| nekvalitní matky na kola |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: shaman
Zaslal: 25.6.2012 , 20:34
Zobrazení: 907
|
|
 |
Popis: Wrabczakovo c6g |
 |
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 20:38 |
|
Na druhou stranu extra bezpečnostní, když při povolování musí asistovat i MacGyver Co je to za výrobce? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 20:40 |
|
výrobce sem nenašel ... už od toho nic nemam  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 20:45 |
|
Nooo těžce podobný mám od McGard, ale že bych s nima měl takovej problém to nee, to spíš někdo dotáh jako kráva, což se u bezpečnostních matek fakt nemá  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 20:45 |
|
jeste dal sis to mohl dat od te zdi  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 20:46 |
|
uz pri prvnim pohledu mi prijde ten tvar vadnej ,jak te mohlo napadnout ze pri takovem tvaru neco vydrzi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 20:52 |
|
takovej tvar měli i origo Honda bezpečnostní matky......popraskali mi po cca 160t km na kolech |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 20:52 |
|
, ale cech si vzdy poradi a to je hlavni nejsou ty spunty nejake male? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 20:56 |
|
no asi sem jí dotáh víc než se má ale ta dosedací plocha je fakt mrňavá ... připravoval sem se na na výměnu tlumičů a auto už bylo na kozách a bez jednouho kola tak pak šlo rači dolu a kolo z5 a pak tendle vynález ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 20:58 |
|
tohle je uplne bezna nejcasteji pouzivana bezpecnostni matka
a pokud se dotahuje tak jak ma (s citem a na predepsany moment)
a taky povoluje jak ma (v zadnem pripade ne pneumatickou pistoli)
tak vydrzi veky...
pokud se tyhle bezpecaky pouzivaji i v zime, tak je dobre je lehce maznout vazelinkou, at nezaoxidujou a daji se bez problemu povolit
pracuju s nimi denne |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 21:05 |
|
tohle mi ani nepripominej ja dok... tisicihran hned na prvnim kole takze na zbyvajici 3 se navarovala kulatina uz nikdy vic ... to radsi bez bezpecaku  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 21:24 |
|
... já mám taky tyto bezpečáky a v pohodě ...a už jsem i nechal klíč na matce a ujel jsem s ním cca. 1km a zůstal tam  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 21:44 |
|
Tak přesně tyhle jsem na jaře sundal z targy a odporoučely se do pole.Už nikdy víc tenhle systém.Jediný užitek z nich byl,že jsem se dozvěděl kdo hází dál.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 21:54 |
|
souhlas ..preludáku....videl jsem jejich let do dáli  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.6.2012 , 23:43 |
|
ja mel origo bespecaky a urco mely mnohem vetsi plochy nez tohle ,podobmny jsem mel a hned jak jsem koupil auto tak jsem je vyhodil ,nez bylo pozde kdyz uz jsou jednou nahlodany nema cenu je nechavat aby to nedopadlo takhle ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.6.2012 , 8:34 |
|
¨myslim ze tam mam take totot a dotahovat to chce hodne s citem na jednom jsem uz zvladl ulomit tu cepicku |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 26.6.2012 , 11:05 |
|
To poznám
Moje originál z Hondy vyzerajú rovnako a odišli po 1/2 roku a po cca troch zatiahnutiach a povoleniach. Z dvoch odpadla tá vrchná časť čo zakrýva závit. Pokúšam sa ich reklamovať |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.6.2012 , 13:35 |
|
Stejný měl kámoš na autě a jeden taky nešel povolit - už nikdy více. Údajně to byli prej originál Honda  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.6.2012 , 15:31 |
|
taktéž mám tyto, a bez problémů a že je docela utahuju ..když já na všechny šrouby plácám vazelínu no ...a koukám tedy, že jsou extra bezpečnostní, když je má půlka clubu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 26.6.2012 , 20:37 |
|
měl jsem stejné, vyhodit... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 27.6.2012 , 10:47 |
|
vypadá to že to někdo dělal pistolí před váma proto sou tak ožvejkaný jinak tyhle bezpečáky se cpu originál na peugeot,citroen a já s nima v práci nikdy neměl problém ale taky na ně vždycky nadávám  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.6.2012 , 12:46 |
|
svatá pravda drambejs já snimi teda už problémy párkrát měl sou to matky uplně na ho A nejlepší je když majitelé ztratí tu redukci  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 27.6.2012 , 14:36 |
|
povoloval sem to vydycky jenom křížem ... tydle matky nikdy pistoly nepoznaly ... tu levou sem žvejknul asi po 4měsících a tu pravou až teď skoro po roce ... ale asi sem ty matky dotah na krev ... protože kolo je jediný co mě drží na silnici tak chci mýt jistotu ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.6.2012 , 1:25 |
|
WrabCZak_: ,,ale asi sem ty matky dotah na krev ... protože kolo je jediný co mě drží na silnici tak chci mýt jistotu ,,
na tohle pozor aby jsi je nepřetáhl... moc to dorveš a za jízdy ti praskne celý šroub |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 28.6.2012 , 9:25 |
|
..kluci,tohle se mi zrovna hodí do placu..:/ Dneska jsem začal přehazovat kola,mám smaozřejmě typ bezpečáků jako na fotce...Tři kola jsem vyměnil a čtvrté po hrůzném zjištění nejde povolit..(a to jsem je na jaře mazal vazelínou) Už nevím jak to udělat,abych ho povolil a v pneuservise se o to borec pokoušel hodinu a nešlo mu to nijak.(stál jsem nad ním) Takže se ptám,jak ted tu matici sundat?...(odvrtat nejde,ani cobaltový vrták neuspěl) Děkuju moc za všechny tipy.. |
|
|
 |
| nekvalitní matky na kola |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: shaman
Zaslal: 25.6.2012 , 20:34
Zobrazení: 907