| Amálka a VTi |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: VlastaFR
Zaslal: 25.12.2010 , 1:11
Zobrazení: 684
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 1:19 |
|
roztomilý jméno pro takovou zbraň  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 1:26 |
|
coudu: zbran si z ní udělá akorát majitel, i jezevčík tě pokouše pokud má zlého pána  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 2:45 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 9:04 |
|
Lukas28: ale kousnutí od jezevčíka a od tohodle je poněkud jiné nemyslíš? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 11:27 |
|
Jo tak to si alspon ja rozhodne nemyslim pokosal te uz nekdy jezevcik? Ma sice malou tlamu ale o to pevnejsi stisk  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 11:58 |
|
taky si to nemyslím, sousedovic ratlík mě pokousal víckrát než našich šest vycvyčenejch německejch ovčáků a když tě kousken, kopneš do něj druhou tak jsi ještě za hajzlika co sis to dovolil  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 12:02 |
|
kucí s touhle zbrani jit do utoku, tak je uplne vse predem prohrano umi jen kroutit ocasem  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 12:52 |
|
co to meleš?? bojový plemeno umíá kroutit jen ocasem ?? no nic když myslíš ale chtěl bych to vidět jak by sis to řikal až by se na tebe ten roztomilrj pejsek rozeběhl  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 13:53 |
|
no tak kamos ma taky rotvajlera a kdyz sem k nemu poprve prisel tak si mi ten pes lehl pred nohy a nechal se drbat jako kdybych byl jeho panicek  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 15:29 |
|
drambejs: to je muj pes a vim jjak to vypada kdyz proti me bezi a kdyz neveris stav se ve frydlante, rad te predstavim a nebudes verit vlastni mysli  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 15:36 |
|
jo na tyhle psy musí mít člověk čas aby ho vycvičil  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 15:39 |
|
jo na tyhle psy musí mít člověk čas aby ho vycvičil  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 18:28 |
|
Na KAZDEHO psa je potreba mit cas, neni vubec potreba vycvik jako vychova a jeho socializace. Je to porad jenom pes, jenom ma proste velkou silu na svou velikost a vahu. A terieri typu bull maji vynikajici povahu, pokud je teda nevlastni nejaky idiot a proti jejich prirozenosti je nepokazi. Tvrzeni ze jde o zbran je pitomost nejvetsiho kalibru. Zase kdo je nezna a pravidelne cte Blesk, tak je pravda ze si tohle myslet muze.
Jinak Amalka je krasna, vlastne co znam tyhle psy tak vsem fenkam davaji jejich majitele takovahle jmena Kacenka, Fifinka, ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 20:52 |
|
bully mas pravdu sme meli v bazaru hlidace aten mel rotvajlera Růženku ale ta sla rovnou po hlave a trhala  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 20:57 |
|
Když má blbého pána tak to není zbran? Je zvláštní že třeba u zlatého retrievra je asi dáno že ho kupují jen perfektní cvičitelé protože 99% těch psů max šteká za bránou. Zvláštní  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2010 , 21:31 |
|
Henges: maloktery idiot si totiz pro leceni svych komplexu koupi prave retrivra, kdyz pokouse on tak o nem v Blesku nepisou, nebyl by "in". Nevidim na tom nic zvlastniho. (Pritom uz i retrivri skarede pokousali i usmrtili par deti, tohle neni dano rasou psa). Ale tohle tady prece resit nebudeme, kdo se o to zajima tak to vi a kdo chce hledat jenom senzace tak se o pravdu nezajima.
Jinak zbran muze byt byt podle tehle logiky samozrejme i priborova vidlicka nebo jakakoli Honda, kdyz s ni nekdo chce ublizit. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.12.2010 , 12:29 |
|
Mám moc rád psy a nějaký blesk který tu už několikrát je pořád předhazován což nechápu mě nezajíma. Jen říkám co jsem za život viděl psů a nikdy jsem nepotkal agresivní třeba ty retrievry, ale plemena která se označují za bojové což teda popírají převážně jen majitelé a ty se ježily jen že kolem nich nekdo šel. Nepopírám že vše je o výchově, jen že jsou plemena u kterých se výchova musí brát pečlivěji než u jiných. Nevíc mi přijde zcestné psát já ho mám doma on by nikdy neublížil. Můžu mít třeba lva kterej je na mě zvyklý když ho budu vychovávat a budu tvrdit jakej to je mazel  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.12.2010 , 10:46 |
|
too vlastaFR: jasný že pokud ho rzomazluješ tak se chová jako yorkshire jaký pán takový pes ale rotvik je bojový plemeno myslim že dokáže trochu víc než jen kroutit ocáskem:D |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.12.2010 , 0:57 |
|
henges: lev muze byt tvuj pritel, jenze kdyz si chce hrat, tak nevi a nechape, ze te svym "hranim" muze zabit
drambejs: je to citej Pitbulterier ikdyz podivne vetsi
no snad se kuci mylite stim ze to maj v krvi... ja v to ale pevne verim mno  |
|
|
|
| Amálka a VTi |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: VlastaFR