| Zajímavá nehoda |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: JaRaN
Zaslal: 4.8.2010 , 21:37
Zobrazení: 732
|
|
 |
Popis: Co vám připadně na té nehodě divného.. Neměla by náhodou být stopa ZA autem, když někdo vyjede do pole? :o) |
 |
|
|
| Zasláno: 4.8.2010 , 21:41 |
|
nepřijde mi na tom nic divného prostě tam asi nacouval ne?
PS: není to náhodou Hengesuv Civic? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.8.2010 , 21:42 |
|
ja bych na tom nevidel nic divneho, po predku vjel do travy tam se otocil o 180° a jeste kousek setrvacnosti zajel dozadu a zustal stat tak je na fotce...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.8.2010 , 21:43 |
|
Taky nevím co řeší  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.8.2010 , 21:43 |
|
s timhle pozor at vam od nazhavenych svodu nechyti cele pole...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.8.2010 , 21:44 |
|
Henges: tak nám to trošku objasni  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.8.2010 , 21:44 |
|
Peťane ty jsi tady snad pořád. Myslíš? Čoveče já ti ani nevím...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.8.2010 , 21:50 |
|
Jarane: co nevíš jestli je to Hengesuv Civic?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.8.2010 , 21:58 |
|
No jasně že je to moje stará dobrá showcar Díval jsem se s Mikim na stare fotky a je dobre videt jak se ty auta časem mění  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.8.2010 , 11:03 |
|
otočeny hodiny a pak se trochu proletel  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.8.2010 , 11:33 |
|
nevim vo co go...tam normálně zacouval, dal si s ní jedno dvě čísla a zase vyjeli na domov  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.8.2010 , 13:36 |
|
dostal šmejra :o) a zacouval :o) jako já na polygonu :o)  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.8.2010 , 15:16 |
|
Zatím dedukce (zcela mimo), jak jsi se tam ocitl, pro tebe vypadají dobře Jendo  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.8.2010 , 16:42 |
|
teda Jaroušku, už jsi jak ten Miki s pokusama druheho zesměšnit V podstatě mají pravdu, zacouval jsem tam A popři to Navíc je fajn že tu vypisuješ a ani jsi tam nebyl a i ta fotka je moje  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.8.2010 , 17:31 |
|
zacouval tam, ale jen kuli focení kdyby tam takhle vlítnul tak nebude tak blízko u silnice a pěkně s ní srovnanej |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.8.2010 , 18:33 |
|
kdybys postavil tu trávu to by byla jiná fotka :o)) fakt by to byla super fotka a dobrá hádanka, nikde stopy :o)) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.8.2010 , 20:22 |
|
Henges : Pokus druhé zesměšnit jsem zaregistroval od tebe v jiné "Hondě dnes", tak nekritizuj. Proto je tu i tohle. Ostatně i fotka tam tvoje není a nevím o tom, že by tě někdo prosil ji na web dávat. Matně si vzpomínám, jak jsi věčně pral do Mikiho, že vkládá na net tvé fotky..A měl jsi pravdu. Ale jakto že ty můžeš..
A k těm dedukcím - proboha připustíte si vůbec hondaři, že může i mistr hondař prostě vyjet jen proto, že jak trouba neurejdoval couvání????  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.8.2010 , 16:09 |
|
koukám opravdu co jsi zase s Miki chytáš jeho moresy Tu fotku co jsem tam dal jsem fakt nepovažoval Tě zesměšnit jen jak je smutné že jedna éra skončila a místo honďas ted máto tohle, u Tebe to chápu, podnikání je přednější, jen jsem nechápal Mikiho kterej mi tvrdil že to auto neprodá nikdy že to je prostě orgáč s tím jezdit Ohledně šetření to u něj taky beru, ale prostě jsem nepochopil že se ho vzdal po tom jak o něm vždy básnil atd atd a bylo to spíše mířené na něj že prodat VT za 30 a za tu stejnou cenu mít felinu je dost tvrda realita pro závodníka jeho povahy Promin že jsem se tě tak dotnul tou fotkou ale momentálně jsi si to jen špatně vyložil protože to fakt nebylo myšleno na zesměšnění ale mel jsem zrovna depku. Ten den byl za mnou Miki a bavili jsme se o tom co bylo atd a co už nebude tak se mi postesklo po hondičkách tot vše a nemusíš v tom hledat nic jiného  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.8.2010 , 16:14 |
|
A toho troubu si nech. Blbě jsi pochopil fotku a dětinsky se tu snažíš protiutokem zesměšnovat. Ale mě na rozdil od Tebe ta fotka asi tak nerozprudila Však sranda musí být Prostě jsem couval docela velkou rychlostí a když jsem to chtěl srovnat tak jsem cukl volantem víc než bylo zdravo a prostě jsem zajel až do pole žádná věda, aspon se máme čemu po letech zasmát že Miki  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.8.2010 , 19:10 |
|
Nenafukuj se a nevykrucuj zas. Ty jsi taky tvrdá realita, je vidět, že toho v této současné jeho "tvrdé realitě" (kterou si celkem užívá) s ním moc nepokecáš a když, tak to pry překroutíš.
Že jsi takové citové kecy neměl, když kastráta měl, to je zajímavé Napřed max. trapné navážení se po prodeji do něj a ted housličky a citovka.
Jinak trouby se nechytej, to je každý, kdo se předvádí a takto vyjede, bráno prostě všeobecně. Jo a už nepovažuj a bude klid. Někdy "potuníme" a řekneme si to jak staroch se švihákem lázeňským  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.8.2010 , 12:20 |
|
Přečti si to u té fotky co jsem tam dal znovu a uvidíš že tam nejsou žádní vysmátí smajlové kteří by ukazovali že se vám posmívám ale jen dva smajlové ( ) kteří měli ukázat že mě to se** že už nejsou hondy a smutním Špatně jsi to pochopil a hned jsi provedl "protiutok" Ale co už sám by jsi měl uznat že to je manévr Mikiho, Ty jako ostřílený švihák by jsi se nad tím spíše povznesl
Navážení po prodeji?Od začátku co jsem se dozvěděl že to chce prodat jsem byl proti protože vím co pro něj to auto znamenalo
Předvádění? Kamaráde já jsem tam byl ÚPLNĚ sám když se to stalo takže nesud když jsi tam nebyl 
.... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.8.2010 , 12:20 |
|
......
Já překroutím co řekne Miki? Ale prosim Tě, TY nejvíc ho znáš a víš jakej je, ty sám jsi mi kolikrát říkal že on sám překrucuje co on sám když řekl Každopádně vím moc dobře co mi říkal o tom jak se mu líbí že to vubec nežere ale že ted už sám si říkal na jedné trase že dřív tam lítal s civicem a s tímhle se tam drkotá a přijde mu to dlouhé atd.ale musíš pochopit proč to popíra,vždyt víš že to byl vždy největší závodník v okrese a přece veřejně nepřizná že ho to auto neuspokojuje,je pouze spokojenej že to málo žere.Já ho i chápu 
Jinak se teda veřejně omlouvám že to bylo pochopeno jinak než za jakým účelem jsem to tam dal
PS: vlastně ani nevím proč Tě to tak popudilo když jsi tam snad byl zmínen jen jedinkrát když jsem psal že jsi prodal targu jinak tě tam nikdo neřešil...
ALe koukám že staré koleje nezustaly zapomenuty a dokážeme se tu debatovat o ho*** docela dlouho  |
|
|
 |
| Zajímavá nehoda |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: JaRaN
Zaslal: 4.8.2010 , 21:37
Zobrazení: 732