| Odzimováno a 9.sezona začíná |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Ajsik
Zaslal: 7.4.2011 , 23:01
Zobrazení: 667
|
|
 |
Popis: po pěti měsících venku |
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 23:03 |
|
to si to vydrzel nejak dlouho  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 23:06 |
|
já taky čekám na pořádnej deštík až spláchne všechnu sůl ale stejně nemam čim vyjet céro nádherný na můj vkus moc samolepek ale stav to překrývá  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 23:18 |
|
Tak pěkný céro a ty tam naplácáš tolik samolepek?!
... ty dvě křídla, to je přímo strašný!
a pak to ještě doje**š těma diodama....
Kam jsi dal oči,kluku??? .... hrůza, za mě  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 23:32 |
|
jedinou nálepku bych nechal tu vosu, obě dvě křídla taky dolu, to vrchní bych řekl, že bude jen nějakej joke.
Jinak ty diody ve světlech nechat, je to originální a v noci moc hezký.
Ale samozřejmě je to jen muj názor.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 23:43 |
|
koukám že komentující negativními poznámkami mají taky voňavky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.4.2011 , 23:44 |
|
horní křídlo tam je kvůli brzdovce - z bezpečnosti, spodní občas na měsíc-dva sundám a nechám jen tu lištu. Samolepky už postupně ubývají  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 0:14 |
|
OsekSpider: já nemám žádny negatívní poznámky, myslel jsem to v dobrym, to křídlo vrchní se mi nelíbí a to spodní jsem měl na crx 2g taky a sundal jsem ho, jelikož jen kšilt je podle mě nejlepší. Na nálepky si narážel i ty sám, jinak třeba ty světla se mi líběj moc. A chceš říct, že já mám hnusný auto, mám na něm něco prazvláštího?!
Ajsik: já bych dal třeba brzdový světlo za sklo, jakoby pod ten kšilt.
Já mám na autě taky samolepky (shocker a HELP JPN), třeba ta vosa se mi tam líbí a tu bych tam nechal. Snad tě muj názor neurazil  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 0:31 |
|
koki...: nemyslel jsem to nějak zle, teba ani neznám a nevim jaké máš auto, spíš mě rozesmál komentář uživatele Painkiller a jeho avataru
nic ve zlém hoši  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 0:36 |
|
nálepek dost no ,já bych tam necvhal jen crx a honda-club diody jsou paráádní ,stejně jak celé auto !!!  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 8:14 |
|
Bezpečnost je faj,ale 2 křídla moc. Když se ti rozsvěcel nápis CTX jako brzdovka,tak bylo dobrý! Jinak ty zadní lampy jsi udělal parádně! Mít ještě C6g,tak bych Ti je dal taky k předělání.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 8:23 |
|
Pěkný céro! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 8:28 |
|
luxus ty kola !!! líbí se mi tam to O.Z. RACING na límci ....  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 9:26 |
|
to OsekSpider: hm jasně..., podle avataru se pozná jestli je nebo neni auto voňavka (mimochodem foceno kdysi v zimě-předek trošku zadělanej sněhem a focený mobilem)
Jestli umíš číst, tak sem psal, že céro má pěkný!!! ..a pak sem psal, co se mi na něm nelíbí, rozhodně sem tady nic s ničim nesrovnával!!!!
Tim bych to uzavřel, hádat se tady s tebou o kravinách nebudu-končim.
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 11:34 |
|
No ak ti mozem odporučit na tie svetla natjahni bohove tmavu foliu a bude to good.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.4.2011 , 20:03 |
|
dallasko: nevidím jedinný přínos v tom snížit svítivost Zatmavený světla jsem tam měl, když jsem to koupil a byla to první věc co jsem dal pryč.
Koki: brzdový světlo jsem zkoušel dát i zevnitř zadního skla, ale nebylo to vidět, takže neplnilo svůj účel |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.4.2011 , 15:49 |
|
Aha skus sa posnažiť tu maš foto :arrow: odkaz  |
|
|
|
| Odzimováno a 9.sezona začíná |