Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  moto dovolená v HR
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: hometuner
Zaslal: 7.8.2010 , 0:43
Zobrazení: 541

Popis: celkem najeto 2750 km , honda nezklamala, s motorkou žádnej problém a neubyla ani kapka oleje :-D akorát guma se sjela ve těch teplotách rychleji než bych čekal, díky bohu vydržela až do konce...Hornet je super stroj na dlouhý cesty, nemám co vytknout, 1000 km v kuse během dne žádnej problém, čekal jsem že to bude o dost horší :-) , sem tam ztuhlý nohy ruce, ale častý tankování a pauzy na jídlo to napravily :)
moto dovolená v HR

Strana 1 z 1

Winie

Zasláno: 7.8.2010 , 10:40    

ty jo. na kolik takova dovca vyjde?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

master88

Zasláno: 7.8.2010 , 11:26    

guma po 2750km pryč? to je celkem blbej výsledek ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

hometuner

Zasláno: 7.8.2010 , 11:34    

master88: nee ta guma měla před odjezdem 30% , ale čekla sem že dopadne líp, už sem pořídil novou

winie: byly jsme 14 dní ale počasí ve střední nám nedovolilo odjet tak jsme nakonec zůstali 3 týdny a poslední sobotu jsme stejně jeli 200 km v HR po dálnici v dešti, ale pak už pohoda, hele měli jsme s kámošem každej s sebou 16 000 a mě nezbylo mi nic Úsměv, dřeli sme na to na brigádách jak psi, ale užili jsme si cestování, rybaření, loďky, výlety trajektem, ostrovy, koupání, potápění, sem tam diskotéka, sportování a to sme nic nestihly ještěÚsměv, za ty peníze to ale stálo, příští rok jedu zas, jezdím tam delší dobu mam tam kamarády, viz. Prelude 2g kterou každej rok opravujem, dáváme do kupy HaHaaa

- jediná smutná věc, že kámošovi se zadřel motor na konci HR, tak jms ejeli ve 2 na hornetu i s jeho bagáží a snim, proto ta zadní guma odcházela při těch 140-150 tak rychle....ted si jede pro motorku s vozíkem Smutný špatná kontrola oleje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Tranďák

Zasláno: 7.8.2010 , 13:23    

Kde jste to byli ? Chorvatsko .... ale kde přesněji ? ...je mi to tam nějaké povědomé .... Úsměv

hometuner

Zasláno: 7.8.2010 , 13:56    

Byli jsme ubytováni ve městečku Vodice (10 km od Šibeniku), fotky jsou z ostrovů Prvić, Murter a města Tisno. Dále ta brána s chopperem to je Moto klub OKIT Vodice, Prelude 2g to tam má kámoš v NP KRKA, hvězdici jsme náhodou našli ve vodě v zátoce Zamalin poblíž města Tribunj. To je jen zlomek fotek a míst, schválně jsem sem dal jen pár spíše s tématikou Honda HaHaaa Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  moto dovolená v HR
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: hometuner
Zaslal: 7.8.2010 , 0:43
Zobrazení: 541

Board Security