| Poslední foto... :'-( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 2.10.2011 , 7:37
Zobrazení: 802
|
|
 |
Popis: Vše krásné skončilo, snad něco krásného zase začne..
Bohužél z finanční tísně a jistých důvodů musím koupit jiné auto, bohužél to nebude ani Honda a nebudu ani psát co ale snad mi to nemá nikdo za zlé.. Kdo mě zná a ví, že jinak než prodat to nešlo,tak určitě pochopí.. Snad i ostatní :-(.. |
 |
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 7:53 |
|
co bulis?bud rad ze jsi ji prodal hned a za ty prachy ktery jsi za ni chtel. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 8:41 |
|
myslím, že je mu hlavně líto, že už nebude mít Což tak nějak chápu.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 9:33 |
|
tak dlouho sis ho pral, tak dlouho si kolem nej behal a sypal do nej penize a najednou musi pryc, je to myslim skoda, ja bych tohle nedokazal  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 9:45 |
|
Gratulace k prodeji. Zaroveň upřímnou soustrast, myslím, že vím o čem Marek mluví. Ale život jde dál. Drž se chlope. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 10:52 |
|
gratulace k prodeji ale spoň si měl reálnou cenu, co jsem nedávno četl na FB že jeden člen klubu chce za tohle auto 90tis. na druhou stranu u tohodle kupec moc neprohloupil  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 11:06 |
|
No jo, je to tak za 95.000,- šel C6G VTi v krásném stavu člena Jendy letos po HONDayi!!! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 14:12 |
|
Pravda. Prodal jsem 6g VTI v super stavu za 95. A 11.dní po prodeji na byl na odpis. Tak doufám že tenhle tak nedopadne. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 15:02 |
|
Jendo: prosím!!!??? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 16:26 |
|
Jj. C6G VTi je už mimo... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 18:57 |
|
hold ti kluci co jsi to koupi nechapou ze to neni novy auto a taky zadny evo,jezdit rychle ale s rozumem a ne na ouzkych silnicich, nevypocitatelnych zatackach na mokru atd..... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 19:10 |
|
jo jo, taky znám lidi co na fabku nasadí nízkej profil a už si myslí že mají subaru a nemůže se to utrhnout.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 19:50 |
|
omlouvám se za po tom 6g vti nezůstal náhodou zadní stabik plus černý vnitřek? měl bych urgentní zájem |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 20:48 |
|
Můžu tě uklidnit. Vozil jsem 2 roky Hondy z DE na kšeft šlo převážně o Del Sol ESI i VTI a z toho jich hodně zařvalo tak do 14dní takže s tím už se netrap.Je to o lidech co v tom sedí,hlavně jak jsou zkušení a co mají v hlavě,ale mladí kluci to většinou rozmazali hned....v hlavě toho moc nemaj a zkušenosti 0.
Jinak fotka dobrá vypadá to že ji novej majitel odvezl na paleťáku...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.10.2011 , 21:23 |
|
paleťákem se do dělá nejrychleji, stačí mi párkrát napumpovat a auto je zvedlý a hlavně stabilně! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.10.2011 , 15:51 |
|
No už se těším co s tím Marťo ještě vymyslíš s tou černou kráskou a Kleislíku, koupil si moc moc dobrý autíčko a určitě pokud ti někdo nadává za to že si utekl, tak to jen ze závisti Doufám že mě svezeš někdy a že na Háčka nezanevřeš a přijedeš se třebas někdy mrknout na Holomoooc víš že jsi zpátky v "Hrodině" vždy vítán. Hodně štěstí u Véček  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 13.10.2011 , 16:06 |
|
No už se těším co s tím Marťo ještě vymyslíš s tou černou kráskou a Kleislíku, koupil si moc moc dobrý autíčko a určitě pokud ti někdo nadává za to že si utekl, tak to jen ze závisti Doufám že mě svezeš někdy a že na Háčka nezanevřeš a přijedeš se třebas někdy mrknout na Holomoooc víš že jsi zpátky v "H-rodině" vždy vítán. Hodně štěstí u Véček  |
|
|
 |
| Poslední foto... :'-( |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Klejzlik
Zaslal: 2.10.2011 , 7:37
Zobrazení: 802