|
|
|
Autor: kally96
Zaslal: 7.4.2011 , 14:18
Zobrazení: 577
|
|
 |
Popis: duvod nehody radsi nebudu komentovat :( |
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 14:19 |
|
Omg, dyť jsi to nedávno dával dokupy Tipuju poškození zapark. vozu, nebo nedání přednosti někde  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 14:21 |
|
ten co me napral bola borka dal se nebudu vyjadrovat  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 14:23 |
|
ojtyturbo .... to znám ...měl jsem auto 4 dny po laku a vzala mě taky ženská třeba je to znamení že je potřeba jít dál! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 14:29 |
|
Já čera předjižděl 2 auta a borec předemnou si najenou nahodí blinkr a začne předjiždět zaplat panbu že sem ještě nebyl vedle něj  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 14:33 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 14:42 |
|
zdar Pavle ježiš taková škoda hned mi to připomělo bráchu měl podobně lízlé
doufám že to dáš do kupy ne? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 14:56 |
|
jj do kupi to dam už zhanim dily až nato že sem jel s technicke a vsecko ok a tet je to K.O  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 15:13 |
|
To je pech!! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 15:23 |
|
Blbečků na silnici je čím dál víc.. Mně se včera na pražskym okruhu přihodila velmi "příjemná" událost, úsek Vestec-Jesenice, směrem z V do J je prudší levotočivá zatáčka, v levym pruhu černá A8, já v pravym, v zatáčce jsem jel rychleji, chlap v A8 asi neunesl, že ho předjíždí 2x menší auto a tak se na mě podíval, začal mě tlačit na svodidla. Naprosto bez okolků, jel jsem tak 30 čísel od svodidel a 30 od A8 a to všechno tak ve 100. Kamarád, co se mnou jel, má naděláno (a já taky), ještě teď. Kéž bych si to jen vymyslel..  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 15:38 |
|
DanTe : jo no vcera sem dal jen 50000za opravu kol + pneu a na druhej den toto mam good tejden du si asi hodit maslu fakt |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 15:42 |
|
Tina: co bys chtěl od blbečků se 4 kroužky pro teploušky? Na mě v úterý jeden podobnej troubil,že jsem si dovoli zastavit na magistrále,když přede mnou najížděl úklidový Transporter na chodník a nebylo kudy jet dál...
Kally: to dáš zase dokupy... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 15:47 |
|
Hellborn : dam ale sem tet zadluženej až po usi takže de do hangaru a bude zavrenej |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 15:49 |
|
Tak dej značky do depozitu a ušetříš aspoň na povinným... Pokud jsi jel z TK,tak máš 2 roky... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 15:51 |
|
Hellborn: podle toho ale co pise Audinu podjizdel Takze vina jak tak, tak tak Ale souhlasim ze je to ted na silnicich desny.. Hlavne sluzebni vozidla.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 16:07 |
|
gizmi: To psal Tina, to je úplně něco jiného to zaprvé a zadruhé, to že někoho podjedu, protože to je lempl a jede v levym pomalejc než já v pravym neznamená, že mě hned musí vytlačovat ze silnice Nehledě na to, že v audi evidentně jezdí samej pitomec, protože já sám mám několik případů s Audi a to nemluvim o těch co běželi i v bedně  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 16:20 |
|
gizmi: Nevím, o jaké vině mluvíš. Že se mě pokoušel vytlačit ze silnice opravdu není má vina. Měl jsem v zatáčce přejet do levýho a očekávat, že mi uhne? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 16:38 |
|
když už se tu "chlubíte".. Loni jsem jel šéfovým autem z Plzně přes Prahu domů. Je pravda, že ne podle předpisů na dálnici, ale měl jsem tam 160, takže žádný extrém..v dálce vidím náklaďák v pravém pruhu, tak si přejedu do levého vklidu pokračuju. Blížím se k nájezdu na dálnici a koukám, jak tam borec krouží tu zatáčku a najíždí na dálnici. Nemohl tam mít víc, jak 70km/h a v té rychlosti se rozhodl, že se mu ten náklaďák nelíbí a vzal to rovnou do levého. Brzda, klakson, když jsem zjistil, že to nedobrzdím, srdce jsem měl v krku, pustil jsem brzdu a vzal ho zleva po trávníku. Borec na mě koukal a ukazoval nějaká mezinárodní gesta.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 16:46 |
|
chudak chcivíc  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 16:48 |
|
taky nemam s Audinama dobrý zkušenosti...jedu z teplic po rychlovce v klídku 90 vidim že se bude napojovat kamion a za nim audi tak najedu do leva kamion se napojí jenže blbeček v audi hned předjíždí měl sem ho snad 50cm před čumákem začal sem blikat troubit a nadávat jestli neni vy víte co si chlapeček myslí že když má S4 co má 500koní že muže dělat takový hovadiny pak suveréně jede vedle mě a řiká mi co si o sobě myslim že na něj blikam a troubim jestli nejsem padlej na hlavu mít zbran tak ho odstřelim kreténa ale dopadl blbě před bilinou na něj čekali páni policajti  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 20:52 |
|
Civica je mi taky lito. Jinak taky nevim proc vetsina lidi jak se blizi k pripojovacimu pruhu automaticky prejizdi do leveho a mnohdy bezohledne, jakoby auto z vedlejsi melo absolutni prednost. Ovsem taky pozoruju ze ti co se pripojuji nejak automatiky ocekavaji ze jim kazdy vyklidi pravy pruh okamzite. Holubnik toto... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 21:30 |
|
No jo, podjížděl jí na pražským okruhu... Jinak taky radši "110km/h závodníka v levém" podjedu než abych za ním brzdil - ještě to přede mnou zašlápne... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 9:20 |
|
nejhorší na tom je že nemam ješte dodělany svoje a budu muset skladat tohle protože je to bracha ale snad se oba na HD dostanem  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 18:16 |
|
Tohohle se taky bojim to hodně naštve. Držim palce, ať už se ti to nikdy nestane...  |
|
|
|
|
|
|
Autor: kally96
Zaslal: 7.4.2011 , 14:18
Zobrazení: 577
|
|
|