proč nesmyslný a nefungující,jezdit se na nich dá,ne? tudiš budou zřejmě funkční jen nafouknout podvozek a jedém. Já si myslím že design kol bude zajímavý,neví někdo co je to za značku a model???
TheOlli70: nesmyslná je přílišná šířka disků a úzké pneu. V této konfiguraci prostě kola nefungujou jak mají. To že jou ty kola schopný se otáčet nepovažuju za fungování.
NEBOJ VELICE DOBŘE JSEM POCHOPOPIL ŽE MÁŠ NA MYSLI "A-čka" a nevím proč by nemely fungovat,naopak je kolo stabilnější protože eliminuješ pohyb gumy ale je pravda že je to nepraktické /obrubníky/i když aspon pro mě efektní.Pravda je že bych to nehnal až do takového extrému ale pořád lepší jak dát na civica co měl původně 14 a napasovat na něj 18-ctky,všechno by mělo mít svoje hranice nebo spíš soudnost majitele.
drambejs: pokud to bylo směřované na mě, tak funkčnost myslím schopnost pneumatiky pohlcovat nerovnosti vozovky, správně přenášet boční síly v zatáčce atd. Nejsem odborník na gumy, jenom vím, že "áčka" jsou pouze na vzhled a ne na jízdní vlastnosti. Aby si někdo nemyslel že vařím z vody, tak mám vyzkoušené jak origo kola tak "áčka" na jednom autě a rozdíl v jízdních vlastnostech je značný. Samozřejmě ve prospěch origo kol.
A další věc je "snadná" montáž úzkých pneu na příliš široké ráfky. To mají vždycky v pneuservisu "radost"
no tak ačka budou sedět v zatáčce líp,eliminují "zouvání gumy",pohlcování nerovností spíš záleží na profilovým čísle a jestli mají v pneuservisu radost je mi u pr..... udělají co si zaplatím,asi tak.