|
|
|
Autor: sebos
Zaslal: 6.12.2010 , 11:32
Zobrazení: 803
|
|
 |
Popis: led a špatné gumy + neskušenost |
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 11:35 |
|
to je BMW M3? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 11:41 |
|
accord rv 95 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 11:41 |
|
M3 má 4 kulatý koncovky, tohle je má hranatý A myslim že to sem nedává aby se mu komentoval zrovna vzhled auta Dane
Jakoby jsme tu milionkrát nepsali, že dobrá guma je základ a šetřit se nemá, ikdyž pokud tam byl fakt led, tak by ti ani sebelepší guma nepomohla, já to v sobotu poslal prozměnu do příkopu na fungl novejch zimákách, ale naštěstí na tom nemam ani škrábaneček, hlavně že seš v pohodě  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 11:44 |
|
jo todle nasere. co si delal ? aspon 60kmh co si jel ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 11:46 |
|
jel sem na 3 30-40 před zatačkou podradil na 2 ale za zatačkou me to rozhazelo a už se to nedalo zastavit auto sem koupil před týdnem včera objednal gumy v středu bych je mel doma teda budu je mit doma a ted mi sou k hov....
předběžná vyčístlená oprva cca 10-15 novy blatník zadní celí a pravou část nápravy ramena stabilizator tlumič jehlici |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 11:56 |
|
buď rád žes to nedostal na B sloupek... to už by nebylo co opravovat plechy se opraví.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 11:59 |
|
No jo smolík....
Já kupoval auto v pátek v 9 večer a v sobotu v 8 ráno už se na to dávaly zimáky...
A to sem jel na letních domů přes 100 kiláků...
Ty zimáky ti k ho..u nejsou, pokud s tím budeš teda ještě někdy jezdit.
BTW - pokud si auto kupoval před týdnem, už si mohl týden jezdit na zimákách, ale to si asi slyšet nechtěl... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 12:07 |
|
to bych taky musel mit penize na ty zimaky to auto bylo na letnich ja prodal byvale auto v 6 vecer v 10 sem sehnal v mlade boleslavy disky a radilaky na 4mm na hondu v nedeli sem si jel pro auto obul ty disky se zimaky a bylo to a mel sem neceli tyden do vyplaty v patek byla tak sem objednal a je to fakt nejsou k hov... pac to pristi zimu pojede ale musím mesic cekat nez budou dalsi penize na opravu a ty gumy vyuziju az pristi sezonu protoze s placenim vseho kolem a kolem to vychazi ze auto bude pojizdne kolem ledna však opravene v barve a perfektni plecharina az tak kolem března dubna |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 12:08 |
|
tyjo při tý kombinaci co jsi nahoře napsal můžeš bejt rád že tě nestříhali ven hasiči  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 12:09 |
|
Mas tam vic fotek? Jak se to presne stalo?
Se mi nechce verit ze bys jel 40, podrazil na dvojku, cili bys jeste zpomalil, projel zatacku a tam te to vyneslo do pole x metru ze silnice, ktera ani na fotce neni videt. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 12:25 |
|
No jo,zpomalil by,ale taky mohl rozhrabat kola a pak stačí trošku svah ze silnice a hotovo... V timě radši zatáčky na vyšší rychlostní stupeň...
Mrgrudge: Na led leda hřebíky, tam sebelepší guma klouže jak šprcka do <|>.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 12:25 |
|
No holt máš drahý poučení pro příště.
Kdykoli budeš kupovat auto, vždycky si nech nějakou rezervu na výdaje - gumy, rozvody, náplně, pojistka, přepis atp. co bude potřeba.
Je nesmyslné koupit auto a vydat se z peněz tak, že ti sotva zbyde na benzín. Taky sem si tím prošel.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 12:45 |
|
no to jamel penize na vsechno ale na ty gumy chybelo par stovek zhruba jedna guma a fotek víc mám ale nvm je sem dát jinak to auto bylo 10 metru za zatačkou a zatačka vynáší nejsem prvni kdo se o ten strom opřel ze silnice to je foceno byl sem cca metr pod silnici ze svahu |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 13:07 |
|
Hellborn: JJ jak sem psal vejš předsedo, pokud tam byl led, tak sebelepší guma nepomůže, maximálně ty hřeby jak píšeš P.S. Tvoje přirovnání nemá chybu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 13:45 |
|
led beru to se mi stalo taky u nás naštěstí sem to ukoříroval ,ale 30-40km/h to myslím že by nebal tak dlouhá brázda.
Ta brazda je dlouhá, hluboký sníh, zoraný skoro na hlínu.čumák šel prvně před strom a pak tě zdek vrátil(pokud ses nepokoušel vyjet což myslím že asi ne) asi o pul metra podle fotky.akže šlupka asi docela solidní.
Přznej barvu...ze 3"60km/h"za 2 šup za rukáv že?a už to jelo
Hlavně že jste ok a nikomu se nic nestalo,plechy se opraví  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 13:58 |
|
nn ručka nefunguje a vazne sem jel pomalu s tema gumama ani sebevetsi magor by nejel rychleji ve snehu jsou koleje cca 3-4 metry cumak se mi zapichl a prdel bouchla o strom kdyz se pretacela na silnici byl led takze me to vazne nezpomalilo ikdyz sem jel bokem v zatačce vznikl smyk ten se mi povedlo vyrovnat ale kdyz uz sem myslel ze to bude dobre tak se mi zadek stocil na druhou stranu a to uz sem vazne nohu na plynu nemel a uz to neslo zastavit vjel sem do prikopa bokem cumak se zastavil prdel zacla predbihat ale zasekla se o ten strom |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 14:12 |
|
nevim ja ted kupoval taky auto a v tomdle bych si to na letnich netroufnul. holt je to blbost co si udelal a na jednu stranu dobre ti tak. diky par stovkam co ti chybelo na zimni gumy te to ted bude stat vic.
Aspon pro priste ponauceni. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 14:26 |
|
to jo blbých 16 stovek se zmeni na sumu + 0 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 16:13 |
|
mrgrudge : ani škrábaneček? fakt? jakto? kazdopádne je to dobre!!
gear: co je B sloupek?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 16:15 |
|
... ja najezdil v zime se 120tkou takovejch kilaku na letnich a nikdy sem ve skarpe neskoncil. a ne jenom ja. Pokud clovek ve skarpe skoncit nechce tak tam neskonci - pokud ho k tomu neprinuti jinej.
Neber to prosim osobne, ale kdyz tu vidim ty fotky Hond ve skarpach a bohuzel i na silnici rozsekanejch, tak si o tom myslim svoje. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 16:25 |
|
ramiza: No naštěstí byl v příkopu nádhernej prašánek, takže sem tam zajel jak do peřinky 
VlastaFR: Mně tam bohužel pomoh ten protijedoucí po prostředku jedoucí vocas  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 16:31 |
|
ramiza:to,přes co nevidíš do zatáčky je A sloupek,ten mezi dveřma je B a mezi zadníma dveřma a z.oknem by to mohlo být C,pokud se nepletu
sebos: 15kůlů je parádní cena za poučení,ber to zase takhle  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 18:30 |
|
tak ono 120 ma polovicni vykon co honda a hlavne motor a nahon je vzadu takze se s tim jinak jezdi. vim kdyz tatik mel 105 tak jsme na hory vyjeli vzdy +- v pohode pak jsme koupili filcku a byla konecna. bez retezu se s letnakama nedalo jet |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 18:33 |
|
chlapi kua, nacepujte do nadrze a bezte jezdit, kouset, smykovat, pak se ti tohle nestane!!! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 18:38 |
|
jeste ze se nikomu nic nestalo!!
ale znam to, clovek se ale aspon pouci ... ja jsem teda minuly rok vyvazl nastesti jen s prasklym kordem v pneu od te doby si davam velky pozor  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 20:03 |
|
M3 přesně to mě napadlo taky když jsem to uviděl, M3 na letních + sníh/mráz/led = bum do stromu. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.12.2010 , 23:14 |
|
vokys: tady nejde o to kam si ze skudkou vyjel, ale pokud vim tak v zatackach a na brzdach byla mnohem horsi, nez dnesni auta. A o vykon uz prece vubec nejde... |
|
|
|
|
|
|
Autor: sebos
Zaslal: 6.12.2010 , 11:32
Zobrazení: 803
|
|
|