Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  včera příprava na HD
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: cocks
Zaslal: 22.7.2011 , 8:44
Zobrazení: 935

Popis: ...tak konečně.. Sinus Live 3505 :) máte se na co těšit :)
včera příprava na HD

Strana 1 z 1

Hellborn

Zasláno: 22.7.2011 , 9:03    

Taky příprava: :arrow: odkaz HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

DanTe

Zasláno: 22.7.2011 , 9:06    

Pavle opět si zabil, máš na to talent pořádnej výtlem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Rasputin

Zasláno: 22.7.2011 , 9:16    

mam ten samy zosik, v kombinacii s repro JBL GTO, ale musim priznat, cakal som od toho viac Ble
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

drambejs

Zasláno: 22.7.2011 , 9:27    

hellborn pořádnej výtlem OK OK

cocks: na co takový dělo ?? Velmi šťastný já mám 1200w 4 kanál alpine a stačí to bohatě Velmi šťastný

gizmi

Zasláno: 22.7.2011 , 10:30    

Škoda že nejedu na Honday - ukazal bych ze ne vzdy velke komponenty = hodne muziky Úsměv PS: hlavne to pust kolem 3. rano s otevrenym kufrem HaHaaa HaHaaa te budou mit vsichni radi Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

drambejs

Zasláno: 22.7.2011 , 10:31    

no to si piš zkus to pustit pak takhle v časných hodinách a budeš miláček všech HaHaaa

cocks

Zasláno: 22.7.2011 , 10:47    

Hellbi - Velmi šťastný opravdu neskutečně jsi mě pobavil Úsměv
Rasputin - já myslím, že to bude fungovat velmi dobře, nemám zas takové nároky Úsměv ..jen potřebuju něco, co mi přehluší výfuk, což bývá vcelku problém Velmi šťastný
Drambejs - no za 1200 nekup to Úsměv ..hlavně jsem potřeboval 5ti kanál nějakej lepší, předtím jsem měl Magnat 4 kanál a to m itýpek z autohifi řek že ne že to mi tam nedá Velmi šťastný
Gizmi - to ani netvrdím... ne vždy je velikost výhra..ale zrovna tenhle je docela dobrej..

Jinak se hoši nebojte, od tý doby co mám malýho jsme trošku přehodnotil svůj přístup ke spousty věcem.. i tak jsme ale nikdy nejezdil po městě s otevřenejma okýnkama a duc duc nebo s laufem a plnej aby každej viděl jakej jsem wokurek..to fakt ne Úsměv takže v klidu.. Každopádně Hellbi ty seš neskutečnej řízek Úsměv

drambejs

Zasláno: 22.7.2011 , 10:54    

cocks: jasná proč ne já to taky koupil za 1000kč a sem maximálně spokojenej Úsměv

silenec

Zasláno: 22.7.2011 , 10:58    

Ja zas koupil za 500,- ten 4 kanal magnat a jsem taky spokojeny Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ

Rasputin

Zasláno: 22.7.2011 , 11:12    

ako, nehraje to spatne, to za nie, tie JBLka maju pekny zvuk, cisty, ale mohlo to byt aj mocnejsie HaHaaa Pravdou tiez je ze zosik nieje najidealnjeise etse nastaveny, ak sa k tomu nikedy dostanem monzo to bude OK. Ja to mam zapojene do mostiku, takze cez zosik mi idu iba zadne repro + subac, a predne idu cez zosik z radia. Se stydím

gizmi

Zasláno: 22.7.2011 , 11:13    

Koukam kazdej je spokojenej...ale nejvice bude Hellbík Velmi šťastný Velmi šťastný To jeste nevite Velmi šťastnýVelmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

DanTe

Zasláno: 22.7.2011 , 11:33    

To jo až bude s těma kleštěma chodit a štípat vám večer aparatury Velmi šťastný

Hellborn

Zasláno: 22.7.2011 , 11:35    

Gizmi: No já mám s malým a ženou zamluvený apartmán (napůl s Targamanem a jeho rodinkou) v penzionu,takže pohoda. Úsměv Bejt v kempu a někdo mi to pustit v noci vedle stanu,tak ho nacpu do sání a vytáhnu vejfukem... Úsměv

Fajn,že to pobavilo. Úsměv Jinak k tomuhle se ještě nepřistoupilo, maximálně k domluvě, případně k zabavení klíčků. Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

cocks

Zasláno: 22.7.2011 , 12:27    

No ono jde o zapojení, audio musí být 100% a hlavně zásada - repro musí být vždy silnější než zesilovač, to jest základ, + vždy záleží na kvalitě zvuku, nikoliv na hlasitosti... Úsměv

Jinak nebojte, po 22. hodině už to bude jen potichu k ohníčku Úsměv

Hifil

Zasláno: 22.7.2011 , 12:44    

Cocks: Hlavně to správně jisti, ať nepřepálíš Helbimu kleště Úsměv

Jinak pokud jde o kvalitu zvuku a člověk to umí s rozumem nastavit, je mnohem lepší mít naopak výkonnější zesík, než repro - zejména pak u subwooferů.

silenec

Zasláno: 22.7.2011 , 13:01    

Jojo, i se slabsim zesilovacem nez je repro se da repro znicit... ja mam treba vzadu 15W repro na 90W RMS zesilovaci a neni problem Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger ICQ

kachnacrx

Zasláno: 22.7.2011 , 13:22    

hell : OK OK OK

drambejs

Zasláno: 22.7.2011 , 13:44    

hifil: má pravdu ten chlapec ... taky sem jednou měl silnější reprák než zesik a odrovnal sem zesilovač protože ten musel bejt na plný kule aby to ze sebe vyloudilo nějákou tu frekvenci Velmi šťastný takže teď to mám přesně naopak 600w rms (250w hudební výkon) subwoofer a 1200w max. na zesilovač takže pohoda a hraje to dobře sem spokojen Úsměv

silenec

Zasláno: 22.7.2011 , 13:52    

Hm, spis bych cekal ze "hudebni vykon" at uz to je cokoliv bude vyssi nez RMS... 1200w max na zesilovaci je udaj uplne o nicem...

Mulder

Zasláno: 22.7.2011 , 16:01    

"jen potřebuju něco, co mi přehluší výfuk, což bývá vcelku problém"
- a nechceš koupit něco, co by Tě rovnou zastřelilo? to bys pak taky nemusel poslouchat ten výfuk Velmi šťastný

DanTe

Zasláno: 22.7.2011 , 17:08    

Mulder : si zabil brácho Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  včera příprava na HD
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí