Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  power of dreams becomes reality
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: xjazz
Zaslal: 23.8.2010 , 20:11
Zobrazení: 327

Popis: tak konečně je doma holka,omluvte děsnou kvalitu fotky a bordel v garáži :D

Strana 1 z 1

Mailo

Zasláno: 23.8.2010 , 20:25    

Vypadá pěkně a bordel nikde nevidím Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

xjazz

Zasláno: 23.8.2010 , 20:26    

aha je schovanej za hondou Velmi šťastný jinak díky Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Winie

Zasláno: 23.8.2010 , 21:46    

to mas otevrenou kapotu nebo to spasovaval nakej odbornik? Tak to koukám! pokud to je bouracka, tak odstrojit a nechat srovnat. tohle uz je dost. horsi nez ma lukas28 a to ze to je docela hardcore. respektive byl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Petr 78

Zasláno: 23.8.2010 , 21:50    

Winie: tohle vypadá na nezabouchlou kapotu

xjazz

Zasláno: 23.8.2010 , 21:53    

správně odhadnutu neměl sem dovřenou kapotu pač sem chvílí před tím skoumal klimu a zapoměl sem ji dovřít,jinak winnie pokud by to takhle zavřený nesedělo tak to ani nevezmu Velmi šťastný pač vím co je to za mordu rovnat,je to fakt jen nedovřený Úsměv

Lukas28

Zasláno: 23.8.2010 , 22:11    

neberte se můj plech do huby Velmi šťastný zejtra si jedu pro další díly, oprava předku mě ještě čeká Velmi šťastný..kdyby měl někdo doma předek na C5G HB za rozumnej peníz klidně to vezmu Velmi šťastný

Skuby

Zasláno: 23.8.2010 , 22:26    

Zas tak p1kna není, visí dveře, potrhaný interier, rezavý kufr, bouchlé ze předu i ze zadu, je to vidět na spárách a ve předu je to neodborně spravené. Když se otevíraj spolujezdcovi dveře tak drhly o plech. Jinak podvozkově a motoricky podle mě v dobrém stavu a trochu mě zaraží ta ODBORNĚ zapojená elektrika v motorovém prostoru. Byl jsem se na ní taky dívat, je to od jedné z Brna bez zadního nárazníku. Ty jsi ji za to těch 25 tisíc dal? Já si ji chtěl vzít na díly, ale nabídl jsem jí za to jen 20..

xjazz

Zasláno: 23.8.2010 , 23:18    

jo tak to seš ty kdo na hondu jen držkoval A řekni mě u kterýho c5g HB nebo kupé ty čepy v pantech neodejdou,podle mě je to úplná prkotina na to co k hondě bylo tak myslím cena slušná.a tím rezavím kufrem myslíš tu spuchřelou barvu 1x1cm? Úsměv stejnej důvod spár může bejt výměna blatníku skrze rez a pak špatný dopasování,nemusí to bejt vždycky jen buchnutý

Skuby

Zasláno: 24.8.2010 , 16:37    

Když se podíváš na kufr, tak ten hodně nesedí. O těch pántech vím, jako podvozkově a motoricky to bylo fakt parádní, ale s tou kastli a věcmi okolo budeš mít hodně práce, no a neříkej, že ne. Ten kufr byl horší, aspoň to co jsem viděl já. Říkám ti jen svůj názor, nedostatků to coupe mělo hodně a to jsem nedržkoval já, ale kámoš co hondu taky vlastní. Já jsem jí jen řekl, že mě zklamalo, pár věcí, kdyby byli v pořádku, že bych jí za to těch 25 klidně dal, ale nabídl jsem 20. Nevzala to, tys ji za to těch 25 dal, tak není co řešit, prostě jsem to jen zkusil, protože paní řekla, že by šlo s cenou jít dolů. No nic, přeju ti jen aby se ti to podařilo si splnit sen, pokud sis to pořídil kvůli tomu. Já si teda své auto kvůli tomu koupil a snad se mi to podaří..

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: xjazz
Zaslal: 23.8.2010 , 20:11
Zobrazení: 327

Board Security