Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Zimmermann
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: oorrbb
Zaslal: 25.10.2010 , 11:04
Zobrazení: 409

Popis: az odprasim svoje kupuju tohle cena paradni 1750Kc za jeden ;-)
Zimmermann

Strana 1 z 1

Hellborn

Zasláno: 25.10.2010 , 11:06    

Upřímnou soustrast Tvému autu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

TRUcKER

Zasláno: 25.10.2010 , 11:08    

proc?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 25.10.2010 , 11:15    

Fungují +/- jako seriové klotouče, rády se kroutí a i když moje (koupil jsem je na autě) měly ještě dostatečnou tloušťku (už si nepamatuju),tak kolem těch děr (které byly vždy po chvíli zanesené prachem z desek) byly prasklinky a to jezdily jen v běžném provozu... Po pár měsících šly dolů a PAKO si z nich udělal základnu stojanu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Repi

Zasláno: 25.10.2010 , 11:16    

to by mě taky zajímalo proč.. já sem koupil auto už s nima a zatím fungujou dobře, nestěžuju si
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Hellborn

Zasláno: 25.10.2010 , 11:18    

Doporučuju pohledat a přečíst si článek,co byl kdysi na h-fans.

Dejf

Zasláno: 25.10.2010 , 11:22    

jediný co na nich je dobrý je, že dobře vypadaj Velmi šťastný

Hellborn

Zasláno: 25.10.2010 , 11:23    

Dejf: Pokud vezmeš špejli a vyčistíš ty díry,jinak to vypadá blbě... HaHaaa

Majlou

Zasláno: 25.10.2010 , 11:28    

Ja teda nevim ale znamej je ma na zavodnim 500 konovem subaru spolu s deskama Ferodo a nemuze si je vynachvalit. Blbe je ze na me se daji udelat taky ale chtej za ne 7500 Se stydím

Gulash

Zasláno: 25.10.2010 , 11:31    

já je mám taky na autě, je to asi rok a půl co jsem je tam dal...znova už bych je taky nekoupil, ale jsou funkční jako origo...je fakt že po 45tis. jsou už dost křivý, ale ztm pořád brzdí....to že se do těch děr dostává prach z desek je asi normální u vrtaných kotoučů, ne? HaHaaa

peet.rsv

Zasláno: 25.10.2010 , 11:35    

Vypadaj super, ale jak řekl Hellborn, já je měl na autě už když jsem ho koupil, ale tloušťka byla v pohodě a ty prasklinky po pár jízdách nevypadaly úplně OK...a to jsem jezdil vesměs normálně

RASTA

Zasláno: 25.10.2010 , 12:25    

kamarád je má na cívu a to samý..praskliny kolem vrtání a navíc mu ty feroda kotouč docela žerou

mot

Zasláno: 25.10.2010 , 12:31    

tak když to tady vidím, tak taky připepřím polívčičku Velmi šťastný sice jsem neměl zimmermanny, ale SRS ovšem vypadali na pohled úplně stejně a taky byly bohužel vrtaný, jezdil jsem na nich +- rok a taky víceméně normální ježdění a měl jsem ty stejný problémy, díry se začly zanášet, kotouče se zkroutily, 2x se stalo, že se přehřáli úplně a přestalo to brzdit (ale to bylo přiostřenou jízdou, nebylo to však na okruhu - tam by byly úplně KO) a na to že stály 12tis. tak stály za kulový.... KO takže pokud vrtaný kotouče tak bych asi šel do nějakýho "big brake kitu" např. od Rotora nebo Wilwood apod. tam by to praskání, kolem děr, hrozit nemělo... nebo pak koupit origo kotouče a opravdu kvalitní desky Mrk

rotker

Zasláno: 25.10.2010 , 12:48    

Zimmermann jsou shit KO kroutěj se a praskaj, jak už bylo psáno

Dopis

Zasláno: 25.10.2010 , 13:27    

Za o dost nižší cenu jsem kupoval ATE, sice bez efektních dírek, ale funkčně určitě minimálně stejné...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

gear

Zasláno: 25.10.2010 , 14:36    

mám je na autě, hážou jak D1 před Prahou a praskliny kolem děr můžu taky potvrdit Ble

Hellborn

Zasláno: 25.10.2010 , 14:48    

Gear: Tak D1 je zrovna před Prahou OK... Velmi šťastný

Vencik

Zasláno: 25.10.2010 , 17:20    

A ja uz sem byl rad, ze by se mi hodili na auto, kdyz mam ted brzdy na kasi. Takze asi nic
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Petr 78

Zasláno: 25.10.2010 , 20:24    

Kámoš na Peugeot 106 1,6 16V zkroutil během krátké doby dvě sady Zimmermanů a když mu neuznaly druhou reklamaci tak jenzahodil a koupil Brembo Max a je spokojenej.
Takže Zimmermany bych nikomu nedoporučil.

Album
Hledat:     obsahující:      
  Zimmermann
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: oorrbb
Zaslal: 25.10.2010 , 11:04
Zobrazení: 409

Board Security