| Tak jsem se byla podivat do Moskvy |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: myst
Zaslal: 7.10.2010 , 22:03
Zobrazení: 519
|
|
 |
Popis: Jezdi tam same Lexusy a Mercedesy. Prekvapilo me ale mnozstvi Hond - stare tam vubec nejsou: par C6G, par C7G, Hodne C8G ale sedanu, hodne CR-V 2g a 3g (Mugen) a uplne nejvic A7G a A8G (Mugen) - zde nazorna ukazka =D |
 |
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:06 |
|
ten vypadá parádně  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:11 |
|
pěkný, je to jen optickej packet ? vi o tom nekdo neco vic |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:15 |
|
zkratka samej chudak a zadnej mafian  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:17 |
|
tak tohle je nebezpecne !!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:17 |
|
Pupu: tady máš odkaz :arrow: odkaz
a je to taky tím že mugen má ofiko zastoupení v moskvě |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:19 |
|
jj v Moskve jezdi samy Top Exe Mugen =D to si kupuje ta nizsi vrstva, zbytek si kupuje Lexus |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:21 |
|
Já kdybych měl tady u nás tak černé sklo tak mě zavřou  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:24 |
|
tam ne, tam muzes jezdit na cervenou, jezdit bez pasu, jezdit v protismeru, dostanes jen pokutu. Ale jak prejedes dvojitou plnou caru, tak ti na miste seberou papiry =)
Je to uplne jinej svet, prijela jsem po 10 dnech zpatky do Prahy a myslela jsem ze tu vsichni umreli... jak rika strejda: mesto duchodcu =D
Jediny peklo jsou Moskveske zacpy - 6 - 10 hodin neni neobvykle - na druhou stranu lidi nejsou svine a vsichni se navzajem pousti. Z peti pruhu se stane 8 vcetne odstavneho. A cim vic narusujete predpisy, tim vic vas lidi pousti, bo vidi, ze spechate |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:27 |
|
krásna kárka  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 22:39 |
|
Co jsi tam myst dělala, pokud to není tajný? Přecijen do Moskvy se na dovolenou moc často nejezdí.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 23:04 |
|
a fotka by ze zadu nebyla ?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.10.2010 , 23:17 |
|
Moskva davno neni to co se o ni ve vetsine ceskych hlav mysli... Je to moderni mesto. Navic v Rusku sou penize (treba nezahodili vesmirny programy a jeste budou do kosmu vozit americany), nemyslim tim chudy dediny tam to je porad hodne spatny . A hlavne porat tam neni svoboda projevu ... viz treba kolik novinaru bylo za posledni roky zavrazdeno a kolik vrazd bylo v tomto ohledu vysetreno. V tomhle smeru je to bida. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 0:04 |
|
fotka zezadu je, hodim ji sem....
Generic: jela jsem tam, aby si me poslechla nejlepsi vokalova ucitelka v zemi kvuli my pevecky kariere a taky nakoupit hadry a boty a taky navstivit strejdu a jeho rodinu =) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 0:07 |
|
njn,mezi prašulema se myst cejtila asi dobře ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 0:10 |
|
qasper: Tojo.... Moskva je mazec, ale vyjedes z aglomerace mesta a konec...
Tabulka deseti nejdražších měst světa pro rok 2010:
1. Luanda
2. Tokio
3. Ndjamena
4. Moskva
5. Ženeva
6. Ósaka
7. Libreville
8. Hongkong
8. Curych
10. Kodaň |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 0:10 |
|
Redy: to je prece jasny =D tam si nikdo repliky Advanu kupovat nemusi =D |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 6:41 |
|
no nedávno o tom byl dokument v TV jak se tam jezdí a co je tam smrtelných nehod, právě kvůli tomu, že si to někdo napálí do protisměru nebo jede na červenou ....
radši město důchodců než to co je v Moskvě
ale auto je parádní |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 6:45 |
|
Možná by ti prospěla taková menší výměna manželek do nějaký vesnice vedle moskvy zakydat si hnůj aby ti spadnul hřebínek  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 7:32 |
|
Redy: ja tu vidim jedinej hnuj a to jsou tvy prispevky, takze bud tak laskav, nekaz mi tu fotku hezkyho accorda svymi kecy.
A jestli to mermomoci mas zapotrebi, tak si treba zaloz topic, kde muze tvy raneny ego psat, jaka je myst pipa, protoze rekla, ze repliky Advanu jsou low a jak je strasne nafoukana a arogantni =D Mne to cpat nemusis, ja to o sobe uz vim a vyhovuje mi to tak =D Jsem si jista, ze nejsi prvni ani posledni, komu lezim v zaludku a tak si muzete treba udelat nejaky krouzek, kde se budete sverovat, co zlyho vam myst rekla a naplni te to novou energii
Chapu, ze zavist je tezka vec, ale jednou se toho zbavis a povzneses se nad to, ze holt nekdo neco ma a nekdo neco nema Ja si svym hnojem prosla, a za to, ze ty ses z nej jeste nevyhrabal mi vinu nedavej =D Tot moje posledni sdeleni tobe, za vic mi nestojis =) Cheers |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 11:03 |
|
ten acco je masakralne krasnej. Poladit tam tu 2.4ku na 100 koni na litr, tak je to ultimatni.
jinak vitej zpet. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.10.2010 , 20:28 |
|
mě se líbí jak v Rusku jezdí samý lexus, mercedes, audi a mezi nima vaz 2107 a lada niva... nic mezi tím  |
|
|
|
| Tak jsem se byla podivat do Moskvy |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: myst
Zaslal: 7.10.2010 , 22:03
Zobrazení: 519