Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Poslední foto... :'-(
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Klejzlik
Zaslal: 2.10.2011 , 7:37
Zobrazení: 802

Popis: Vše krásné skončilo, snad něco krásného zase začne..
Bohužél z finanční tísně a jistých důvodů musím koupit jiné auto, bohužél to nebude ani Honda a nebudu ani psát co ale snad mi to nemá nikdo za zlé.. Kdo mě zná a ví, že jinak než prodat to nešlo,tak určitě pochopí.. Snad i ostatní :-(..

Strana 1 z 1

zyx

Zasláno: 2.10.2011 , 7:53    

co bulis?bud rad ze jsi ji prodal hned a za ty prachy ktery jsi za ni chtel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

walkingwad

Zasláno: 2.10.2011 , 8:41    

myslím, že je mu hlavně líto, že už nebude mít H+ Což tak nějak chápu..

Becky

Zasláno: 2.10.2011 , 9:33    

tak dlouho sis ho pral, tak dlouho si kolem nej behal a sypal do nej penize a najednou musi pryc, je to myslim skoda, ja bych tohle nedokazal Ble
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 2.10.2011 , 9:45    

Gratulace k prodeji. Zaroveň upřímnou soustrast, myslím, že vím o čem Marek mluví. Ale život jde dál. OK Drž se chlope.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

OsekSpider

Zasláno: 2.10.2011 , 10:52    

gratulace k prodeji ale spoň si měl reálnou cenu, co jsem nedávno četl na FB že jeden člen klubu chce za tohle auto 90tis. na druhou stranu u tohodle kupec moc neprohloupil OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

M@jk

Zasláno: 2.10.2011 , 11:06    

No jo, je to tak za 95.000,- šel C6G VTi v krásném stavu člena Jendy letos po HONDayi!!!

jend@

Zasláno: 2.10.2011 , 14:12    

Pravda. Prodal jsem 6g VTI v super stavu za 95. A 11.dní po prodeji na byl na odpis. Bueee Tak doufám že tenhle tak nedopadne.

M@jk

Zasláno: 2.10.2011 , 15:02    

Jendo: Tak to koukám! prosím!!!???

georgino

Zasláno: 2.10.2011 , 16:26    

Jj. C6G VTi je už mimo...

DOHCVTEC

Zasláno: 2.10.2011 , 18:57    

hold ti kluci co jsi to koupi nechapou ze to neni novy auto a taky zadny evo,jezdit rychle ale s rozumem Ble a ne na ouzkych silnicich, nevypocitatelnych zatackach na mokru atd.....

GrygarMartin2

Zasláno: 2.10.2011 , 19:10    

jo jo, taky znám lidi co na fabku nasadí nízkej profil a už si myslí že mají subaru a nemůže se to utrhnout..

kefa

Zasláno: 2.10.2011 , 19:50    

omlouvám se za offtopic po tom 6g vti nezůstal náhodou zadní stabik plus černý vnitřek? měl bych urgentní zájem

Jetloš

Zasláno: 2.10.2011 , 20:48    

Můžu tě uklidnit. Vozil jsem 2 roky Hondy z DE na kšeft šlo převážně o Del Sol ESI i VTI a z toho jich hodně zařvalo tak do 14dní Velmi šťastný takže s tím už se netrap.Je to o lidech co v tom sedí,hlavně jak jsou zkušení a co mají v hlavě,ale mladí kluci to většinou rozmazali hned....v hlavě toho moc nemaj a zkušenosti 0.
Jinak fotka dobrá vypadá to že ji novej majitel odvezl na paleťáku... Velmi šťastný

GrygarMartin2

Zasláno: 2.10.2011 , 21:23    

paleťákem se do dělá nejrychleji, stačí mi párkrát napumpovat a auto je zvedlý a hlavně stabilně!

smekami

Zasláno: 13.10.2011 , 15:51    

No už se těším co s tím Marťo ještě vymyslíš s tou černou kráskou Úsměv a Kleislíku, koupil si moc moc dobrý autíčko a určitě pokud ti někdo nadává za to že si utekl, tak to jen ze závisti Úsměv Doufám že mě svezeš někdy a že na Háčka nezanevřeš a přijedeš se třebas někdy mrknout na Holomoooc víš že jsi zpátky v "Hrodině" vždy vítán. Úsměv Hodně štěstí u Véček Úsměv

smekami

Zasláno: 13.10.2011 , 16:06    

No už se těším co s tím Marťo ještě vymyslíš s tou černou kráskou Úsměv a Kleislíku, koupil si moc moc dobrý autíčko a určitě pokud ti někdo nadává za to že si utekl, tak to jen ze závisti Úsměv Doufám že mě svezeš někdy a že na Háčka nezanevřeš a přijedeš se třebas někdy mrknout na Holomoooc víš že jsi zpátky v "H-rodině" vždy vítán. Úsměv Hodně štěstí u Véček Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Klejzlik
Zaslal: 2.10.2011 , 7:37
Zobrazení: 802

Board Security