| Příprava na lak |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Aqwertzz
Zaslal: 7.2.2011 , 17:56
Zobrazení: 589
|
|
 |
Popis: Po nejake době uz se bude končit, příprava na lak a do konce tydne snad jezdím. |
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 17:58 |
|
a myslíš že je to dobrej nápad ničit lak v zimě kdy je včude plno štěrku a soli?? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 18:26 |
|
dramíku kliiid, aqwertzzovi držim palce a at se dílo povede. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 18:30 |
|
osobne bych taky cerstvej lak nevytahnul do tehle silnic. lak musi poradne vytvrdnout a to by to musel celej tejde smazit v tom boxu |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 18:34 |
|
Kurna to je pravda asi bych to mel nechat v garazi, ale pri poslednim laku jsem taky hned jezdil a nic.
Jenom pro upresneni, strika se klasickou acetonovou a ne vodovkama. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 20:11 |
|
Acetonka nebo Vodovky , tohle platí pořád nechal bych týden až 14 dní  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 20:24 |
|
přesně, obě dvě verze budou 2-složky a minimálně týden bych to nechal tvrdnout (osobní zkušenost, že po 3 dnech to ještě nění moc tvrdé) a ''acetonky''asi myslíš 2k rozpouštědlový Akryl  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 20:44 |
|
ty jo zejtra si du vyzvednout naraznik po novym laku tak ste me ted odradili teda s nasazovanim ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 20:45 |
|
A ja se tak tesil po te dobe To jste me nas  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 20:49 |
|
lak zraje několik měsíců, já bych s tim aspon měsíc nejezdil aby pořádně vytvrdnul jinak s emůže stát že ti ty kamínky taky ten lak omlátí |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 21:28 |
|
Aqwertzz: jj nech to ještě tvrdnout. Čím déle, tím lépe. Když už si tomu věnoval takové úsilí! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 21:37 |
|
sice hoši maj pravdu s tím tvrdnutím, ale kolikrát jsem pár dnu po laku bral auta šamponem a voskem :o) nikdy se tomu nic nestalo ....
naposledy když jsem auto (současný coupe) nechával v garáži aby lak vyzrál, tak jsem po cca 3týdnech trefil srnku a bylo po tvrdnutí  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.2.2011 , 22:15 |
|
Ono je docela skoda, ze nemuzu rict , že jsem na tom nechal ruce (jako plno lidi tady)
Nechali na tom druzi a ja to jenom zaplatil. Ikdyz je pravda ze jsem si na to musel zase vydelat.
Ja umím upéct jenom ventil deklíky 
Jinak se teda projedu a necham ji v garazi, stejne mam sluzební auta. Díky za rady. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.2.2011 , 16:36 |
|
sablos: taky mu samozřejmně nepřeju nic špatnýho jen řikám že je podle mě blbost to vytahovat do těchhle podmínek (sůl štěrk) až technický služby ukliděj krajnice tak tradá na silnici s leštěnkou  |
|
|
|
| Příprava na lak |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Aqwertzz
Zaslal: 7.2.2011 , 17:56
Zobrazení: 589