| 4 Petura |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: drambejs
Zaslal: 29.3.2011 , 9:08
Zobrazení: 421
|
|
 |
Popis: asi mi to ani tak nepochválíš ale snažil sem se :D ....nu malinko už mi začaly vadit kecy okolo mojí kapoty aj. ne jen tady na H-C ale i z mých přátel proto sem se rozhodl navrátit to do původního stavu.. pro rejpaly: kdyby někdo měl průpovídky typu nevíš co chceš...vim co chci RAT mi tam nesluší a nechci ničit auto ... |
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 9:09 |
|
jo a M3 pudou dolů kdyby to někdo chtěl psát  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 9:10 |
|
No neeeeee Ona ta kapota na tvý barvě postrádala smysl bohužel, takhle to je lepší  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 9:12 |
|
no časem pudou nový nárazníky ale musim pošetřit ještě na lak zadních lemů křídla atd. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 9:13 |
|
jinak kdyby někdo chtěl tu kapotu je k mání (samozřejmně za odvoz) použití spíš na RAT |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 9:18 |
|
no konečně
hele to auto máš pěkný, tak proč ho prasit "ratováním" ...
za mě M3 v týhle variantě klidně nech, ještě oprav nárazníky a máš pěkný auto  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 9:20 |
|
přemejšlim jestli ty nárazníky nechat zavařit nebo koupit new a hodit do laku ...nevim co mě vyjde levněji  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 9:41 |
|
co s tou rezlou kapotou? prodej mi ji |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 10:25 |
|
Tu rezavou kapotu bere Petura,ne?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 10:27 |
|
beastti: Píše že ji nechá za odvoz  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 10:36 |
|
Hellborn to odhalil ... tak dlouho jsem do něj ryl aby to sundal, protože tu kapotu chci pro sebe  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 11:35 |
|
jo tááááák!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 14:54 |
|
nee. Co se stalo? su rád, že ses rozhodl jít směrem auto dát do kupy než na něm páchat pokusy:) Vše potřebné tu padlo, držím palce ať je z ní brzo voňavka |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 15:34 |
|
drambejs chvalim ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 16:00 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 18:18 |
|
Dobře chlape |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 19:49 |
|
drambejs: kámo, neříkám že se mi Tvé auto s tou rezavou kapotou líbilo, nechci tím také říct, že bylo hnusné, prostě to mělo něco do sebe. Jde mi pouze o toto: říkáš že chceš RAT, když se ti to líbí tak se xakru vykašli na kecy od ostatních. Tady si všimneš hlavně lidí kteří když nemají originální celé auto tak te to humus a lidi co milují JDM. Nikomu nic neberu, každej má svoje co se mu líbí. Jak můžeš přestat tvořit něco co se líbí Tobě jen proto, že ostatní mají odlišný názor. Ty to auto neděláš pro ně, děláš ho pro sebe a taky proto, aby se líbilo Tobě. Docelá rád sem se díval na tvé fotky v H-dnes co s tou károu vše "vyvádíš", ale teď to bude zase jenom obyčejné auto bez známky originality... Byls někdo, kdo se něčím lišil od většiny lidí tady... teď jsi ale obyčejný hondař.
tak ať slouží |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.3.2011 , 21:05 |
|
Pick-Creek: tak pod tohle se podepíšu přesně jak píšeš, tady na H-C frčí z 95% čistá série maximálně tak JDM (což u většiny znamená dát oranžový blinkry a nálepku wakaba bo jak se tomu nadává... ). neříkám že by mě drambejsův projekt nějak oslovil, ale pokud se ti to líbí a chceš to tak mít, tak v tom prostě pokračuj. nemá cenu si nesplnit nějakej "sen" kvůli tomu, že ti to ostatní rozmlouvaj. kdybych se já řídil tim, co mi spousta lidí radila, tak teď místo v preludě jezdim v octávce tdi a jak jinak než kombi prostě a jednoduše jestli chceš RATa, tak si ho vytvoř (ale jenom poradim, aby si tomu RATu potom přizpůsobil všechny úpravy na autě, protože jak už sem tady jednou psal, pokud to neuděláš, tak to může vypadat jako některá "vytuněná" auta našich nepřizpůsobilých občanů) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2011 , 6:38 |
|
Pick-Creek a plisa: JDM alá oranž blinkry a samolepka wakaba že je 95% HC serie? a co by to jinak mělo být? jsme na tuning foru nebo kde? každopádně sám drambejs psal, že sice RAT chce, ale jen tak decent (tzn. v jeho případě asi jen kapota) jinak kola nic moc k ratu, zrcátka, samolepky na dveřích který nechtěl sundat kvůli laku, atd ...
takže dost podobný JDM alá oranž blinkry a samolepka wakaba
že je teď z něj tuctovej hondař? to bych netvrdil, kolik aut stejného ročníku vypadá tak jako to jeho teď? o C5G v jakékoliv motorizaci bych netvrdil, že tuctové auto, je jich sice dost, ale míň než felicíí, fabíí a oktávek ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2011 , 10:15 |
|
Petura: tak těch 95% bylo možná trošku nadnesený, ale o to tu nejde... a ano opravdu jsme na Honda-clubu, a to jestli je sériová, nebo sou na ní naházený tuny laminátu je úplně fuk, protože je to pořád honda, ikdyž to tu pár lidí potom trošku zpochybňuje takže i kdyby tu byly 2/3 aut v tuningu, tak to bude pořád H-C a ne tuning klubu, protože tu jsou jenom hondy a o to tady přeci jde
jinak to je přesně to, co jsem k tomu dodával. prostě pokud chce RATa, tak pořádnýho se všim všudy, jinak to málokdy vypadá k světu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.3.2011 , 10:49 |
|
no právě já chtěl rat jen tak decentně a auta mi začalo bejt líto takže sem i řek že to dám do původního stavu přece jen to ocení většina lidí nedělám to jen pro sebe chci aby se líbilo samozřejmně i okolí pač každej sice řiká že to dělá pro sebe ale rád je sstředem pozornosti ....tkže vim pár lidí nenatchnu že sem se na to vyprd ale zas na druhou stranu mi auta bylo líto no ... |
|
|
|
| 4 Petura |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: drambejs
Zaslal: 29.3.2011 , 9:08
Zobrazení: 421