Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Tuning Cup 1.kolo - 2
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mišák
Zaslal: 28.4.2012 , 21:35
Zobrazení: 743

Popis: Dnes jsem reprezentoval Hondaře na 1. kole Tuning Cupu...krásným 3. místem v Asia a Japan scene... :-)
Tuning Cup 1.kolo - 2

Strana 1 z 1

MSX

Zasláno: 28.4.2012 , 21:51    

Asi za ty všechny fotky dostaneš pořádně za uši Velmi šťastný No každopádně gratuluji. A pak musím říct, že za mě, z tohoto pohledu se ty zadní světla na targu hodí 1000x více než seriová (dávají to autu takový agresivnější a sportovnější vzhled)Se stydím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

665+1

Zasláno: 28.4.2012 , 22:07    

no tolik jsem toho nikdy mazat ještě nemusel ... Velmi šťastný

tak příště stačí 1 . slovy JEDNA

Můžeš si založit svůj topic v Projektech, kde se můžeš podělit o svoje fotky, a tam už kolik budeš chtít ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Mišák

Zasláno: 28.4.2012 , 22:09    

Díky moc... teď už si to budu pamatovat OK

pojk

Zasláno: 29.4.2012 , 0:37    

práce určitě hodně,ale mě nee Úsměv

voyta

Zasláno: 29.4.2012 , 8:52    

jak tuning nemusim! tak tohle vypada dobre urobene a ty zadni svetla jsou stylovka, za me dobry OK

species

Zasláno: 29.4.2012 , 9:12    

sakra to je parada, ten zadek tomu fact krasne sedi.

po dlouhe dobe targa v HDnes Úsměv gratulace OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

gizmi

Zasláno: 29.4.2012 , 9:48    

Tak jelikoz byla smazana i fotka s nejvice dotazy, tak znovu Úsměv Auto jsi stavel cele ty? Nebo bylo uz nejak koupeno? Podobna se prodavala pred nejakou dobou v DE Úsměv Hlavne dle zadnich svetel Mrk Jinak muj salek kavy to neni, ale neni oskliva - Mrk PS: na co jsou v kufru ty 2 kapacitory? Vyznam?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Mišák

Zasláno: 29.4.2012 , 15:43    

to gizmi: Máš recht,auto jsem dovezl loni v červnu z DE, takže ty lampy jsi mohl vidět na nějakém německém serveru.. OK Auto bylo "vybaveoa" spoustou dílů + spoustu dílů jsem dostal k tomu - Němec nestihl, nebo nemohl projekt dokončit..

Celé auto a veškeré úpravy byli udělány dost horkou jehlou a tak to i vypadalo HaHaaa

Za mně - kompletně rozebrat do posledního šroubku, vše opravit, doladit, dopasovat, instalovat nové komponenty, dal jsem to na vzduchový podvozek, nalakoval jsem si to a znovu složil...teď jsem absolvoval první ostrý start na soutěži Velmi šťastný

Význam kapacitoru - v tuto chvíli nula, nejsou zapojeny - je tam nějaký problém Úsměv nejsem elektrikář a muzika obecně jde mimo mě... ale myšleno je takhle 2 zesiky, 2 subfoowery - každý z nich bude mít svůj vlastní kapacitor? možná zbytečný luxus?, ale minimálně to vypadá dobře pro diváky Úsměv

tady je pár fotek ze zimní přestavby: :arrow: odkaz

gizmi

Zasláno: 29.4.2012 , 17:52    

Misak: byla na prodej na ebay.de :o) Ja vedel ze jsem ji uz videl, ale neco me nesedelo Velmi šťastný a ona brava Mr. Green Dokonce myslim ze jsem ji sem hazel jako zajimavost a dost lidi to tu hanilo - me se libila OK Kazdopadne par veci opravdu neni muj salek kavy, ale jinak moooooc pekne a maknul jsi si Tak to koukám! Za to mas muj 100% respekt..

Ke kapíkům - jen jsem chtel vedet, zda to je jen "ozdoba" pro tuning-cup, nebo ti muziku stavel nejaky odbornik a po ceste se prastil do hlavy Se stydím HaHaaa Kazdopadne pokud je to jak rikas - absolutne nemam nic proti..

Podtrzeno, secteno - opravdu pekne OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

shaman

Zasláno: 29.4.2012 , 20:17    

targa je zajímavá ale víc se mi líbí ta slečna, moc hezká OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Tuning Cup 1.kolo - 2
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mišák