| lehkej servis.. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: dawel
Zaslal: 3.4.2011 , 21:44
Zobrazení: 415
|
|
 |
Popis: trochu jsem zas servisoval..šuspechy už nedrnčí.. |
 |
|
|
| Zasláno: 3.4.2011 , 21:45 |
|
eště nárazník..na ten se vrhnu next week.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.4.2011 , 21:49 |
|
das tam seriovej jo |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.4.2011 , 21:56 |
|
Docela bych se bal  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.4.2011 , 22:04 |
|
zajimava rampa asi bych si pod ni nelehl  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.4.2011 , 22:20 |
|
Hustá rampa...jsi docela odvážný. Takhle to vypadá dost chatrně  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.4.2011 , 22:21 |
|
newer... proc seriovy ?? ten je v necem lepsí ?.. pridá snad kone ? .. tento je bozi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.4.2011 , 22:37 |
|
8ThorSteinar8: Z fotky mi přijde že je spíš bože domlácenej a rozlámanej  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.4.2011 , 23:40 |
|
takový mezery vepředu by i m@jk záviděl  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 4.4.2011 , 8:06 |
|
Co si alespon zajistit zadni kola? Docela odvaznej si. Nechapu ale, mas takovyhle auto, hromada penez do nej padla, ale co se tyce vybaveni, alespon me e e kozicky by se hodily, ne cihly  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.4.2011 , 10:17 |
|
ty voe..to sem přesně čekal..ste tady banda ani nechci říct co...to je teda podpora..
takže:
ano kozy mam, jen na hlíně se bořej..nechtěl jsem s tim přejíždět
cihly maj mnohem větší základnu, takže sou mnohem stabilnější a jelikož mam dítě, tak bych si pod zajištěný auto nevlez..kolo za řidičem zajištěný je
nárazník není dobitej ani rozlámanej..jen není dodělanej..upravoval se, aby pasoval..
a originál nárazník nikdy..nechci bejt tuctovej...a hlavně se mi tendle líbí!!! a to je to proč ho tam mam... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 4.4.2011 , 12:50 |
|
Nechces byt tuctovej a mas naraznik kterej se vyrabi nekde v cine na lince, pravdepodobne ho krome tebe ma jeste dalsich XXX tisic tunaku ktery se cejtej originalni tak jako ty:)
autu sice neslusi IC na ktery je tam dira tam taky nemas takze prestavam chapat k cemu je ale originalita nadevse  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.4.2011 , 22:22 |
|
to newer:
muj je naprosto originální..bohužel jseště nedodělanej..je o 7cm kratší a o 5 zavřenej dovnitř..díra kuli tomu je menší...iC tam měl bejt..jenže teď prodávam..takže je to příprava ale až bude tahokov, tak to bude v poho..no a hlavně - jelikož jak sis určitě všiml, tak h je celá zavřená a v letních dnech se může přehřívat, tak motoru dopřávám kvalitní a velký přívod čerstvého studeného vzduchu..nevim..proč to asi i závodní auta maj..hmmmm..asi je to taky tuning..hm...
a jestli nepoznáš rozdělanou práci, tak ano, jsem tuctovej xxx tunak...nebo jak to nazyváš..
je mi tě líto, kamaráde.. halvně že to máš ty seriový..abys náhodou nevybočil ze stáda.. |
|
|
|
| lehkej servis.. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: dawel
Zaslal: 3.4.2011 , 21:44
Zobrazení: 415