| luxusni modylek CRX 2g |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: gizmi
Zaslal: 26.3.2011 , 9:35
Zobrazení: 490
|
|
 |
Popis: Tohle jsem pri nakupu modylku CRX 1g nasel :D Masakr! Vyramovane, vymenitelna kola, kapota, kridlo.. holt Hot Wheels umi :) Jen ta cena je mimo :( Skoro 3000,- :( |
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 9:41 |
|
aaaa, to je nádhera.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 10:02 |
|
aspon ze si nekupujes barbinky |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 12:41 |
|
Newer: trosku uchyl, ne? Kazdej myslime na neco jineho holt.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 12:50 |
|
za pravdu se kazdej pere  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 13:13 |
|
Newer: ted vazne - muzes me vysvetlit proc jsi to napsal? Nejak nechapu smysl a ani myslenkovy pochod..a pokud to melo byt ve stylu "jen abych neco proti nemu napsal", tak OK..ale jinak nechapacka..
Myslim ze nejsem jedinej kdo sbira modylky znacky Honda - ja sbiram jen ty co jsem vlastnil a nevidim na tom nic divneho..
Proste Honda-club Par jedincu to tu opravdu kazí  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 13:24 |
|
co mas proti honda clubu zas ?
na ostantich klubech ti vsichni vsechno chvalej ?
nj tak sorry priste budu psat
oooo to je uzasny auticko kdes ho koupil chci ho taky !
proste jsem vyjadril svuj nazor tot vse delam to tak u vsech fotek ktery me necim zaujmou se podivej |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 14:32 |
|
Newer: Víš co, v tomhle případě bys měl svůj názor nechat pouze svým. nemyslím to proti tobě ve zlém, vyjadřovat se můžeš kde chceš a jak chceš, ale tohle je prostě koníček a trochu úchylka ale koment tvýho typu by mně asi zbytečně naštval, prostě zbytečnej flame na Honda-clubu, kde asi tak 300lidí má nějakej model auta i víc. prostě víme všichni že jsou různý sběratelé čehokoliv a nikomu to nevyvracíme ikdyby to byly tácky od piva a sbírala je 18tiletá dlouhonohá blondýna.
Osobně mám asi 30modelů a na každej jsem aspon trochu pyšnej. Ale tohle CRX by předčilo vše, nádherný!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 16:27 |
|
Mmmm, tak tenhle se mi teda nelibi vubec Takova tunakovina a jeste za trojku Me by se spis libil anglicak nebo seriovka...
P4G si nahodou pri svym hledani nekde nevidel? .) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 16:29 |
|
a jak jsou na tom teda ty repliky tech advanu? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 17:17 |
|
dnes sem je obul a za chvili hodim foto
roverman: popravde sem tvuj prispevek necetl celej, jelikoz me tvuj nazor na to co kde psat muzu a nemuzu srdecne nezajima  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.3.2011 , 18:59 |
|
Newer: V pořádku, je vidět žes to nečetl. A je jasný, že s náma máš společnýho fakt jen to jedno...stejnou značku aut. |
|
|
|
| luxusni modylek CRX 2g |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: gizmi
Zaslal: 26.3.2011 , 9:35
Zobrazení: 490