| brzdy |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Košti
Zaslal: 21.11.2010 , 16:14
Zobrazení: 540
|
|
 |
Popis: Tak a je to.Jeste na jare zrepasovat brzdice a bude to |
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 16:21 |
|
jaka je znacka tech kotoucu?a jake mas zkusenosti s destickama? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 16:30 |
|
Hele je to vsechno TRW.Pred dvouma mesicema jsem daval kotouce a desky na zadek od ty samy firmy a bez problemu.Mel by to bejt takovej ten lepsi stred co se tika kvality.Uvidime co to udela treba po 10 tis.Ale co znam lidi co je maji tak si nestezujou no |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 16:52 |
|
špatně ... všechno špatně ...
1) kterej vohnout nastříkal ty kluzné plíšky pod destičkama -> obrousit ocelákem na kov a na straně dotyku s destičkama namazat měděnou vazelínou
2) pod těmi plechy vybrousit plochu od barvy a rzi (pilníkem), beztak to tam bude taky zaflusané ... a taky namazat měděnou vazelínou.
Ty destičky tam musí klouzat jak v bavlnce ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 17:12 |
|
Daver souhlas, takhle se to akorat pripece a desky se kousnou a kotouce zvlni vlivem stalyho pribrzdovani, taky sem to zazil na mym legendovi, nekteri lidi jsou umelci. a kdys uz bych daval komplet brzdy novy. tak zrepasnout brzdice, pak uz muze byt pozde, je to otazka hodinky dvou kdys ma clovek matros |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 17:16 |
|
díky za info s těma plíškama... 
taky mám teď auto na špalcích a pouštím se do "repas" |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 17:26 |
|
To prosimte strikal nakej expert predemnou a ani to nerozebral.Nastrikany je pouze co je videt kdyz je to smontovany.Ty plisky jsem rozhejbal takze uz to v tom chodi volne.Souhlas s tim ze to jeste promazu.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 17:41 |
|
nedělá to neplechu, když se ta vazelína vlivem teploty rozteče po brzdiči? ikdyž ta "měděnkovitá" je do vyských teplot že ? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 17:42 |
|
Ty plechy jsou ze speciálního materiálu (řekl bych že to bude nějaká pružinová ocel) a barva je akorát degraduje ... do svěráku a pěkně do čista .. měly by se tak jednou ročně aspoň očistit a promazat v rámci údržby  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 18:00 |
|
Coudu přesně tak, musí to být kvalitní měděná pasta, obyč by se vlivem teploty zapekla a bylo by to kontraproduktivní  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 18:21 |
|
Správně,já používám měděnou pastu od Wurthu,ta je do 1300°c..V práci ji používám i na šrouby na výfuky..vydrží i tam.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 19:25 |
|
No ,ale na tu pastu se přece nachytá kdejaký borel a to přece taky může dělat neplechu ,nebo se snad mýlím?? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 20:45 |
|
kruci bavte se otakovejhle věcech někde, kde mi na to přijde upozornění o odpovědi.. předsi se sem nebudu koukat každou chvíli.. buďte soudní...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 21:21 |
|
Ach, to je škody.
No jak píše Daver, jen pánové nebuďte zas tak akční. Mědenka se prstem namaže jen ta kluzná místa na destičkách a hotovo. Bzdy jsou sice fakt, když jsou čisté, ale tohle fakt nevadí. Pokud měním destičky, vždy až na plech čistím/leštím ty klušné plechy. Takže doporučení Davera jen kvituji.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 21.11.2010 , 22:02 |
|
daverku prosimte jakpa mas tedka cas? nebrzdi mi leva rucka a zima se blizi tak ze bych si to dal k tobe na servis  |
|
|
 |
| brzdy |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Košti
Zaslal: 21.11.2010 , 16:14
Zobrazení: 540