Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Fungují tuzerská M3 zrcátka?
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 5.11.2010 , 21:35
Zobrazení: 618

Popis: 

Strana 1 z 1

Hellborn

Zasláno: 5.11.2010 , 21:39    

Podle řidiče trojkového votuzeného Golfa ne moc dobře... Na fotce je vidět výsledek... Naštěstí po pár metrech byla zácpa,takže jsem pro řidiče došel... Velmi šťastný Jeho světlení: Já Vás neviděl... Ble
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

kojak

Zasláno: 5.11.2010 , 21:41    

koukám máš z autí štěstí na inteligentní řidiče
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 5.11.2010 , 21:45    

Asi... Ble No ale tohohle jsem aspoň odchytl... Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Oncek

Zasláno: 5.11.2010 , 21:45    

jak mohl odrat kolo? to mi hlava nebere

Becky

Zasláno: 5.11.2010 , 21:46    

ty mas posledni dobou nejaky stesti chlape, odneslo to jenom kolo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

silenec

Zasláno: 5.11.2010 , 21:50    

Oncek: spis bych rekl ze ho vytlacil a on si nasledne odrel kolo.. nebo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ

Hellborn

Zasláno: 5.11.2010 , 21:52    

Tohle je pravé přední kolo, to jsem odral já o obrubník... Frajera totiž z odbočování (bez blinkru - jak jinak) nevyvedlo ani troubení... Ble

chosse.j

Zasláno: 5.11.2010 , 21:52    

Oncek: třeba o obrubník, ne..??
Hell: a na opravu jsi od něj nedostal ani korunu, co? Ble
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Hellborn

Zasláno: 5.11.2010 , 21:55    

Chosse: Půjde to na pojišťovnu...

chosse.j

Zasláno: 5.11.2010 , 21:58    

Hell: ještě že tak... kolikrát ti lidi ještě vynadají, odjedou a opravu si musíš platit sám.. Smutný

Becky

Zasláno: 5.11.2010 , 22:04    

vzdycky musis bejt ten prvni kdo nadava Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

spoon

Zasláno: 5.11.2010 , 22:07    

tak kde je Dnb HaHaaa

Hellborn

Zasláno: 5.11.2010 , 22:21    

Chosse: S Accordem přes 1,5 pruhu před čumákem a autama za sebou se ujíždí blbě... Mrk

Spoon: Taky na něj čekám. Velmi šťastný Podle týpka jsem byl ve "slepém" úhlu. Zajímavý,že jsem byl dveřmi na rohu jeho nárazníku - to v normálním zrcátku auto vidím... to mi hlava nebere

chosse.j

Zasláno: 5.11.2010 , 22:48    

Hell: jsi měl "štěstí" Úsměv hlvně že to dobře dopadlo Mrk

Đnb

Zasláno: 6.11.2010 , 10:33    

zase další posměchy škoda se k tomu vyjadřovat:)....není to vubec o zrcátkách! to že s potkal vola kterej má řidičák den a zrovna je měl na autě za to ti zrcátka nemůžou!Úsměv je co demence řidičeÚsměv uvažuju že z tohodle clubu odejdu myslim že se ulehčí jak vám tak i mě už mě to nebaví furt číst ty posměchy:)

Henges

Zasláno: 6.11.2010 , 12:30    

No já ty stupidní zrcátka taky měl a potvrdím že klidně za to mohly moct... ale spíš to byl perfektní řidič OK

Brnďa

Zasláno: 6.11.2010 , 13:10    

Dnb ja parkrat ty zrcatka videl na aute, i sem sedel, a je tam videt fakt kulovy oproti origo, proc teda nejsou homologovany kdys sou tak uzasny?

Hellborn

Zasláno: 6.11.2010 , 16:12    

Jaký posměchy? Co to plácáš? Opakuji Ti vyjádření řidiče: "Já Vas neviděl. Asi jste byl ve slepém úhlu.." Normální zrcátka v místě,kde jsem já byl s autem slepý úhel nemají. To nejsou "posměchy", to jsou fakta... Taky nevím,kde jsi přišel na to,že by měl mít řidičák den... Pokud to teda není Tvůj kamarád... Hihi

Ale klidně odejdi,když nejsi schopen uznat fakta. KO Minimálně 2 lidi potvrzují,že v tuzing M3 napodobeninách je toho vidět míň...

mot

Zasláno: 6.11.2010 , 21:25    

ja je mam taky a sice jsem s nima jeste nevyjel na silnici, ale vzhledem k tomu, ze je ted montuju a mam vedle sebe polozeny origo zrcatko z P4G a tohle "tuzingovy" tak tohle tuzingovy je presne o 50% mensi nez origo (co se toho skla tyce...) takze to mluvi za vse, kdyz plocha toho zrcatka je polovicni, tak toho v nem musi byt i polovinu videt... jinak k te homologaci (ja ji tam mam, ale nechapu jak ji tam dostali Tak to valím bulvy )

Đnb

Zasláno: 6.11.2010 , 23:03    

ale mě je to uplně jedno já v tom vidim uplně v pohodě tak nevim proč to furt hrotíte??Velmi šťastný ne a můj kamarád to opravdu není!!!!! bydlim na druhym konci republiky než ty takže myslim že my dva se na silnici nikdy nepotkáme Úsměv

Hellborn

Zasláno: 6.11.2010 , 23:08    

To si tenhle myslel taky,že "vidí v pohodě".. Ble Bohužel jsem tam jel já a ne nějaká blondýna v Q7... Tu bych mu přál víc...

Đnb

Zasláno: 6.11.2010 , 23:37    

njn to je pech že si vyžral takovýho vola:) za to ti nikdo nemůže (kromě něj) já jen řikám že v nich vidim uplně v cajku a konec debaty Tak to valím bulvy

Đnb

Zasláno: 6.11.2010 , 23:37    

njn to je pech že si vyžral takovýho vola:) za to ti nikdo nemůže (kromě něj) já jen řikám že v nich vidim uplně v cajku a konec debaty Tak to valím bulvy

Hellborn

Zasláno: 8.11.2010 , 10:17    

HaHaaa Když myslíš... Nicméně doufám,že Tě na silnici fakt nepotkám.

Đnb

Zasláno: 8.11.2010 , 11:59    

to se neboj:) pač výlety přes celou čr neplánuju:)

Đnb

Zasláno: 8.11.2010 , 12:00    

já si myslim že tu "bezpečnost" moc prožíváš pořádnej výtlem

Hellborn

Zasláno: 8.11.2010 , 12:21    

Sorry,že se mi nelíbí,když někdo ohrožuje můj majetek, mou rodinu a mě. a je úplně jedno,jestli jede jako prase nebo si na auto nacpe kdejakej nesmysl...

Đnb

Zasláno: 8.11.2010 , 12:39    

já neřikám že se ti to má líbít! já jen řikám že to asi moc hrotíš! myslim že i kdyby neměl "m3" zrcátka tak tě nevidí protože prostě a jednoduše je to pako! jen bych to prostě tak moc nehrotil ...stalo se stalo....

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 5.11.2010 , 21:35
Zobrazení: 618

Board Security