| Dodriftováno :( .... |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Čápo
Zaslal: 6.9.2011 , 17:10
Zobrazení: 1851
|
|
 |
Popis: Jel jsem slušně a pomalu, byl jsem za to vytrestán. Bílé pruhy na silnici za deště jsou za trest.
Ps. pokud máte někdo díli naprodej SZ dík. |
 |
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 17:17 |
|
Ojoj.. to boli 
Hlavne, ze jsi v poradku. Nebude to levne ale to se spravi. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 17:19 |
|
Ty a neni ta pneumatika nahozena obracene?? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 17:21 |
|
no to mě ***** na holý záda.... To jsi moc dlouho nepojezdil... Ale tohle půjde opravit, toho se nebojím... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 17:25 |
|
Pneu je stprávně, sice to tak nevipadá ale šipka rotetion jede vpřed.
Oprava jde z havarijka ale se... mě to hrozně. Kdybych aspoň jel kudlu tak si řeknu že jsem vůl tak ať platím ale ono piánko vodorovné značení, obrubník a zeď. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 17:37 |
|
Kolik jsi mel na tachometru? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 17:39 |
|
na 50 jsem jel 70. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 17:41 |
|
vždycky si říkám,že mohlo být hůř
jinak to naštve
dneska? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 17:43 |
|
Alespon to budes mit jako takove ponauceni 
Ona holt S2000 jaksi chyby neodpousti  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 17:56 |
|
Bylo to včera k večeru.
Ponaučení je jasné příště pojedu kudlu statistiky jsou dané - ožralu můžu přejet 2 vlaky a odejde po svých ale nedej bože aby tam šel střízlivej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 18:09 |
|
Acj jo, preju ti at to brzo opravis a at to moc nestoji Kudlu za mokra nejezdi, at sem muzes davat i jine fotky nez tyhle  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 18:13 |
|
" Čápo: Ponaučení je jasné příště pojedu kudlu ... " no a ten obrázek už třeba nevložíš nikdy, tak opatrně  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 18:17 |
|
Jak říká Rasta ->může být odost hůř! S2K je prý zákeřná a lepší když nato příjdeš takhle, než když tě to stojí celý auto nebo v horším případě zdraví Každopádně věřím, že to fakt nsre  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 18:18 |
|
Jj ponaučení to určitě je. Minimálně si už budu dávat velký pozor na bílé pruhy na vozovce. Snad to brzy udělám a pošlu veselejší foto.
Sháním na to teď díly ale je to peklo, pokud o něčem někdo víte dejte mi SZ pls. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 18:45 |
|
Tak tos' byl ty! Jel jsem svoji S2K kolem a videl jsem te tam "parkovat" v protismeru. Uplne me zamrazilo Dily nemam, ale zkus zahranicni weby, snad neco najdes. Drzim palce, at to mas brzo zase v pohode. A priste bacha na plyn, na vode je S2K bestie... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 18:55 |
|
Jeste se chci zeptat, kde si ji kupoval? Mne totiz asi pred 2 lety zborili uplne stejnou, pak ji nekdo opravil a sla znova na trh. Tak jestli to nahodou neni ona... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 19:11 |
|
Jo tvou starou znam a naní to ona. Tato je v čr cca 4 měsíce. Na vodě to je svině proradná ale jinak ji miluji  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 19:48 |
|
nevim napsat jel jsem slusne a pomalu a jel 70 na 50 v desti tak nevim. zalezi kde teda ta 50 byla. obcas jsou nesmyslne. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 21:06 |
|
Možná s origo liťákama a dobrejma pneu by to tak neulítlo.(Narážím na šířku pneu a liťáku) Všechno co má šiřku 205 a vejš v kombinaci motor v předu a náhon na prcinu mám na vodě taky špatné zkušenosti...no a jestli to bylo bílé značení,tak to je pak jak na ledě!!Kolikrát i za sucha na tož v dešti.Jinak držím palce s opravou...Myslím že na S2000 mají hodně dílu v Polsku. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 21:18 |
|
jj, taky mi ta zadni prijde tak na 70%.
Navic mi ten dezen proste na vodu nesedi ani nahodou.
Stara dobra klasika GoodYear Eagle F1 je stejne nejlepsi - viz. obuti F1 na mokre podminky. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 21:28 |
|
škoda jí... hlavně že jsi ok  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 21:40 |
|
To jsou Bridge Potenza re-050a, ne?
Jezdim je nekolik let. Na mokru jsou vyborne. V tom bych problem nevidel  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 22:05 |
|
No Ty vole... Ale hlavně, že jsi OK. Přeji, ať to dáš taky brzy do cajku. Díly sice nemám, ale pokud je ten liťák mrtvej, tak mám na prodej origo 16ky na Sko. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 22:08 |
|
Mohlo být hůř " do zatáčky driftem ze zatáčky vrtulníkem "  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.9.2011 , 23:07 |
|
to si zabil kámo.. ozvi se co potrebujes, S2K tu jezdí mraky, možná bysme sehnali co budeš potřebovat.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.9.2011 , 0:46 |
|
Pokud ti jde oprava z havarijka tak k cemu resis dily, dal bych to do at se s tim porvou. Teda pokud nemas nejakou silene vysokou spoluucast a hlavne v procentech. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.9.2011 , 7:51 |
|
Škoda jí ale jak psali kluci to se opraví a hlavně že si celý ty..akorát jak tak koukám....ten vzorek na zadku je už na dojetí ne? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.9.2011 , 8:13 |
|
Pneumatiky tam nejsou už zrovna nejlepší, jsou sice nad minimální normou ale to na dešti nestačí ani omylem (teď už dojíždět pneu určitě nebudu ..).
Cruiser : ty jsi mě pobavil stěmi koly se jich pořád nemůžež zbavit co , mám 3 kola na odpis takže tam půjdou 17 origo co mam ve sklepě. Ale díky za nabídku...
Bully : honda servis nehrozí - když jsem tam byl před koupí na kontrole tak na to koukali jak z jara a neměli o tom autě ani zdání (ptali se mě na výkon, AP1 a AP2 vůbec a jeden mi dokonce řekl : nevěděl jsem že to je s platěnou střechou .....) ! Mechanik hledal 20 min otvírání nádrže .... . Pokud seženu díly (za rozum) tak rospočet je jasná volba ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.9.2011 , 8:14 |
|
Jááj, ať to zpravíš co nejrychleji, tohle zamrzí. ´=/
Jen pro upřesnění ty si jel 70tkou do zatáčky najel si na čáry u krajnice a ujelo ti to ? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.9.2011 , 8:33 |
|
Více méně, bylo to na výjezdu ze Zlíchovského tunelu (Praha). Je to do kopce a celí odstavný pruh tam je sřafovaný širokými pásy této nesmyslné barvy. Jedno kolo a šel jsem jak tu bylo již vtipně vytiženo, do vrtulníku .. . jsou tam elektronické cedule na rychlost a občas tam je 70 a občas 50. Ani nevím kolik tam bylo v době průjezdu ale když jsem to zaparkoval tak jsem se koukal a byla tam 50, stím že policie říkala že tam je možná kvůli mě (byl jsem na kamerách...). Jinak před tunelem je šrafování schodné a stáli tam 4 borci ve zdi ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.9.2011 , 9:06 |
|
tak 50 tam nebyla kvůli tobě, ta tam je vždycky, když je mokro nebo prší, protože se tam drží voda, je tam blbej skol zatáčky, klouže to tam a byly tam i smrťáky.... takže si dopadl celkem dobře!
mimochodem, mohl si třeba zavolat, ale bratr se to doví tady no :o)))
jo a že si mě nechal projet než to rozstřelíš co...
tak to dej do kupy!!! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.9.2011 , 11:15 |
|
"Bully : honda servis nehrozí - když jsem tam byl před koupí na kontrole tak na to koukali jak z jara a neměli o tom autě ani zdání (ptali se mě na výkon, AP1 a AP2 vůbec a jeden mi dokonce řekl : nevěděl jsem že to je s platěnou střechou .....) ! Mechanik hledal 20 min otvírání nádrže .... . Pokud seženu díly (za rozum) tak rospočet je jasná volba ..."
Osobne po vsech zkusenostech s "domacimi servisy" jezdim se svoji S2K na Jarov. Uz nas tam znaji, menili mi komplet motor, delali diferak, atd. a na vsechno mam zaruku. Jde proste jen o to, ze vetsina H servisu v CR S2K jeste neopravovala, ale Jarov diky mne uz nekolikrat  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.9.2011 , 11:43 |
|
DaM : jsi takový reformátor dá se říci díky za tip zkusím se tam zastavit a pořešit pár věcí díky ! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.9.2011 , 21:56 |
|
Já jsem po tom, co jsem skončil s Skem v příkopu nechal opravovat v Hondě v Brně v Řečkovicích a spokojenost. Sice jsem jim to pak vracel ještě na dopasování nárazníků, ale jinak vše tak jak má být. Ale chápu, že Brno je pro Tebe trochu z ruky...  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.9.2011 , 16:37 |
|
No jo, co dodat, vsechno bylo rceno .. At ti brzo zase dela radost  |
|
|
|
| Dodriftováno :( .... |