Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  pozdrav z ještědu
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: plisa
Zaslal: 2.4.2011 , 19:43
Zobrazení: 417

Popis: jen škoda, že bylo zataženo, měl sem totiž vyhlídnutý hezčí místo na focení...
pozdrav z ještědu

Strana 1 z 1

94EJ★1

Zasláno: 2.4.2011 , 19:46    

Ty kola tam sednou jak kiss me na hrnec Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

plisa

Zasláno: 2.4.2011 , 19:54    

dík, kola jí opravdu seknou, ale je to na úkor zrychlení, protože to jsou 18" a ty už daj motoru bohužel celkem zabrat... Smutný taky mě ta móda barevnejch kol poslední dobou trošku nahlodala, jestli je nedát do červena, ale spíš zůstanou tak jak sou. možná až se dokopu k tomu přečalounit interiér do černo/červený, tak na to dojde Úsměv

Brnďa

Zasláno: 2.4.2011 , 20:41    

plisa neblazni s barevnyma kolama, nechapu proc to kazdej rve na auto, zbytecne si to znicis OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Petura

Zasláno: 2.4.2011 , 20:57    

kola pěkný, autu seknou jen ty lamináty by to chtělo trošku decentnější OK

plisa

Zasláno: 2.4.2011 , 21:40    

brnďa: podle mě záleží na tom, na jaký auto se to dá. třeba tu jednou byla fotka bílýho eska na červenejch kolech a ta byla šuk , ale když pak někdo dá barevný kola třeba na sériovýho civica a ještě ta barva kol a auta nejde moc k sobě, tak to vypadá spíš komicky no Úsměv ale jak říkám, je to jen přemýšlení co na autě změnit a na 98% k tomu nedojde, stejně tak jako už asi rok a půl přemejšlim, jestli na ní dát křídlo nebo ne a taky tam s největší pravděpodobností nakonec nikdy nebude Velmi šťastný

Petura: tak lamináty jsou vždycky otázkou vkusu a nikdy se to nebude líbit všem OK podle mě je s nim předek daleko hezčí než série, takovej mohutnější a protaženej k zemi, ale taky plánuju lehkou předělávku a pak bude možná o něco decentnější... ale i tak jak je bych neřek, že je nějak přehnanej Velmi šťastný

BB1

Zasláno: 2.4.2011 , 22:23    

cau, nic proti mas ji OK OK ale neni lepsi resit tohle nez vzhled?
:arrow: odkaz

plisa

Zasláno: 3.4.2011 , 10:30    

BB1: tak je to vždycky otázka priorit no... preludu sem kupoval, protože se mi vždycky strašně líbila a navíc celkem slušně i jede, ale pokud bych chtěl závodit, tak bych si koupil něco jinýho OK taky mě hlodá myšlenka jí prodat a koupit něco "sportovnějšího" a ještě k tomu mě láká náhon na zadek. mám vyhlídnutý trio S2000, RX-7 nebo 350Z, ale nejsou na ně peníze a obávám se že ani nikdy nebudou... Bueee

Album
Hledat:     obsahující:      
  pozdrav z ještědu
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: plisa
Zaslal: 2.4.2011 , 19:43
Zobrazení: 417

Board Security