| David & Goliáš |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Dany
Zaslal: 10.11.2011 , 21:49
Zobrazení: 1561
|
|
 |
Popis: Jedno totálně sériové a druhé totálně upravené CTR7G :)
Když jsem toto nádherné a zachovalé CTR7G objevil, tak jsem neodolal a musel jsem si ho koupit... Nějaké to auto navíc se už ztratí...
Auto naprosto sériové, neskutečně zachovalé, nebourané, najeto 53000km, garážované, v zimě nejezdilo, luxusní cena, co si víc můžete přát...
Už jsem takové zachovalé auto tak 3 roky neviděl a vůbec jsem netušil, že jezdí v Praze a navíc je na prodej...
Další fotky jsou zde ... http://www.typer.cz/projekty_view.php?id=39 |
 |
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:03 |
|
Kdyz ho vidim na tech dalsich fotkach, nemuzu si se smutkem nevzpomenout na svoje byvale cervene CTR 7G To bylo taky origo a lestenka, jeste asi o 5 tkm min, navic jeste OEM xenony a Privacy Glass.
Vypada to ze jsi kapnul na vzacny kus, uz jsem dlouho neco takoveho nevidel prodavat Prozradis za kolik se ti ho podarilo ziskat? Klidne po SZ. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:04 |
|
a že ta seriovka víc lahodí oku (barva) jestli se někdy dočkám upgradu generace civicu tak chci 7g 3D, jendoznačně nejheží model z 7.generace - zbytek je neskutečná haluz  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:06 |
|
Aha, az ted vidim na TypeR.cz ze ho budes prodavat, takze nakupni cenu reknes tezko  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:08 |
|
Snad bude podobný kousek i za rok dva až budu mít našetřeno...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:14 |
|
Hellborn: uz dneska je CTR 7G v tomhle stavu rarita a podivej se za kolik ho nabizeji na mobile.de apod.- ceny jako 14 tis.€ a vic jsou bezne. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:23 |
|
Jsem možná divnej, ale já ho prodám pouze v případě, že půjde člověku, který mi bude garantovat, že auto zůstane v tomto bezvadném sériovém stavu...
Jinak si ho opravdu radši nechám, tohle je rarita a mám docela strach, že to je jeden z posledních (ne-li poslední) kousků v takto unikátním stavu... O prachy jde opravdu až na druhém místě... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:35 |
|
je opravdu nádhernej a ta barva a to tuhle generaci nemusím,ale tohle je eňo ňůňo a ten interier jako kdyby tam ještě nikdo nebyl  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:37 |
|
nech si ho takových aut už moc není... tak za 20 let ho vytáhni a všichni budou čučet co to bejvávalo za auta 
Evo ještě máš ? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:40 |
|
Dany: Tak si ho nech! Já ho pak vezmu (dal bych akorát sání nebo jen filtr a koncovku výfuku)...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:41 |
|
a) prodat Bullymu
b) nechat si ho
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:42 |
|
P.S. Má klimu?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:49 |
|
Ano, má i klimu, doplním...
EVO mam taky, uz mam tech aut docela dost  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:52 |
|
No tak něco takového budu časem pokukovat... No nic,utřít slinu a padám k učení,ať mám z čeho šetřit...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 22:55 |
|
Jak jsem psal, myslim, ze tohle uz se koupit normalne neda ani v Nemecku...
Nechci Ti brat iluze, ale tajparu ke me jezdi dost...
Tohle proste ma neosahany volant, neskrabnutou palubku, sedacky netknute, lak po rozlesteni ma minimum kazu, disky jsou jen lehonce na kraji skrable, vse v seriovem laku a auto nebourane...
Cele jsem ho prolezl a meril i vrstvu laku, porad jsem hledal, kde byl ten problem, ale nenasel jsem ho  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 23:31 |
|
krásný kousek |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 23:49 |
|
No jo, bude to těžké hledání no... A nejspíš i investice do GO... Ale co se dá dělat... Teď na nic s DOHC a redline min. 8000ot. nemám.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.11.2011 , 23:52 |
|
prodejni cena ???  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 0:12 |
|
tohle by za accorda asi vyměnit nešlo, že?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 0:22 |
|
Nechci se nikoho dotknout, takze to napisu obecne...
Auto muze byt k prodeji, ale nic me nenuti ho prodat, takze na prodej by bylo max. za techto (temer nesplnitelnych) podminek:
- Cena neni ani pevna ale hlavne ani pro me nejdulezitejsi, takoveto auto ma treba pro me temer cenu nevycislitelnou, jsem moc velky fanda CTR7G. Takze bych spis musel dostat neodolatelnou nabidku za splneni i dalsich bodu
- Takze pro me je daleko dulezitejsi, aby budouci majitel mel dostatek penez na provoz a do auta je davali jen origo veci, zadne "auto kelly dily"
- Auto se servisovalo u me (tim to odpada asi dal nez stredni cechy)
- Auto zustalo v seriovem stavu, zadny tuning natoz tuzing
- Chci videt, jak se budouci majitel staral o sve posledni auto, takze bych toho cloveka asi rad i znal
- V pripade prodeje (z jakehokoli duvodu) bylo nejdrive zase nabidnuto k odprodeji me |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 0:23 |
|
a co vymena za E39 530D touring, rataka a ledvinu ? ale toho rata bych si musel este rozmyslet.... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 0:23 |
|
A protoze je to moc tezke splnit, tak si to auto nakonec treba necham a budu mit CTR 7G dve...
I kdyz mam jedno zelizko v ohni, cloveka, ktery me zatim presvedcil, prestoze ho poradne neznam, ale schani to auto uz dlouho a hlavne mi odmitnul uz asi 3 auta, co jsem mu nabizel presne z duvodu, ktere treba vadili me ...
Urcite nepripada v uvahu auto protiuctem, pokud to neni nejaky jiny exclusivni kousek... Nebo auto v super stavu na neodolatelnou cenu... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 0:47 |
|
takovy problemy bych chtel taky mit:D
radsi si ho nech, kdyz je v takovym TOP stavu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 1:56 |
|
Me jedine do se mi nelibi na tomhle truhu auta je ta jejich radicka proste mi to jeji ulozeni nejak nesedi vzhledove. Radicku mam zazitou na podlaze a ne v palubce. Jinak se mi to auto libi
PS: Jestli ma zustat takhle zachovale tak ho prodej nejakemu starsimu cloveku co je v duchodu.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 9:00 |
|
Je videt, ze si auto s takovouto radickou neridil, sekvence jsou take co nejblize k volantu... Podivej se ke me na video, jak se da rychle radit...
Tohle je super umisteni pro vyznavani performance stylu jizdy...
Duchodce by to auto zase podtacel, to cenu nema, staci kdyz to bude nekdo zodpovedny... Nebo si ho necham, ale tohle jsem tady resit nechtel, ani jsem na to rec nezavedl, jen jsem chtel ukazat, jakej kousek jeste existuje, nic vic... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 9:50 |
|
Krása  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 10:00 |
|
Měl jsem Picasso před Civicem a Preludou což moc na performance není, ale musím říct že v kombinaci s loketkou je to umístění řadičky na palubce bomba a naopak mi to docela i chybí  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 10:14 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 10:22 |
|
nádhernej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 10:53 |
|
To jsou perly tady .
Něměl by taky kupující jezdit jen výhradně stebou, aby si naněho doukoukl ?
"performance styl jízdy" mě taky docela pobavil
CTR je opravdu hezký ale pochybuju že je poslední kus v supr stavu. Když sem naháněl ITR, tak jsem si taky říkal že lepší už nemůže bejt a musím ji vzít...a ejhle za půl roku se objevila další (např. Caltigerky ITR)
Neber to jako rejpání ale fakt sem se zasmál  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 11:08 |
|
hmm ten teda je a zrovna v cerveny barve, skoda tech podminek...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 11:14 |
|
Už kvůli těm autům doufám, že jich ještě pár je, ale jak jsem napsal, já už takový stav 3 roky neviděl...
Je škoda, že vůbec Bully napsal, že je na prodej, vůbec jsem to nechtěl ventilovat a případného majitele mu vybrat v klidu a potichu, takhle mi píšou lidi, že ho chtějí a já je odmítám, protože je neznám, jenže já ho prostě chci prodat někomu, abych ho měl na očích a vím o něm, že to auto v tomto stavu pokud možno zůstane... A nemusím s ním jezdit, stačí že znám jeho současné auto, to o majiteli prozradí hodně a věřím mu...
Vůbec to auto nemusím prodat, jenže na druhou stranu je mi jasné, že pokud si ho nechám a budu s ním jezdit já, tak v tomto stavu nezůstane, takže takový začarovaný kruh a velké dilema...
Jsem rád, že Tě to "coudu" pobavilo a zasmál ses... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 11:20 |
|
Jo,řadička je jedna z věcí,která se na C7g povedla.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 11:50 |
|
Ještě teď mi Marfi po ICQ napsal, proč jsem ho vlastně koupil...
To je dobrá otázka a já to vlastně zapoměl napsat. Dostal jsem se k autu náhodou a pokud bych ho nevzal já, šlo by ještě ten večer do Áček, já měl na rozhodnutí a výběr peněz asi 30minut, ale stihl jsem to, protože tohle auto prostě nemohlo skončit v Áčkách, to asi uznají všichni...
Takže občas se může stát, že se i v Áčkách objeví dobré auto, ale tam bych ho asi nekoupil, protože bych tomu nevěřil a přitom stačila jen jedna náhoda, že pán koupil jiné auto (Honda Legend 2008), nutně ten den potřeboval peníze a současně mu to auto odřekl kupec, se kterým byl dohodnutý...
A ačkoli vím, že by pán za to auto v áčkách dostal max. 210tis, dal jsem mu za něj daleko víc... Tak proto mi na něm tak záleží... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 11:51 |
|
Vymenim za Golfa V GTi na ruzovych kolech 
Vypada krasne, asi tak nejak mohl vypadat tyden pred mou koupi ten muj TypeR  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 12:13 |
|
Tak to jo tak to v tom pripade to beru zpet a budu potrebovat od nekoho v tomhle peknem aute povozit (nemusi jit o zrovna tenhle zachovaly model) ale klidne jinej. Videjko mi toho moc neda, naopak me navnadi a pojedu se nekam pres obed projet 
Kazdopadne at uz se rozhodnes si ho treba nechat tak si myslim ze u tebe mu bude nejlepe. Tahle lestenka bude idealni auto pro jizdu pro rohliky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 12:14 |
|
je to jen auto pokud nechceš prodat neprodávej ale asi bych to tak neprožíval furt je to jen kus zformovanýho plechu jinak je v pěkným stavu no  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 12:48 |
|
Pro někoho zformovanej kus plechu a pro někoho CTR7G
Někdo je ujetej na CRX, někdo na ITR a někdo hold na CTR7G  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 13:12 |
|
Dany: nechtel jsem delat zmatky, ale kdyz das odkaz na svoje stranky kde popisujes tohle auto i s fotkama a cele to ma nadpis "Prodam CTR 7G" nebo jak to tam bylo (ted jsi to uz zmenil na "Leštěnka možná k prodeji... - Honda Civic TypeR EP3"), pak kazdy chape ze to chces prodavat. Nemohl jsem byt sam kdo umi cist. Kdyz ne tak to tam nepis nebo sem nepostuj odkaz na svuj evidentni inzerat ze ho chces prodat (ted po zmene nadpisu o neco min evidentni). Nechapu o co ted vubec jde  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 13:17 |
|
Jeste jak se koukam na ten odkaz- u CTR 7G poface se oficialne uvadi hodnota akcelerace 6,6 sec, 6,8 je udaj u predface. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 13:35 |
|
Odkaz jsem dal kvůli fotkám ne kvůli nadpisu, nemůžu jich sem dát tolik...
Jj, s tím nadpisem to byla moje chyba, nejdříve jsem nahrál fotky na TypeR, ale popis dával admin a já to neopravil (až na tu leštěnku), už jsem to změnil... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 13:53 |
|
krasnej kousek , na netu jsem jich takovejch videl spousty ale .. v UK a nebo USA co je velka skoda , sice jedno CTR mam jen bohuzel predface a stribrny co je jediny co me trochu vadi ale taky jsem mel slusnou cenu tak jsem necekal ,vzdy se objevi nakej lepsi kousek aby clovek musel cekat a cekat , a vubec nelituju , momentalne bych menil uz jenom za 8gen ale americkou verzi v sedanu SI-Honda Factory Performance , nejlip v modry nebol bili barve a tu bych drzel az by z nej byl veteran kdyby nekdo o naky v budoucnu vedel sem sni  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 14:03 |
|
jasný každej na něčem ujíždí mě se taky moc líbí 7g bral bych všema 10ti ale přeci jen ... furt je to jen auto  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 14:30 |
|
Diagnóza: narcismus a exhibicionismus ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 14:49 |
|
ale divim se že nikdo nepronesl nějákoéu hlášku o M3 zrcátkách já když sem sem dal fotku kde sem ještě měl M3 tak to bylo baworáků  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 15:35 |
|
Dany za ně už dostal za uši párkrát a jak se říká opakovaný vtip již není vtipem  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 15:40 |
|
Já je mám kvůli nižšímu odporu vzduchu, jak bych jinak mohl být tak rychlej?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 16:16 |
|
pěkné autíčko, akorát bych trochu očistil pod kapotou a bylo by to top |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 18:30 |
|
Honda udelala v historii urcite vzhledove libivejsi auta, ale tento c7g je naprosto luxusni, gratulace k jeho koupi. Nejhezci zelinarsky vuz, ktery jsem zatim videl j/k  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 20:23 |
|
Tak to je fakt pěkný až se ho budeš chtít zbavit dej mi vědět  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 11.11.2011 , 20:31 |
|
Dane, modrá vypadá jak kdyby měla vypíchaný oči . Jinak teda pěkný  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.11.2011 , 9:24 |
|
Kolik má to červený CTR na kouli? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.11.2011 , 9:35 |
|
Potřebuju nějakou starší paštiku na převoz prasat a tohle by šlo. Jenom mě trochu zaráží tvoje požadavky. Naštěstí nepíšeš nic o přestavbě na LPG, takže si asi plácnem. Než ho od tebe ale koupim, tak chci vidět tvoje spodky (jestli si netisknul náhodou špinavý na sedačku řidiče), pak mi budeš muset slíbit, že jednou za půl roku přijedeš s wapkou a pořádně vymeješ podvozek a podběhy od bláta a hnoje no a hlavně, že mi auto dodáš se zvýšeným podvozkem a pořádnejma zimákama. Je vidět, že se chceš dohodnout, dám ti 80 papírů a dvě prasata (jedno cca 80kg). |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.11.2011 , 10:20 |
|
Chápu, je složité pochopit, že někomu jde o něco jiného než o peníze...
Mě prostě jde o to, aby toho auto zůstalo zachovalé a v sériovém stavu, abychom se mohli za 15let na Honday podívat, jak ty CTR 7G vypadali, protože třeba teď najít technicky zachovalou, krásnou a neposkvrněnou CRX je téměř nemožné a já se obávám, že takto to bude za chvíli i s CTR...
No a když někomu nejde o prachy a může něco udělat pro zachování takového auta, tak si myslím, že by to udělat měl... Když ji miluješ, není co řešit...
A výlevy slabodušších jedinců mi jsou opravdu ukradené... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 12.11.2011 , 12:23 |
|
Diagnóza: narcismus a exhibicionismus ...
Já bych snad ještě dodal: Bugatti syndrom
Na tvoje požadavky nešlo nereagovat, možná ti to někdo žere, já jsem ale se od srdce zasmál. K tomu, aby měl kupující dostatek peněz budeš chtít vidět výpis z účtu za poslední rok? O tuzingu bych ani nemluvil, stačí vidět tvoje modrý CTR s čínskejma brzdama a modrym panelem na přístrojovce. Když ti nejde o cenu, tak si otevři CTR muzeum s dekontaminační sprchou pro návštěvníky.
V první řadě by sis měl jít ale na pár měsíců sednout v županu na lavičku |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.11.2011 , 13:13 |
|
Dobrý  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 12.11.2011 , 13:21 |
|
Jinak už je auto pryč, našel se tedy jeden takovej debil jako já, pro kterého nebyl problém ty podmínky splnit...
Lepší čínské brzdy co fungujou, než jiné co nefungujou... A co se týká modrého CTR7G není jediná věc, která by zhoršovala jakkoli výkon vozu nebo byla zbytečná, tudíž to má do tuzing dost daleko... Stačí, když nám ukážeš svoje auto, jak se to má dělat...
Dále stačí se podívat na kvalitu tvých pár příspěvků a udělat si obrázek...
No a nakonec: Správně je PLYN a ne PLIN ... :arrow: odkaz oprav si to a udělej si úklid nejdříve před svým prahem... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 12.11.2011 , 21:27 |
|
Do podmínek smlouvy si každý může dát,co chce (pokud to neporušuje zákony). Pokud mu to někdo podepíše... Nechápu,co některé na tom tako pobavilo... |
|
|
|
| David & Goliáš |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Dany
Zaslal: 10.11.2011 , 21:49
Zobrazení: 1561