| Kvalita za rozumnou cenu |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 3 |
| |
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 28.3.2011 , 22:50
Zobrazení: 977
|
|
 |
Popis: Aneb, nakupujte na breker.cz |
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 22:52 |
|
Mouhu pouze doporučit sadu 20ks matek na kola za cenu 1680,- já dostal 200,- slevu no nevyplatí se to když po dvou umytí sleze barva?
Žádost o reklmaci? Odpověď - naprosto jednoduché, matky jsou na to ať drží kola, né na to, že si objednáte červené a po týdnu z nich máte duhu
Infi díky ale za tohle si můžeš sám, tvá reakce mě opravdu zaskočila! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 22:53 |
|
čim si ty kola myl že ti slezla barva?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 22:56 |
|
Nebudeš mi to věřit ale vodou - standart wabka - Avanti Hranice |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 22:56 |
|
když to nereklamuje tak bych ty matky vyleštil ale zíram zaty prachy by to mělo něco vydržet |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 22:58 |
|
Nabídl mi elox ale jde o princip, jako tohle přece nemá smysl objednávat v barvě, když po dvou mytí je barva dole, to ať se na mě nikdo nezlobí |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:00 |
|
Bylo by asi fer uvest, ze jsem ti nabidl:
1) Vraceni casti penez - matky ti zustanou
2) Vyrizeni opravy - eloxovani na moje naklady
Nic z toho nechces, ani jsi mi nenapsal co vlastne po me pozadujes?
Misto toho jdes brecet na honda dnes takze si o tom udelej nazor sam.
To ze jsem ti usetril 6tis na stejnych vecech, ktere bys koupil pres nejaky mistni e-shop jsi asi zapomel? Rovnez jsem ti mohl poslat praskla svetla a pozdeji to uhrat na tvoji chybu (nezkontroloval pri prebirani zbozi) tak jak to dela spoustu eshopu. Ne obetoval jsem svojich 4tis a koupil Ti dalsi. To samy zrcatka.
Hlavne ze Te nekdo natahl o 12tis na cinskych kolech a ty u me brecis kvuli par stovkam.
Nojo holt clovek se asi nezavdeci a nakonec je za svini 
edit: Bylo by dobre asi poznamenat, ze ja ty matky nevyrabim a nepodilim se nijak na jejich kvalite, ale preprodavam...takze jestli mas problem s cenou nebo kvalitou, napis na D1  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:02 |
|
Nepíšu že jsi svině!!
Já objednal červené hlínikové matky, proč asi červené, protože jsem chtěl červené! Na co mi bude když mi vrátíš 400,- a tenhle hnus mi zůstane? Na co mi bude elox? Já obejdnal před cca týdnem a tohle se stane po tak krátké době, v tom případě stáhni z prodeje a raději neprodávej |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:03 |
|
pravda, každá mince má dvě strany  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:06 |
|
Jinak ke světlům, jak píšeš šel jsem i s nimi brečet zde na honda dnes a myslím, že bylo jasné, že chyba v autě není a šlo o světla a to, že nejdou sřídit je věc druhá ale s tím Tě neobtěžuju! To, že zrctáka drží na jednom šrouby protože ostatní nemá závity a dělal jsem si je sám a nemají ani páčku na štelování je taky běžné u dílů, jediné co bylo bez problému je sání a křídlo, i když to taky moc nesedí ale to přece neřeším.. To je jako si objednat karbonové sání a dojde imitace karbonu, to už do eshopu nenapíšeš, že nejde o pravý karbon, tak řeš mou reklamaci a né to, že tu brečím a dělám Ti super reklamu ať není víc takových volů jako já!
Kde jsi přišel na to, že mě někdo podělal na kolech o 12tis? Zaplatil jsem za ně a víc jak 80% mi vrátil bez keců a kola mám stále, jde o padělky ale bez keců jsem to s ním osobně vyřešil |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:12 |
|
SMAZAT, smažte to celé a prosím nikdo nekomentujte, nemíním se tu hádat a dohadovat! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:13 |
|
jj, barevny matky.. ja premyslim, ze svoje hodim ted do modreho eloxu, ale uz ted vim, ze barva nevydrzi.. ale po 2 umytich? ty co mam ja, sem bral od ziteca za 1000 jako no name a vydrzely tak mesic, ale uz slo videt tak po 14 dnech jak blednou.. jsou to fakt vyhozene penize a uz jenom co je s tim trapeni kdyz to utahujes  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:14 |
|
matky nikdy nic nevydrží. Asi vada výrobku, stane se
Bud rád, že ti pomohl, kdyby to neudělal tak jsi nakoupil za draho jindě úplně to samé...za tuhle reklamu bych se na Tebe příště vykašlal  |
|
|
 |
|
|
|
Tak porad je to cina, takze je potreba s tim pocitat ze kvalita nemusi byt top... na ebayi jsou za nejakych 1000-1100Kc, pri nakupu 5 sad po 20 kusech se daji sehnat za nejakych 650Kc / 20ks s DHL shippingem, ted teda asi + DPH... takze tak. |
|
|
 |
|
|
|
eloxovani by vyresilo problem s barvou, ono neni moc matic co tu barvu drzi 100% a to ani v cenove relaci 3tis+, ale to ty nevis, protoze pro tebe 70kc za matici je zivotni strop.
Muj nazor je takovy, ze by ses mel trochu osamostatnit a vylezt z pod maminciny sukne a chovat se jako chlap To co pises neni pravda, priste dej misto 15tis za origo dily 49tis a treba uz pak nebudes muset spapomovat forum, honda-dnes, muj mobil a moje emaily.
Muj email znas, takze jestli chces neco dale resit pis tam, nicmene nepocitej, ze Ti a tobe podobnym vyjdu nekdy v zivote vstric - s tim jsem skoncil. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:23 |
|
V pohodě, myslím, že jsme to právě přes email vyřešili a nemá smysl se tu dohadovat a hádat!
silenec - taky jsem koukal ale raději si nechám ty co mám a zkusím komax, mám imbusové a to snad komax vydrží ale "chtěl" jsem dlouhé |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:26 |
|
nevim co tohle ma spolecnyho s Hondou  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:27 |
|
Vratim ti penize, ackoli na to nemas absolutne narok protoze:
- Zbozi je rozbalene a nese znaky fyzickeho opotrebeni (tim narok na vraceni 100% penez v kazdym obchode zanika)
A proc? Protoze od Tebe chci mit navzdy klid a ne furt cist tvoje breceni  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:28 |
|
Příště si vem na dlouhé matky taky dlouhej ořech, ty konce jsou krááásně nažvejklý  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:30 |
|
ExEricss to pneuservis né já, já prodloužení mám
Tak už to smažte konečně! komplet celé i s foto! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:32 |
|
To nemaj dlouhý kovaný ořechy? To jsou asi žabaři...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:44 |
|
tak tohle nechceš kámo   |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:46 |
|
Jen poznámka...komax, elox, barva apod. nemůže takové zatížení na ploškách/hranách matek vydržet...z "barevných" povrchovek tak možná smalt a i ten by se stejně odloupnul. Na to se hodí jen zinek (s nějakým barevným chromátem) chrom a nikl s opravdu kvalitní předúpravou. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:49 |
|
pockej az zjisti ze ty karbonovy zrcatka jsou pretazeny folii  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:50 |
|
já mám vision matky v eloxu a taky ta barva není buhvíco... ale není to tak kritický.. je to věc, která je vně auta... je potřeba s tím počítat, navíc pokud za ně nedáš cca 4 tak budou stejně stát za prd. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 28.3.2011 , 23:55 |
|
to mi bavi kluci jeste jeste hodim vam noze  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 0:01 |
|
se to tu docela rozjíždí, jinak před pár dny jsem vidlěl matky od Bloxu sice černé ale když byly nové černá byla taková pěkná... a to vím že bylo auto myto pouze značkovou auto kosmetikou jedné velmi známé značky, po silnici matky najely max 1000km a nějaké to mytí žádné dotahování či sundavání, prostě jen byly na autě takže mám o zvůj obrázek a ten mi stačí, také koukám po červených protože se mi hodí k novým kolům ale raději koupím kvalitu
chtěl bych vás vidět jak tu nadáváte na ebay prodejce  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 0:05 |
|
Hele neviděl jsem ty matky někde taky?? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 0:13 |
|
to bylo počteníčko  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 0:13 |
|
To se mi snad jenom zdá, totální off topic.
Jedni sem perou foto z netu, jako by jich tam nebylo málo a teď toto. Marku Romane vše v klidu a míru, zchlaďte hlavy. Reklamace se činí podle občanského zákoníku a ne v HONDA dnes. Tady Ti nikdo neporadí, jak to učinit správně. Občanský zákoník /případně Obchodní/ řeší reklamaci. A pokud pneuservis neví, že se kola dotahují dlouhým ořechem s plastem a jen na lehko a pak se dotazhují tím ořechem na moment, tak to potěš koště.
P.S.: Kámo snad si nečekal, že ten lak matic jaksi vydrží ten tlak. Chápu, že za cca CZK 1700,- ale elox není nesmrtelný. Já třeba jsem nechal svoje matike niklovat ve Vsetíne za 210,- s DPH. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 0:23 |
|
na netu sem viděl ty samé matice noname za 90kč.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 0:41 |
|
hlavne ses na h-c denne a musesl sis vsimnout ze na ty matky kazdej druhej nadava ze slezla barva, ty sisi je koupil a ted tady brečíš 
a to ze sis mticky pekne ozvejkal ti neva jo? to by me stvalo asi vice ze mm zniceny matky kdys se to da znova nabarvit, ale ty hrany sou KO |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 8:22 |
|
Nemyl jsi to tou chemickou mrchou v postřikovači??Jetli jo tak bych se nedivil že ti to slezlo.Takhle ožvejklý matky bych se styděl reklamovat.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 8:29 |
|
no tomu rikam jednani se zakaznikem, promin infe ,ale to by si nedovolil ani vietnamec na autoburze takto nekomu rict ze muze byt rad ze mu usetril penize a neposlal mu polamane veci atd.
jinak to co jsi mu tady napsal, myslim tvuj prvni prismevek k tomuto tematu, to je svinske a ukazalo se, jakou mas snahu resit problem, svest ho na nekoho jineho ,mel sem o tom eshopu jen to nejlepsi mineni, ale ted bych si nekoupil ani suche z nosa, ne pro o ze by to byli smejdy veci, ale proto jak resis reklamaci vracenim casti penez nebo nejaky jiny nesmysl. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 11:12 |
|
beastti Hele tady jde o to, ze si kazdej stezuje ze sleza barva z tech matek, mel koupit znackovy za x tisic a ne tyn ejlevnejsi kdys chce byt jdm, to stejn kola padelky a pak se tu vzteka, Kdyby kupoval vse origo a ne takovy padelky tak je vysmatej, ale to by bylo za mnohem vic S tim osobne musi clovek pocitat ze kupuje nejaky ebay veci. A popravde pokud bych chtel vratit prachy, tak bych se stydel je chtit vracet s takovejma sezvejanejma hranama...Taky se mohlo stat ze narusil barvu ktera popraskala a po prejeti tlakem vody to proste slezlo. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 12:23 |
|
to je opet prujem  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 15:13 |
|
Omlouvám se za OT - Beasti: mohu trochu posoudit z vlastní zkušenosti, řešil jsem rok reklamace v PC BAZARU-docela to bylo luxusní a průjmové - u použitých věcí jsme ručili 12měsíců ze zákona a uznávali jsme dost věcí. Ale pokud byla věc nová, řídilo se to jasně zákonem. Tudíž peníze se vracely za zboží nepoužité, nerozbalené (jen někdy se to požadovalo), nepoškozené. Jakmile bylo poškozené, tak bohužel. Koukni se dobře, máš tam velice poškozené hrany těch matek - to není na reklamaci. Pokud jsem si všiml Roman nabízel vrácení části peněz, nabízel řešení. Což Marek odmítl, ale opomělo se na poškození matek servisem, což nejde reklamovat, Snad jen v případě, že by to byla vada materiálu, což pochybuji. Bohužel. Takže si myslím, že docela silná slova volíš.
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 15:16 |
|
* Rozbalením ani použitím zboží nezaniká právo na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu a vrácení peněz. Výjimku představují např. audio a video nosiče.
* Zboží nemusíte vracet v originálním obalu, ovšem obchodník pak může chtít uhradit náklady na nové zabalení zboží.
* Je možné vrátit zboží i opotřebené, ovšem obchodník opět může chtít uhradit náklady na uvedení zboží do původního stavu. Tyto náklady mohou teoreticky dosáhnout i plné ceny zboží. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 15:17 |
|
zakoupil to po internetu, zakoupil
podle zakona ma 14 dni na vraceni zbozi ... viz prispevek vejs. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 15:20 |
|
takze dle meho nazoru je v pravu jak infi tak klejzlik .. ale plna castka neni na miste. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 19:06 |
|
M@jku : snažil jsem se psát ať je to smazáno, s Infim jsme se dávno domluvili i když tomu předcházela nelidská konverzace ale co se stalo, to se stalo.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 20:14 |
|
Dneska jsem se díval na svoje Muteki...a jsou stále OK.
Mám je tak půl roku, auto jsem párkrát umyl wapkou, přes zimu nejezdil, ale auto stálo venku.
Nejsou moc drahé a máš je buď otevřené nebo i uzavřené.
Vision i tyhle D1 jsou všechno šmejdy, věřím, že u RAYS by se to nestalo.
Ale pokud chceš za levno věc, která je normálně drahá, tak musíš s nějakými mínusy počítat.
btw. co mi prošlo rukama, tak mi ty věci nepřijdou jako 100% karbon. Tyhle levné záležitosti jsou jen potažené karbonem, ale kostra je z plastu.
Křídlo mi třeba přišlo naštíplé tak, jak by se karbon snad nikdy nepoškodil. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 23:05 |
|
Naprosto o ničem tahle diskuze !!!
Ne a ne to admin smazat co
Ale stejnak je to napinaví :twisted: |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 23:18 |
|
newer:
Tak si precti, co plati v situaci, kdyz zakaznik poskodi zbozi neprofesionalni instalaci (coz se v tomto pripade 100% stalo) = narok zanika - ja jsem i presto nabidl opravu nebo vraceni casti penez (protoze mi precejenom budou ponicene matice uplne zbytecne a muzu je vyhodit) - Takze jsem opet udelal vice, nez jsem musel - a stejne jsem zloduch!
Moje muteki jsou z pulky bez barvy, ale je pravda ze kola sundavam hodne caste, takze se jedna o opotrebeni.
ad karbon: imitace karbonu je treba folie a ne karbonova vlakna...samozrejme karbon na techto levnych vecech je jiny nez vidite v televize na voze Sebastiena Vettela.
beassti: Podle me jsi clovek mimo obor a naprosto mimo realitu...udelal jsem VICE, nez jsem podle zakonu musel - z dobre vule - ale i presto jsem spatny, protoze jsem podle tebe mel asi klejzikovi zaplatit to, ze mu nejaky odbornik v pneuservise sjel hrany a tim padem znehodnotil matice... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 23:44 |
|
Marku (Klejzlik) to si snad děláš srandu....Infinity ti dělá co ti jeho oči od tebe přečetli a ty toto a ještě kvůli nějakým posraným šroubům za 3.50,-
Myslím že Infinity vyjde vstříc každému, ale toto už je možná vrchol,prosím tě, nastříkej to a neřeš to kámo!!! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 23:48 |
|
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.3.2011 , 0:12 |
|
Od klejzika si vemu zpet znicene matice spatnym orechem, vyhodim je a vratim mu plnou castku penez - na oplatku dostanu KLID coz, ma pro me mnohem vetsi hodnotu, nez nejakych par stovek 
Jinak je celkem zavadejici, ze se klejzik ani nezeptal kolik penez muzu vratit, jestli 50kc nebo 1000kc - takze je asi patrne, ze vse chtel predem resit "svoji cestou". Proste ochota resit problem, asi jako Muammarova vule predat zemi povstalcum. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2011 , 8:02 |
|
infi klejzlik 1:0  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.3.2011 , 11:28 |
|
nesmazou to aby videli jak se nekdo umi chovat, neumi se dohodnout normalne, ale hodit to na h-c do honda dnes a plakat jak je infi spatnej a jak uz tam nema nikdo nakupovat, tak se chová holka  |
|
|
 |
| Kvalita za rozumnou cenu |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 3 |
| |
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 28.3.2011 , 22:50
Zobrazení: 977