| Instalováno denní svícení, namísto mlhovek |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
|
 |
Popis: ale denní svícení vybaveno i funkcí mlhovky( rozsvítí se ještě silněji)
- musel jsem zvětšit otvory v nárazníku, to byl jediný problém
- homologované, Hella |
 |
|
|
| Zasláno: 2.11.2010 , 19:48 |
|
dobrý udělátko,když člověk nepřijde o mlhy
Taky koumám jak to pořešit,tohle by mohla být cesta  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.11.2010 , 19:50 |
|
to máš na ně spešl vypínač jako pro mlhovky ? protože klasický denní nesmí svítit s potkávačkama a vysvětlovat PČR že to jsou diodový mlhovky... nevim no  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.11.2010 , 19:58 |
|
zůstal originální vypínač pro mlhovky
+ denní svícení, který se zapne při 2 poloze klíčku, a při rozsvícení parkovaček denní svícení zhasne, vše přesně jak to má být no )
.. no a pak když se jede s potkávačkama, tak normal to rozsvítíš jako mlhovky, a svítí to víc, než denní
.. prostě to má tři kontakty, mlhovky, kostra, denní ( připojí se na parkovačky)
- jojo je to original z fabie II RS, mam to nový za 2tis přes jednoho týpka, a co sem koukal tak Hella denní stojí všechny 4-5tis :-o |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.11.2010 , 19:59 |
|
me jendou PČR zastvila ze prej svitim xenonama a ze to na mem aute nemuze byt myslel jsme ze padnu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.11.2010 , 21:58 |
|
Vypadá to dobře . Ale já nejsem zastáncem těchhle těch různých diodovích svítidel ,je to snadno přehlédnutelné ,klasické potkávačky jsou bezpečnější !!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.11.2010 , 0:27 |
|
Rossák: pokud nemáš problémy se zrakem tak homologované diody určitě nepřehlídneš  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.11.2010 , 8:51 |
|
Jurisek: No většinou se xenony montují do čoček... ATR a CTR 8g jsou trošku vyjímky. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.11.2010 , 20:35 |
|
Peco nemám problémy se zrakem,mám zrak jak ostříž ale jsou situace,kdy ten pásek diodek opravdu člověk přehlédne,zvlášt ,když s tím někdo jezdí za šera,nebo za hnusného počasí !!!  |
|
|
 |
| Instalováno denní svícení, namísto mlhovek |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
|
|