|
|
|
Autor: Hurikan
Zaslal: 6.5.2010 , 11:40
Zobrazení: 374
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 11:45 |
|
Takže dneska dáme pokec jo?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 11:55 |
|
copak to je za krasavce? ten vystridal Hatche? doufam ,ze ne ..jinak se propadnu zavisti asi do Japonska  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 11:58 |
|
nojo kdo se to hned neozve vid Kamile nevim jak bude cas a jeste k tomu semnou Lenka nemluvi
Jinak hatch doufam stoji u baraku zatim zadne stridani  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 11:58 |
|
Černá střela 
To nám to bude na fotkách ladit 
Pověz něco oní. Kolik km, kdes ji vzal a za kolik  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 11:59 |
|
kurnaaaaaaaaaa..pan ma Hatch a jeste ATR..no to snad ,neee nemluvi s tebou kvuli tomu co sis koupil,ne? uz se propadam do Japan kdepak rostou tyhle kousky?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 12:01 |
|
Tak uvidíš dyžtak se ozvi když budeš chtít ale v noci za tebou nepojedu,jedině že bych si přidělal na střechu halogen abych něco vůbec viděl na tý mokrý silnici  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 12:04 |
|
No nejde o to ze sem to koupil ale ze sem si nejake penize musel vypujcit, ktere doufam behem dvou mesicu splatim, nj se ženama nic nenaděláš
Jinak rok 2001 po druhem majitely, koupeno nové v Čr.... má to několik nedostatků, takže půjde ještě k panu doktorovi= tomu i odpovídala cena, nechci tu cenu psát ale bylo to pod 150 000tis....
edit: jinak kompletně stavitelný podvozek, vložka do air boxu a celé nerez potrubí od katu až dozadu. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 12:09 |
|
njn..tky me ceka boj za nove auto casem..zensky to proste ne a ne pochopit
cena je vice nez smesna..tudiz snad se moc neprodrazi po navsteve doktora..kdyz ji takhle vidim tak fkt krasavec s ATS 03-04 je ATR 00-01 taky porad v mem hledacku..
designove mi vic sedi 7G ale zase motorove se mi zamouva ATR

a snad zena brzo pochopi co je to si udelat radost..prece jen v tomhle se sveze pohodlneji nez v Cive..casem bude rada  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 12:13 |
|
Hlavator: Vidíš to, já to mám naopak. Já bych toho mojeho cívu prodal hned, ale prozměnu přítulka nechce, že je to její miminko a má k němu strašnej citovej vztah, kdyko-li ji řeknu, že mě málem někdo naboural, tak už startuje a mluví o vraždě  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 12:17 |
|
mrgrudge: To si mel videt co delala mlada kdyz nas opoustela Civa 1,4ka kterou sem mel pred economem
nejdriv ze to je nizky,urvany atd..a kdyz si pro ni prijel kupec tak bylo drama..ja ji nedam..nechame si ji atd..jeste ji chudacek musela zamavat nez si ji odvezl..uz je to rok a porad na ni vzpomina 
ma hold taky srdce,asi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 12:24 |
|
No to moje je taky 1.4 co na tom ty ženský viděj Už sem měl nabídku za 80 tisíc, za to už bych měl VTi, ale kdybych to prodal, tak sem fakt mrtvej Takže mi nezbývá než našetřit a koupit VTi jako druhý kchár :twisted: |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.5.2010 , 13:52 |
|
a sakra, to abych si dával na přechodech větší pozor :twisted: |
|
|
|
|