Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Igiho targa
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Minor
Zaslal: 10.9.2011 , 20:35
Zobrazení: 467

Popis: igi přesedlal na 3generaci
Igiho targa

Strana 1 z 1

Brnďa

Zasláno: 10.9.2011 , 20:42    

to lízátko udělá moc,,,už i takto se mi targa líbí, jak ji nemohu přijit na chut v serii Úsměv)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Igi

Zasláno: 10.9.2011 , 21:32    

Bohuzel jsem nezaplatil tak to musel za me poslat Minor jeste jednou dekuji Úsměv

Info: abych to nemusel prepisovat tak to jen zkopcim od majitele bejvaleho:Celé auto kompletně rozebráno a repasováno, zespoda jako nové. Kompletní interiér (šroubky, kliky, západky, záslepky, ..) a originální vzhled. Úprava na zakázku - šály racing na klice, vačka Blox racing stage 2, keramická nová spojka, rozvodové kolo (štelovací) HADRAGE, větší klapka, sání v přední masce, svody 4-1, celý výfuk 50 (nezaměnitelný zvuk), přepínací čipovaná jednotka (VTEC)!!, podvozek BC RACING přímé sání, olej 20V60 MOTUL...

Bohuzel nemuzu najit papir kde je vse vypsano co tam je ale je toho vice nez je tu popsane...

Ten olej mi tam nesedi teda jinak se v tom nevyznam zas tak...

Suma sumarum mim pohledem cero ktere nikde nehnije drzi moc pekne a nikde nic nerachta:-)motorovej prostor jako novej.. Serviska konec 07 po 110tis dneska 130neco...Pro nekoho mozna normal ale co jsem mel sroty 2g t
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

94EJ★1

Zasláno: 10.9.2011 , 22:32    

dobrej killer OK

Wenca

Zasláno: 10.9.2011 , 22:45    

Díky.. naše práce Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 10.9.2011 , 23:00    

A já se omlouvám Igi, nestíhám, v práci mazec, takže pak doma člověk na netu či foru hlídá jen své věci a bohužel jsem na to sprostě zapomněl, chlape omlouvám se!!!
Smutný

Targuška pěkná ... fakt ten lip udělá mnoho!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Igi

Zasláno: 10.9.2011 , 23:27    

v pohode chapu neres to Úsměv OK

lazzzik

Zasláno: 11.9.2011 , 9:55    

ahoj igi,krásná targa OK chtěk jsem se zeptat a poprosit tě,nemohl by jsi mi napsat třeba do sz jaký vnímáš rozdíl mezi druhou generací a targou,tvé pocity atd,rozhoduju se mezi targou dohc a crx vtec.Děkuji moc:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Igiho targa
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Minor
Zaslal: 10.9.2011 , 20:35
Zobrazení: 467

Board Security