| moto dovolená v HR |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: hometuner
Zaslal: 7.8.2010 , 0:43
Zobrazení: 541
|
|
 |
Popis: celkem najeto 2750 km , honda nezklamala, s motorkou žádnej problém a neubyla ani kapka oleje :-D akorát guma se sjela ve těch teplotách rychleji než bych čekal, díky bohu vydržela až do konce...Hornet je super stroj na dlouhý cesty, nemám co vytknout, 1000 km v kuse během dne žádnej problém, čekal jsem že to bude o dost horší :-) , sem tam ztuhlý nohy ruce, ale častý tankování a pauzy na jídlo to napravily :) |
 |
|
|
| Zasláno: 7.8.2010 , 10:40 |
|
ty jo. na kolik takova dovca vyjde? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.8.2010 , 11:26 |
|
guma po 2750km pryč? to je celkem blbej výsledek ne? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.8.2010 , 11:34 |
|
master88: nee ta guma měla před odjezdem 30% , ale čekla sem že dopadne líp, už sem pořídil novou
winie: byly jsme 14 dní ale počasí ve střední nám nedovolilo odjet tak jsme nakonec zůstali 3 týdny a poslední sobotu jsme stejně jeli 200 km v HR po dálnici v dešti, ale pak už pohoda, hele měli jsme s kámošem každej s sebou 16 000 a mě nezbylo mi nic , dřeli sme na to na brigádách jak psi, ale užili jsme si cestování, rybaření, loďky, výlety trajektem, ostrovy, koupání, potápění, sem tam diskotéka, sportování a to sme nic nestihly ještě , za ty peníze to ale stálo, příští rok jedu zas, jezdím tam delší dobu mam tam kamarády, viz. Prelude 2g kterou každej rok opravujem, dáváme do kupy 
- jediná smutná věc, že kámošovi se zadřel motor na konci HR, tak jms ejeli ve 2 na hornetu i s jeho bagáží a snim, proto ta zadní guma odcházela při těch 140-150 tak rychle....ted si jede pro motorku s vozíkem špatná kontrola oleje |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.8.2010 , 13:23 |
|
Kde jste to byli ? Chorvatsko .... ale kde přesněji ? ...je mi to tam nějaké povědomé ....  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.8.2010 , 13:56 |
|
Byli jsme ubytováni ve městečku Vodice (10 km od Šibeniku), fotky jsou z ostrovů Prvić, Murter a města Tisno. Dále ta brána s chopperem to je Moto klub OKIT Vodice, Prelude 2g to tam má kámoš v NP KRKA, hvězdici jsme náhodou našli ve vodě v zátoce Zamalin poblíž města Tribunj. To je jen zlomek fotek a míst, schválně jsem sem dal jen pár spíše s tématikou Honda  |
|
|
|
| moto dovolená v HR |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: hometuner
Zaslal: 7.8.2010 , 0:43
Zobrazení: 541