| konečně "dolakováno"... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 23.7.2010 , 15:03
Zobrazení: 389
|
|
 |
Popis: ... homemade, drátěnej kartáč, smirek a Hamerite :-) |
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:11 |
|
koukam ze ses s tema trmenama moc neparal, natreny i prachovky a odvzdusnovak  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:15 |
|
já když lakoval třmeny, tak sem je rozebral, obrousil na kov, nalakoval spešl sprejem na brzdy, dal nový těsnící sadu a nasadil, to pak byl jinej pohled na třmen. A není červená jako červená, foták zkresluje, ale nemám rád když vršek je červenej a barva pak vypadá oranžově. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:19 |
|
jj, nepáral, protože to už vypadalo hrozně a ty odvzdušňováky a prachovky už natřený byly, jen to na těch fotkách není moc vidět, nebral jsem to jako generálku, to je v plánu až na příští rok... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:20 |
|
sem zvedavej jak se ten hamerite bude tvářit po prohřátí třmenů po nějaké ostřejší jízdě  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:21 |
|
osobne sem dosedaci plochu kola na buben jen obrousil a dal vazelinu..jinak neni to prace na 2h - to vim uz ted vic nez dobre..kolik pak vrstev Hamer? ja napalil 3  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:27 |
|
CRXMANN: všude jsem se dočetl že drží dobře i po prohřátí, tak nevím, uvidíme... (jinak já se kochám, nezávodím )
Hlavator: jj, je s tím docela patlání... taky 3 vrstvy  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:32 |
|
taky sem daval Hammyho, cetl sem ze je OK, zatim je mam natrene a rozebrane na stole |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:38 |
|
mě se do toho rozebírání moc nechtělo když vím že se to příští rok bude dělat pořádně, jen ještě nevím jak, jestli opískovat a komaxit bo něco jiného... A druhá věc je že na to nebylo moc času, musel jsem to dát do dneška do kupy a nevím jak by to dopadlo kdybych je rozebral úplně  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:45 |
|
staci rozebrat a poradne obrousit, jestli mas moznost piskovani tak pisek a komaxit, ale zase bych to tak nehrotil |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:49 |
|
s pískováním problém nemám, to bych uměl domluvit, komaxit v lakovně by asi taky problém bejt neměl, ale protože jsem to nikdy nerozebíral tak nevím jak je to třeba s brzdovkou a s odvzdušněním... v tom si nevěřím  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 15:55 |
|
musi to pak samozrejme odvzdusnit a je dobre rovnou kopit opravnou sadu na brzdy - novy gumicky, prachovky. kdyz by si mel vyrezlej pistek tak i pistek |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 17:01 |
|
Zdarvím,
doporučuji raději zbavit dosedací plochu pro kola na kov, plochým šroubovákem dát pryč vše a dát měďěnku. Proč? Barva se prohřeje spojí s kolem a nejde/jde špatně dolů ... vlastní zkušenost. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 17:47 |
|
mám hammerite na třmenech už druhý rok, a pořádný kouř několikrát zažili. S barvou se nestalo nic.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 23.7.2010 , 18:37 |
|
jedine HAMERITTE, je to luxus barva a kdo tady pise, ze nevydrzi pekelnou jizdu, tak potom asi jezdim pomalu, bo me to drzi perfektne a je to fakt cervena, ne oranzova, Proste HAMERITTE  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 24.7.2010 , 13:25 |
|
taky mam hameritte a naprosto v pohode i pri ostry jizde. drzi a neloupe se, kazdopadne takhle i s prachovkama a steftavam je to prasarna  |
|
|
 |
| konečně "dolakováno"... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: ge.or.ge
Zaslal: 23.7.2010 , 15:03
Zobrazení: 389