Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Ta by se hodila do mé šedé flotily...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 6.3.2012 , 21:06
Zobrazení: 442

Popis: Kde vzít a nekrást...

Strana 1 z 1

gear

Zasláno: 6.3.2012 , 21:24    

pro jednostopé analfabety... co to je zač ? Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Hellborn

Zasláno: 6.3.2012 , 21:28    

VT750S (34kW, stejný motor jako Shadow - to Ti snad něco řekne, ale méně chopperovitý). No jo, spoone, malý motor,já vím... Velmi šťastný Ale na něčem bych si potřeboval ježdění oživit než vlezu na silnější... Se stydím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

spoon

Zasláno: 6.3.2012 , 21:45    

Hellbi: Velmi šťastný já nic neříkám Velmi šťastný Je to takový "sportsterovitý",špatně to nevypadá...Mrk
Vim jaký to je..když svrběj ruce,je dobrej i 50ccm skůtr a hned mám doplněno OK Já se teď bahnim,zrovna v neděli jsem měl bláto i v helmě a málem mě nepustili na myčku HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

spoon

Zasláno: 6.3.2012 , 21:46    

PS:když tě tak pozoruju,triumph rocket je pro tebe jasná volba Velmi šťastný Ten by ti šel k pleti OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hellborn

Zasláno: 6.3.2012 , 21:51    

Rocket ne (nemám rád velký chladiče), z Triumphů radši ThunderBird, ThudeBird Sport nebo Adventurer, ze starších popřípadě Trident... Úsměv prostě něco na klídek, pohodičku,ale když zatáhneš,aby to zabralo a předjelo... Se stydím Prostě X4... HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

spoon

Zasláno: 6.3.2012 , 22:05    

Já ho viděl jednou v akci a kácel jsem se Velmi šťastný Mně už se léta Bonneville,takovej univerzál a nestárne..

Hellborn

Zasláno: 6.3.2012 , 22:07    

Bonevilla nevím... Se stydím Ja fakt,že je to klasika. Ale možná Legenda (na dvou kolech). Úsměv

P.S. Ale nejvíc mě dostávaly reklamní slogany Triumphu někdy kolem roku 2000... Úsměv

spoon

Zasláno: 6.3.2012 , 22:16    

Ségra v bordelu a tak? Velmi šťastný Taky pamatuju OK

Hellborn

Zasláno: 6.3.2012 , 22:53    

Jo, šikmý oči a rejže... HaHaaa

coudu

Zasláno: 6.3.2012 , 23:27    

To je Zedova motorka HaHaaa ? ...pěkná OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Repi

Zasláno: 7.3.2012 , 0:39    

z triumphu jedině thruxton Cool

Hellborn

Zasláno: 7.3.2012 , 0:52    

Z toho by mě bolely ruce a záda. Ono stačí pár km na BlackBirdu a bolí mě z té nezvyklé polohy malíková strana zápěstí... Se stydím

nebo tohle bych taky zkousnul: :arrow: odkaz I ten název by se hodil tak trochu k mé profesi... Velmi šťastný

Tranďák

Zasláno: 7.3.2012 , 6:53    

No jo , jaro se blíží a už zase sníš .... neboj , dyť jsme si řekli , že do 40 si ty mašiny pořídíme ... Velmi šťastný

Meethos

Zasláno: 7.3.2012 , 9:17    

Vy jednostopí blázni jste prostě blázni Velmi šťastný Nezapomeňte, že až vás na motorce uvidí nějaký H blázen, tak vám to s EE8/9 bude chtít ukázat Velmi šťastný

marab

Zasláno: 7.3.2012 , 9:42    

Helbi ona ta X4 zase tak moc na pohodu není. Není to Véčko, aby ti to jen bublalo pod prdelí. Velmi šťastný

Hellborn

Zasláno: 7.3.2012 , 10:02    

Marab: To tuším,ale co jsem si nastudoval,tak to má k mému oblíbenému stylu jízdy asi nejblíž... Hondí choppery nemají výkon, nakedbiky jo,ale jsou moc sportovní... Prostě něco,co Tě nenutí pořád tahat za plyn. Až bude tepleji,tak se mi musíš s X4 pořádně pochlubit. Se stydím Velmi šťastný

Meethos: Tak ať ukazuje... Velmi šťastný Autem jsem ochoten jezdit po třech,nechat štěkat omezovač apod.,ale na moto mě to nějak neláká... Na V-twinu vůbec a pokud by byla X4,tak ta má krouťák přes 120Nm při 5000ot., EE8/9 má kolem 150 při 7000ot. = EE8/9 toho moc neukáže,i kdyby řidič chtěl sebevíc... HaHaaa Navíc, pokud dodržím s Tranďákem plán,tak tyhle auta dávno nebudou na silnici. Velmi šťastný

marab

Zasláno: 7.3.2012 , 11:08    

Helbi: no já už bych nejraději přesedlal na Fury....ale tak nějak se bojím toho malého výkonu. Smutný

Hellborn

Zasláno: 7.3.2012 , 11:19    

No právě... Taky jsem si říkal,že by to mohlo stačit,ale pak jsem po 12letech neježdění zkusil 110kW a ono to šlo... Velmi šťastný I když se mi po slezení trochu klepaly ruce... Se stydím Ale asi to chce zkusit - v-twin má zas jiný chrakter průběhu - koukám,že Fury má 107Nm při 2250ot... To jde... Ale zas je těžší než X4... No každopádně doufám,že se ještě nějakou dobu nerozhoupáš, abych nemusel pro X4 daleko... Velmi šťastný

marab

Zasláno: 7.3.2012 , 12:24    

Neboj, letos to určitě nehrozí. Hlavně X4 je jako šafránu a v NDR jsou drahý jako prase...tady u nás se sem tam nějaká objeví, ale většinou v dost zuboženém stavu. Jéééé já se těším na jaro Velmi šťastný

zend3r

Zasláno: 7.3.2012 , 16:34    

moc sympaticka motorecka OK Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí