Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda dnes ,pred mesicem ,upss :-)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: DOHCVTEC
Zaslal: 11.11.2010 , 13:44
Zobrazení: 524

Popis: Kdybych vedel ze je to takova brkacka tak uz to mam davno :-) vid video ..
http://www.youtube.com/watch?v=E4tzxDmEt3g

Strana 1 z 1

Đnb

Zasláno: 11.11.2010 , 13:46    

co by na tom mělo bejt těžkýho?Velmi šťastný já už to mám docela dlouho akorát ten čudel má na docela blbým místěVelmi šťastný zapojený to máš během 20 minut (s pájením izolací atd atd) HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

OsekSpider

Zasláno: 11.11.2010 , 13:49    

a jak to tam máte zapojený? je to přes relátko že jen tlačítko zmáčknete nebo ho musíte držet?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Filipo

Zasláno: 11.11.2010 , 13:50    

hele a proc ti i po nastartovani porad sviti kontrolky??

osiris

Zasláno: 11.11.2010 , 13:50    

KO
me se to nelibi....
a vcem je to tak hrozne super, kdyz stejne musim dat klicek do zapalovani dat ho an druhou pozici a pak mackat cudlik, neni lepsi rovnou dootocit klicek ? Velmi šťastný .... a ne stylovy to opravdu neni Velmi šťastný hlavne se mi to dem do toho auta nehodi... kdyz mas misto klice kartu s imobiliserem a tlacitko hned vedle tak je to neco jinyho ale tohle fakt ne KO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Becky

Zasláno: 11.11.2010 , 13:51    

neni lepsi s tim klickem normalne otocit? Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

OsekSpider

Zasláno: 11.11.2010 , 13:52    

ta karta by byla dobrá ale je otázkou času kdy na to v číně přídou

DanTe

Zasláno: 11.11.2010 , 13:57    

Osiris jako kdyby mi mluvil z úst HaHaaa Za mě KO

spoon

Zasláno: 11.11.2010 , 14:16    

Já jsem spíš zvědavej,za jak dlouho se ošoupe ten nápis Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

bordel

Zasláno: 11.11.2010 , 14:22    

Stejne tak to ma CIvic 8g, kdyby to fungovalo, ze to slovek stiskne a samo to nastartuje, tak ok, ale clovek musi vlozit klicek, otocit a pak podrzet cudl...

gizmi

Zasláno: 11.11.2010 , 14:34    

A ja myslel ze to ma funkci - skryte startovani Velmi šťastný Ze se odpoji moznost startu klickem a ze pak zlodej musi hledat tlacitko .. a ono je to jako frajerinka?

Hellborn

Zasláno: 11.11.2010 , 14:48    

Bordel: No v C8g to je aspoň na druhé straně,takže startuješ levou rukou,takže rychleji po otočení klíčkem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

spoon

Zasláno: 11.11.2010 , 14:52    

Taky chci startovací čudlík,leč nemůžu sehnat hlavici řadičky z SLR a bez ní to nejde HaHaaa

DOHCVTEC

Zasláno: 11.11.2010 , 15:03    

No ja to mam jen na efekt,a lze startovat i klickem,spusob je prakticky stejnej jako u origo , prvni dve polohy jsou pro starovani dulezity to mas na vsech autech se startovanim na tlacitko ,aspon jednu polohu klickem a kdybych to mel bez klice tak zlodej nepotrebuje klicek a kdyz to jen propojis tak ti nekdo muze klidne nastatovat i behem jizdy co ja nemam Hihi a kontrolky? sviti mi rucni brzda a dvere a taky bohuzel SRS,chce to vymenit ridici jednotku airbagu Se stydím

eXi_

Zasláno: 11.11.2010 , 17:12    

smysl to nemá naprosto žádnej.. kdyby bylo auto na ´kartu´ jako jsou moderní auta tak je to ok.. todle postrádá bohužel smysl.. asi si dám kliku dopředu na auto, otočim klíčkem do 2. polohy a pujdu s ní dopředu otočit (atrapa spínače) Velmi šťastný

Dopis

Zasláno: 11.11.2010 , 19:29    

A co takový paššík, ten má klíčokartu a zamáčknutím startuješ. Rozhodně lepší než tenhle tuzing (včetně toho patvaru v C8g) Velmi šťastný

Toretto09

Zasláno: 11.11.2010 , 21:04    

mě by se to líbilo třeba takhle nevim jak je to zapojený a kde má spínačku ale docela by mě to zajímalo

Toretto09

Zasláno: 11.11.2010 , 21:05    

:arrow: odkaz

DOHCVTEC

Zasláno: 12.11.2010 , 0:57    

No jo,ale nema ho urco zaparkovany na ulici,a taky bych chtel videt jak startuje kdyz ma startovani jen na jednu dobu,to jako startuje bez cerpadla Velmi šťastný
skus nastartovat hned trema polohama na jednou,jak to dela dobre motoru Hihi
a co se tyce tech karet,renault stim moc nepochodil ,co se tyce elektroniky jsou laguny jedny z nejporuchovejsich aut na trhu Hihi ,kamosovy dokonce zacala horet HaHaaa

Bolfa

Zasláno: 14.11.2010 , 16:56    

Jako už sem nad tím párkrát dumal a ono by to šlo možná pořešit bezkontaktním immobiliserem který by spínal napětí na 30ku pozici a potom by se dalo startovat bez vložení klíčů.
Akorát by se musel odstranit zámek volantu...

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: DOHCVTEC
Zaslal: 11.11.2010 , 13:44
Zobrazení: 524

Board Security