| Tuning Cup 1.kolo - 2 |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Mišák
Zaslal: 28.4.2012 , 21:35
Zobrazení: 743
|
|
 |
Popis: Dnes jsem reprezentoval Hondaře na 1. kole Tuning Cupu...krásným 3. místem v Asia a Japan scene... :-) |
 |
|
|
| Zasláno: 28.4.2012 , 21:51 |
|
Asi za ty všechny fotky dostaneš pořádně za uši No každopádně gratuluji. A pak musím říct, že za mě, z tohoto pohledu se ty zadní světla na targu hodí 1000x více než seriová (dávají to autu takový agresivnější a sportovnější vzhled) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2012 , 22:07 |
|
no tolik jsem toho nikdy mazat ještě nemusel ...
tak příště stačí 1 . slovy JEDNA
Můžeš si založit svůj topic v Projektech, kde se můžeš podělit o svoje fotky, a tam už kolik budeš chtít ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.4.2012 , 22:09 |
|
Díky moc... teď už si to budu pamatovat  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2012 , 0:37 |
|
práce určitě hodně,ale mě nee  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2012 , 8:52 |
|
jak tuning nemusim! tak tohle vypada dobre urobene a ty zadni svetla jsou stylovka, za me dobry  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2012 , 9:12 |
|
sakra to je parada, ten zadek tomu fact krasne sedi.
po dlouhe dobe targa v HDnes gratulace  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2012 , 9:48 |
|
Tak jelikoz byla smazana i fotka s nejvice dotazy, tak znovu Auto jsi stavel cele ty? Nebo bylo uz nejak koupeno? Podobna se prodavala pred nejakou dobou v DE Hlavne dle zadnich svetel Jinak muj salek kavy to neni, ale neni oskliva - PS: na co jsou v kufru ty 2 kapacitory? Vyznam? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2012 , 15:43 |
|
to gizmi: Máš recht,auto jsem dovezl loni v červnu z DE, takže ty lampy jsi mohl vidět na nějakém německém serveru.. Auto bylo "vybaveoa" spoustou dílů + spoustu dílů jsem dostal k tomu - Němec nestihl, nebo nemohl projekt dokončit..
Celé auto a veškeré úpravy byli udělány dost horkou jehlou a tak to i vypadalo
Za mně - kompletně rozebrat do posledního šroubku, vše opravit, doladit, dopasovat, instalovat nové komponenty, dal jsem to na vzduchový podvozek, nalakoval jsem si to a znovu složil...teď jsem absolvoval první ostrý start na soutěži
Význam kapacitoru - v tuto chvíli nula, nejsou zapojeny - je tam nějaký problém nejsem elektrikář a muzika obecně jde mimo mě... ale myšleno je takhle 2 zesiky, 2 subfoowery - každý z nich bude mít svůj vlastní kapacitor? možná zbytečný luxus?, ale minimálně to vypadá dobře pro diváky 
tady je pár fotek ze zimní přestavby: :arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 29.4.2012 , 17:52 |
|
Misak: byla na prodej na ebay.de :o) Ja vedel ze jsem ji uz videl, ale neco me nesedelo a ona brava Dokonce myslim ze jsem ji sem hazel jako zajimavost a dost lidi to tu hanilo - me se libila Kazdopadne par veci opravdu neni muj salek kavy, ale jinak moooooc pekne a maknul jsi si Za to mas muj 100% respekt..
Ke kapíkům - jen jsem chtel vedet, zda to je jen "ozdoba" pro tuning-cup, nebo ti muziku stavel nejaky odbornik a po ceste se prastil do hlavy Kazdopadne pokud je to jak rikas - absolutne nemam nic proti..
Podtrzeno, secteno - opravdu pekne  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 29.4.2012 , 20:17 |
|
targa je zajímavá ale víc se mi líbí ta slečna, moc hezká  |
|
|
 |