| Změna je život... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: sopta
Zaslal: 8.3.2012 , 1:08
Zobrazení: 843
|
|
 |
Popis: ...s novým lakem do nové sezony. Chtěl bych tímto velmi poděkovat Tygrovi za jeho skvělou práci nejen na extrémním laku, ale také na pasování, rozšiřování a vyvařování. DÍKY!!! |
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 1:16 |
|
No není červená jako červená. Když jsem jej vidět cca před měsícem na jeho dílně, tak to byla předzvěst něčeho krásného a ejhle, ona je ... těším se na živo.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 1:26 |
|
Joo to je pravda, tohle je opravdu mimořádná červená, 7-mi vrstvá, naprosto nevyzpytatelná, téměř nefotitelná, na světlo nepředvídatlně reagující a každou minutu jiná, jednou tajuplně sytá jako krev nebo višně, po druhé září jak šílená...to se prostě musí vidět, ideálně za silného slunce  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 2:15 |
|
já chci takyyyyyyyyyy |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 2:23 |
|
Pak se ti do toho opře nějaká buchta v SUV a bude ti tvrdit, že máš jen trochu promáčklé dveře, že nechápe proč tak vyvádíš  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 7:29 |
|
asi jako Daver hlavně si pamatovat kod barvy na dostříknutí odřenin  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 8:16 |
|
fandím ti a novej lak si vychutnávej, než se stane nevyhnutelné -jak píše Daver. Taky jsem chtěl udělat nějakou korekci, ale když vidím jaký jsou lidi hovada tak mě to přešlo. Asi jsou lidi celkem ve vatě když jim nevadí, že nejen druhýmu ale i sobě odřou auto. Jinak si to nedokážu vysvětlit. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 8:20 |
|
Tak tahle barva se opravdu zapomenout neda, Competizione Rosso je jen jedna, takze kod B202 si ani pamatovat nemusim 
Horsi to je s tim, ze opravovat rozstrikem kvuli vrstveni barev proste nejde, tak at se pojistovna trese  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 8:20 |
|
Vypadá to pěkně, tak se těším, až to uvidím na živo a za světla.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 8:27 |
|
no to jsem zvědav  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 8:51 |
|
tady chce nekdo bejt miss honday  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 8:51 |
|
taky bych to potřeboval ale je mi líto to investovat do takový popelnice |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 9:09 |
|
no řekl bych, že se budeš víc třást ty než pojišťovna ...
včera jsem byl uzavřít nové povinné ručení a jen tak jsem se zeptal kolik bych podle tabulek dostal za svoje coupe ...
ty drobný by stačili tak na nový plecháče a gumy víc ani ťuk  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 9:18 |
|
Vice ... vice ... vice ... fotek  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 10:06 |
|
To Petura: tak naštěstí VTI má trochu jinou cenu než obyč C5g, nicméně i tak je to almužna...
Takováhle šílenost jako rvát tolik peněz a takhle problematickej lak na takhle starý auto už se nedá dělat po rozumové stránce, defakto ta celá legrace stála víc než další VTI v dobrém stavu...tohle se dělá z lásky
Další fotky budou až to obuju na letní kola. Snad se mi to podaří nějak nafotit, ten lak dělá neuvěřitelný světelný efekty, ale jak to z tý samý pozice člověk vyfotí foťákem, tak je fotka placatá, jak kdyby to byl obyčejnej nemetalickej lak už docela chápu, proč je tak problematický najít na internetu pořádný fotky rozzářenýho laku Alfy 8C Competizione s tímto lakem  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 10:34 |
|
teda takhle to vypadá fakt nádherně |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 10:48 |
|
luxusní barva docela se divim že je 7mi vrstvej já mám na legendu 3vrstvej a už to je pecka jak blázen radost pohledět |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 10:54 |
|
Dávám Soptovi měsíc, maximlně dva. Ne že bych ti to přál, ale taky sem měl nový lak a do doby než sem to nalakoval žádnej průšvih a pak ....buchta v milencovo medvědu......po 14dnech  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 11:08 |
|
sopta: já to mu rozumím, taky jsem lakoval skoro každý auto co jsem měl ale taky téměř vždy došlo k tomu co tu píše Daver a crxman - bohužel
takže když mám auto na ježdění, tak už jen origo odstín nebo nějakou barvu co se nechá opravit, protože debilů a nenechavců je všude plno
každopádně barva je fakt parádní a přeju ti aby to dlouho vydrželo  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 11:13 |
|
tady vypada bombove,ale chce to vice foto  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 11:16 |
|
To Radek_KA7: to je tím, že se tahle metalíza nelakuje jako běžná metalíze, kerá má metalický třpytky už zamíchaný v barvě, ale nejdřív se stříkají 2 vrstvy speciálního stříbrnýhp hrubozrnnýho metalickýho laku, ten se teprve pak tónuje 2-3 vrstvama červený průhledný barvy, která zbarví tu stříbrnou metalízu do požadovaného odstínu a teprve na to jdou 2 vrstvy klasickýho čirýho laku (v tomto případě nějaký samozacelující se anti-sratch, něco ve stylu nanolaku co používá Mercedes, mělo by se to umět samozacelovat u drobných škrábanečků). Když jsem se po tomhle laku pídil, tak jsem mimojiné zjistil, že je v Evropě jediná lakovna, která to dokáže továrně stříkat - a kam to Alfa taky musí vozi - a to je lakovna v Maranellu ve Ferarri, která jako jediná dokáže okamžitě měřit sílu stříkanýho laku a případně se o krok vracet, když je vrstva malá, což je u tohoto laku problém...docela legrace  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 11:24 |
|
Njn...Marphyho zákony fungují dokonale a mě nezbývá než dělat, že na ně protentokrát naivně nevěřím
Jak jsem psal, barva má vlastní život, přijdete k ní a vypadá nezajímavě, fádně a říkáte si "a tohle je ten zázrak?", pak najednou odněkud zacvítí paprsek sluníčka nebo projíždí kolem auto a osvítí vás a po křivkách autě se sveze zářivý odlesk, jaký běžný lak nikdy neudělá, zářivý, silný, kontrastní...a zase zmizí a ve vás zůstane jen ta vzpomínka. Je to o emocích, neí to prvoplánově krásný lak s wow efektem, ale něčím vás zaujme a mzačne vás bavit ho pozorovat jak se chová. Ostatné né nadarmo se zvedlo po roce 2007, kdy byla v této barvě představena Alfa Romeo 8C Competizione, obrovská vlna nadšení a alfisti si doslova vydupali tuhle barvu jako příplatkovou (za krásných +50tis.) i na běžné Alfy. Ovšem nikomu tehdy asi nedošlo, že je ten lak problematicky opravitelnej, takže ho ve výsledku na svý auto nikdo n |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 11:42 |
|
nezbývá než popřát hodně zdaru barvu hodnotit nebudu počkam si až to uvidim na živo  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 12:14 |
|
držím palce ať vydrží co nejdéle |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 13:25 |
|
Moc pěkný Sopťo ...těším se až ji uvidím naživo na Hday. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 15:02 |
|
A jak pojišťovně dokážeš že to není obyč červená metla?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 20:49 |
|
to je ta......... cervena, ne?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2012 , 23:51 |
|
na živo tu bude pecka jsem na to zvědavej |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2012 , 10:57 |
|
Robik: ono už když ten lak vidíš naživo, tak vidíš že to není obyčejná metalíza, ta prostě vypadá jinak, tady při pohledu zblízka jasně vidíš, jak vrstva červenýho laku překrývá metalízu pod ní, rozdíl pozná i naprostý laik, takže se nebojím, že by se likvidátor snažil tvrdit, že je to obyč barva...tady problém nebude, problém bude, že mi stejně zaplatí maximálně jen cenu "totálky", která horko těžko pokryje lak...tohle si holt člověk co do toho jde, musí uvědomit. Holt kdo má na opici, musí mít i na banány, že...  |
|
|
 |
| Změna je život... |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: sopta
Zaslal: 8.3.2012 , 1:08
Zobrazení: 843