Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  :-((((
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 11.6.2010 , 21:06
Zobrazení: 469

Popis: 

Strana 1 z 1

Hellborn

Zasláno: 11.6.2010 , 21:09    

Opatrně kucí a koukat do zrcátek....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Hlavator

Zasláno: 11.6.2010 , 21:30    

pekne mu to mackl Tak to valím bulvy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 11.6.2010 , 21:45    

Mazda byla včera vyzvednuta ze salonu... Se stydím Jen zelené papíry za oknem...

Situace asi takto: Silnice z Benešova na Prahu uzavřena kvůli bouračce, tvoří se pomalu kolona, pán z Mazdy si prý najel k čáře,aby se podíval dopředu a bum... Akorát nevím,jak mu mohla motorka trefit ty zadní dveře,když jen najel k čáře... to mi hlava nebere (Pár lidí to tam kvůli kolně otáčelo a i řidič z dalšího auta říkal,že se mu zdálo,že se chce Mazda otočit...) Já přijel asi 5min po ráně... Motorkář měl kliku,že od té první bouračky (asi 4 auta) jela sanitka,kterou doktor poslal od bouračky na základnu prázdnou, takže zrovna jeli tady kolem. Když jsem zastavil,tak zrovna posádka vybíhala. Dopadlo to snad dobře - zlomené zápěstí, bolest zad,ale rukama/nohama hýbal...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

hometuner

Zasláno: 11.6.2010 , 23:32    

Smutný tady je vidět že i malá rychlost a předpokládám na takovym stroji že i měl moto oblečení, je to o držku, hlavně že je to jen lehčí zranění na motorce podle těch dveří bude škoda za desetitisíce ty ohnutý vidlice...... to je nejhorší situace tohle, že řidič se náhle rozhodne nejspíš ve vzteku z kolony že to otočí, zrcátka nezájem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 12.6.2010 , 13:36    

Vidlice nevím, položil to než narazil...

myst

Zasláno: 13.6.2010 , 11:11    

mu tam stopro vlitnul... mi vcera frajer pred barakem udelal to samy. jsem jela rovne a on na me vybaf z parkovaciho misto a suverenne vyjel primo prede me do cesty. jsem zahamtla brzdu, kola zapiskala, abs koplo a stala jsem 20cm od jeho dveri
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 11.6.2010 , 21:06
Zobrazení: 469

Board Security

(104575 útoků)