| Nemilá příhoda z noční projíždky.. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: DthByMnkys
Zaslal: 15.1.2011 , 17:28
Zobrazení: 423
|
|
 |
Popis: ..po exkluzivní "panelové" dé jedničce od Kroměříže do Brna. Nějaké rady, tipy a návody, co s tím provést? Už kdysi jsem z té koncovky vytahal kompletně celou skelnou vatu, protože mně ty přepážky uvnitř prorezly. Je možné, že díky skelné vatě, která má pohltit zkondenzovanou vodu to jednoduše "změklo" a prasklo to? Auto řve jak ďábel, skoro to nejede. Na spotřebě se to asi projeví. V případě, že bych sundal koncový díl a teda s ostudou tím čas od času někam jel, policie s tím má problémy?
Díky moc za rady. ;)) |
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 17:35 |
|
Tak podle mne je tam vata hlavně kvůli tlumení zvuku, to se stane že to upadne u sváru. Kdyžtak tu mam dva tlumiče jeden z C6g a druhej z Del Sol |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 17:36 |
|
Co takhle koupit tlumic novej?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 17:43 |
|
kup nový koncový díl já ho letos budu muset koupit taky, protože mám obavy, že dopadnu stejně  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 18:01 |
|
vyvařit, zavařit nebou koupit jiný. Riskuješ, že urveš koncák o retardér |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 18:04 |
|
Já jsem bez toho koncovýho tlumiče jezdil asi 3 dny, když to dobře podusíš, tak to skoro neni ani poznat, takže PČR na to nic.
Ale jako koupí nového neprohloupíš - polmostrowy a jím podobný jsou za přijatelný ceny - jsem koupil nějakej polskej a řekl bych za ty prachy super kvalita - snad 1300 jsem za něj dal.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 18:07 |
|
no kdys vyfuk hodis do kufru a budes ho vozit a kdys te zastavi tak rekntes ze ti zrovna upadl a ze ho mas v kufru tak pohoda, jinak bych sel do novyho jak rik ka8ooi tak polmostrow za litrik a je |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 18:22 |
|
Kup novej Polmostrow za něco málo přes litr a máš na min. 3 roky pokoj. Opravdu není efektivnější řešení. Pokud teda neplánuješ auto na jaře prodat. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 18:29 |
|
Děkuji mockrát za rady. Po Polmostrow se podívám. Auto nehodlám prodat, ale byl bych rád, aby vydrželo pohromadě, bez velkejch investic, ještě tak 2 roky, po dobu studia.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 19:14 |
|
"Zrovna mi upadl" tomu se rika, technicky zpusobile  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 21:34 |
|
Tak to dělal Kefa na karkulce, výfuk v kufru a připravená story že mu upadl ted 
Jinak mě se stalo to same na c6g, jako uplna nouzovka co jsem si dal abych mohl jezdit než jsem koupil novej je kus tenkeho plechu, obtáhnout jím ten spoj a dratama přitáhnout a mělo by to držet  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.1.2011 , 22:58 |
|
Henges: "a mělo by to držet" Poslední věta před smrtí... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.1.2011 , 3:24 |
|
ja jel 300 km bez komplet vejfuku, byl tam akorat pridratovanej kat a za nim konec, a jako malem mi z toho prask, nepreju nikomu |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.1.2011 , 11:59 |
|
Petr: no mě to drželo v pohodě  |
|
|
 |
| Nemilá příhoda z noční projíždky.. |