude), ze to uplne vzdycky automatika nestihne... btw ja to resim kvalitnima bilejma zarovkama, co svitej nepatrne min a ja klid... u oktavky sem kdysi daval origos xenony a k tomu po usilnem shaneni sehnal komplet dily (cidla atd) + prace na celej den a bylo to, ale u Hondy to asi nebude tak easy? Úsměv

spoon

Zasláno: 4.5.2010 , 20:10    

jak málo stačí.. Velmi šťastný (ne ReNovi,ale vám Hihi )

millhauz

Zasláno: 4.5.2010 , 20:12    

automatika ti hrboly nestihne na 100%..automatika je tam od toho aby kdyz to auto napr nalozis si nemel zvedly svetla.....

ReNo

Zasláno: 4.5.2010 , 20:21    

bitkar : s tou svetelnou teplotou jsi hooddnneeeee ustrelil. Byl jsem se podivat primo na Philipse. 12000 jsou fialove. 6000 jsou fakt moc moc bile. Mozna jsi potkal nejakou cinskou vyrobu, ale na podobne porovnani znackovych kousku si muzes zajit do kdejakeho shopu Cool
Jinak, abych osvetlil situaci. Xenony mam z vice duvodu.
1) maji mensi odber - pri me ultramale baterce a vypinani motoru pri kazdem prerazeni se to hodi
2) podstatne mene hrejou - a to je dost dulezite, nebot nova svetla rozhodne nejsou ze skla. Vim, jak to obcas dopada. Jak krasne se vypali halogenka do plastu skla
3) Ano, dobre vypadaji
4) 10000k jsem vzal prave kvuli tomu, ze neoslnuji tolik co 6000k. Policajtum situaci rad vysvetlim. Nejsem typ co by s nima mel problemy. Kdyby chteli pokutu, najdou si ji v mem pripade kdekoliv jinde HaHaaa
5) Auto ma pouze predni sedacky a i extra pevnej podvozek - nastaveni svetel sverim odbornikum a vim, ze se predek meho auto rozhodne nezvedne (to ani pri sprintu uz)

ReNo

Zasláno: 4.5.2010 , 20:21    

A tem co si mysli, ze tuzinguju, pro ty mam jednoduchou odpoved. Pokavad policista potka udrzovane auto a nedostal zrovna kopacky od pritelkyne z duvodu jeho chudosti, pak se pta na parametry vozu a ne na xenony.
Jestli je neci nazor, ze tuzinguju, at uz mracenim svetel ci xenony apod ... pak je to jeho nazor, ktery mu neberu, ale i tak mu doporucuju se podivat do garazi ostatnich tuneru Cool

millhauz

Zasláno: 4.5.2010 , 20:28    

libi se mi jak se tu hadate jak mali kluci kerejm nekdo rozbil babovicku HaHaaa

ReNo

Zasláno: 4.5.2010 , 20:32    

millhauz : od toho je to otevrena diskuze. Clovek se obcas zajimave veci priuci. Ale vetsinou se jen silne pobavi Velmi šťastný

millhauz

Zasláno: 4.5.2010 , 20:36    

ReNo : vsak jo...nebyt honda dnes umru v praci nudou HaHaaa

marab

Zasláno: 4.5.2010 , 22:08    

Takhle nějak vypadaly 6000K, co jsem koupil se Streamem. Myslím že do bílé to mělo hodně daleko HaHaaa
:arrow: odkaz
Vzhledem k tomu, že na mě v noci pořád někdo blikal, ikdyž jsem měl světla seřízený a daný hodně dolu, tak jsem to demontoval....a mám klid.

marab

Zasláno: 4.5.2010 , 22:11    

...kecám, bylo to 8000K Se stydím

majkl_l

Zasláno: 4.5.2010 , 22:46    

millhauz: jaks to myslel s tím rv před 96?

BTW: na tý škatuli je napsaný Ečko, tak jestli je Ečko i na těch výbojkách, tak ti benga nemůžou nic.. jen je musíš při kontrole vyndat... to bych si klíďo ze šrajtofle těch dvapůl vyndal...

smekami

Zasláno: 4.5.2010 , 23:07    

A kdes je sehnal? Máš web na prodejce??

Winie

Zasláno: 4.5.2010 , 23:49    

Bully: ja to vim. taky sem to resil. taky me stve ze v noci je z hondy videt jedno velky nic, a chtel sem si s tim pohrat takovym zpusobem, ze by to byli defakto lampy z dvojkovy octavie v lampach z civica. jenze stejne bych neprosel homologaci a kdyz uz bych do toho teda vrazil nekolikanasobne vetsi castku nez 2650, bych rad prosel.

majkl_l

Zasláno: 4.5.2010 , 23:49    

píše to v nadpisu či popisu nebo jak se tomu říká... Hihi

mne jen na jednu stranu trochu mrzí, že jsem nekoupil kdysi když se prodávali na aukru.. dali se sehnat s regulací intenzity... od jedničky do čtyřky, talže když nemáš denní svícení, tak jsi svítil jedničkoua podle potřeby sis přidal...

každopádně jsem koukal - maj na tom webu test, jak zkoušej vodotěsnost, třískaj kladivem do ballastu a pak i mlátěj tou výbojkou... je to krásný, jak to vypadá, že skutečně ta kvalita zpracování není úplně šme, každopádně po konci videa jsem se překlikal i na výbojky, který dokázaly měnit barvy, to je věc, která mi moc nejde do hlavy, jak to dělaj....

Hellborn

Zasláno: 5.5.2010 , 8:52    

Xenon do čoky - nebývá problém. Dobastlené v obyč. světle je to na přesdržku a silně nepříjemné i ve dne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

millhauz

Zasláno: 5.5.2010 , 9:18    

majkl_l pokud mas auto pred rv 96 nepotrebujes cocku, nepotrebujes ostrikovace na predni lampy a nepotrebujes mit ti svetla automaticky stavitelny podle zatizeni vozu abys moh mit xenony na aute.....je na to nejaka vyhlaska zkusim to nekde najit.....chlupaty se me za to snazili je*at kdyz sem mel sierru rv 92..vytah sem papir...a byl klid....

millhauz

Zasláno: 5.5.2010 , 14:46    

Podle zákonů Evropské Unie, není zapotřeba u vozidel s dodatečně montovanými Xenony před rokem výroby 1996, aby bylo vybaveno s dynamickou regulaci sklonu světlometů a odstřikovači, tak jak je to povinnost u všech nových vozidel vybavené Xenony! Stačí pouze manualní nastavení z kokpitu a odstřikovače jsou doporučené……

mno kazdopadne...cocku asi potrebujes Velmi šťastný

Bitkar

Zasláno: 5.5.2010 , 17:19    

reno: beru zpet, nejak jsem to poplet, 6500 je denni svetlo, dal to jde pomalu do modra.

majkl_l

Zasláno: 5.5.2010 , 22:20    

heh.. tak to jsem furt v pytli, protože v předfejsu na céru není ani regulace u volantu.. jen vylézt z auta, zvednout kapotu a šťourat se v tom šroubovákem... Smutný

Hellborn

Zasláno: 5.5.2010 , 23:01    

Zákon Evropské Unie neexistuje... Ano, existují normy přímo závazné (nařízení), dále normy, které zavazují členský stát něčeho dosáhnout a pak doporučení... Silně pochybuju, že by existovalo nařízení EU,které by tuhle záležitost upravovalo.

Mimochodem, tady je stanovisk Ministerstva dopravy:

"Výbojkové zdroje světla je možno použít pouze do světlometů pro tyto zdroje světla schválené podle příslušných legislativních norem. Nelze je však používat jako náhrady za klasické žárovky a halogenové žárovky do světlometů neurčených pro výbojkové světelné zdroje. Světla, kde lze xenony použít, musí být označena homologační značkou ve tvaru "E" v kruhu a souborem homologačních čísel." Datum 3.12.2008

Dále bych doporučil tent článek z 29.3.2010 :arrow: odkaz

Brnďa

Zasláno: 8.5.2010 , 15:41    

uvidis totalne naprd, jak psali v testech je to spis na tuning srazy ze ti to sviti hodně barevně už, ja měl 10tisic na zkousku a videl sem kulovy:D

majkl_l

Zasláno: 11.5.2010 , 22:37    

tak vyzkoušej ne 10k ale 6k nebo 4k3 a uvidíš, že tam je sakra rozdíl...

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: ReNo
Zaslal: 4.5.2010 , 16:01
Zobrazení: 626

Board Security