| CR-X Si |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: SpaceMan
Zaslal: 7.3.2012 , 5:25
Zobrazení: 571
|
|
 |
Popis: v USA. Vloni to nebylo tak markatní, ale letos tady vidím hromady starých Hond typu C4G, CRX 2g, A4G, apod... Paráda... Jen to berou jako spotřebák... |
 |
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 9:36 |
|
a hleďme sestřička  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 9:52 |
|
spotřebák, to je dobré přirovnání  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 10:08 |
|
značku má zmuchlanou jak já  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 17:03 |
|
to je CRX HF, nejsociálnější Céro. D13 DualCarb, bez šíbru, bez zadní lavice. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 18:33 |
|
Napsal jsem, co to melo na zadnich vratech napsane..... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 21:54 |
|
nejsociálnější céro a vsadim se že vypadá líp než polovina cér v čr |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 22:31 |
|
nevim jak tohle crx ale mam 1.5 HF tak trochu šíbr nepotřebuju neb cero má klimu
takže až takovej social to asi nebude |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.3.2012 , 23:30 |
|
tak klima a tempomat je v usa nutnost .-D |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 12:02 |
|
Jofrey CRX: bez zadní lavice jsou v US všechny CR-X .. a ač mám na céru šíbr fakt rád (vláště na větrání - malá ale široká škvíra, to to z ventilace pak pěkně fučí), tak bez šíbru je to pořád -20kg v nejvyšším bodě auta a to už musí slušně snížit těžiště ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 12:23 |
|
Sorry ze se blbe a co to ma teda vzadu, když pisete ze nema lavici? Takže je to jen pro dva a velkej kufr?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 13:24 |
|
adamek: I CR-Z je v US jen pro dva... Místo zadních sedaček má úložný prostor, ale je oddělený od kufru "opěradlem" Tady je :arrow: odkaz a trošku si pohraj s myší. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 23:30 |
|
ano, zde například na Minorově fotce je vidět ten uzamykatelný prostor :arrow: odkaz
a v tom tématu jsou vypsány i další rozdíly americké a evropské verze |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2012 , 22:06 |
|
Podle kapoty, chybějícího předního lipu - není náznak montáže - jiný odstín se nekoná, chybějícího zadního kšiltu se asi opravdu nejedná o Si, ale o HF. Ano místo lavice je úložný prostor. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2012 , 22:19 |
|
Mulder: CRX Si, jednovačka D16A6 myslím je v USA se zadní lavicí, ony tam byly možnosti CRX se zadní lavicí, nebo s úložným prostorem. Já jsem o všechny prodejní prospekty přišel, ale byly tam snad všechny varianty, které byly pro US, EU, JP trh. Dále to bylo rozdělený pro severní evropu, Holandsko, Británii.. Neskutečné množství výbav, prvků, nádhera! Od socky až po VTECa s předpotopním ABS (ALB), klimou a servem. Jen je škoda, že asi neexistuje verze, nebo model, kde by se sešli všechny volitelné prvky. Glasstop, glass sunroof, výhřev sedaček, ostřikovače světel, kontrolka a akustika pásů, akustika překročení rychlosti, digitální automatická klima s dvoudinovým CD/MC rádiem, až 7 pásmový equalizér ala Honda SuperSound, CD měnič, světlá kůže, zadní tříbodové pásy, ne pouze přes boky.. co dál se dávalo do CRX na přání? |
|
|
|
| CR-X Si |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: SpaceMan
Zaslal: 7.3.2012 , 5:25
Zobrazení: 571