| Ajsik má dnes druhé narozeniny |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
 | Jdi na stránku 1, 2 Další | | |
|
|
Autor: Minor
Zaslal: 6.7.2012 , 22:48
Zobrazení: 2942
|
|
 |
Popis: cestou na sraz crx smyk, Ajsík je naštěstí v pořádku |
 |
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 22:49 |
|
NEEEEEEE |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 22:53 |
|
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 22:57 |
|
no ty woe
ještě že jsi celej, ale auta je škoda  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 23:03 |
|
smyk..? jak? proč? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 23:05 |
|
jinak bych z toho udělal buginu!!! nechal holou kastli, porovnal + nějakou výstuhu - trubku a ideální na lítání někde  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 23:05 |
|
sežene jinou, přeskladá a jede se dál, když nejde o zdaví jde o hoovnoo  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 23:06 |
|
@becky - presne moje reakce kdyz jsem to videl, takovehle vonavky je vzdycky skoda
na druhou stranu hlavne ze se nic nestalo ridici  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 23:08 |
|
smyk v crx? to nebyla zrovna pomala jizda! velka skoda |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 23:25 |
|
no neneeeeee  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.7.2012 , 23:28 |
|
Jeste ze jsi v poradku ty sam, auto poridis jine. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 5:47 |
|
ooooo chuděra!. ale hlavně že je celej. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 6:42 |
|
Sakrrrra... Ještě že tak... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 7:32 |
|
Krasna byla skoda ji...Takhle jsem dopadl v koradu ktery melo od predchoziho majitele serezany pruziny..Drzi drzi a najednou se tocis no hlavne ze jsi OK |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 7:42 |
|
Škoda jí..ale zdraví je přednější..tak šťastné narozeniny |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 8:19 |
|
hlavně že je cajk  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 8:38 |
|
Jak už zde jiní psali, auta je škoda, ale hlavní je, že Ty si z toho vylezl v pořádku!!! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 8:59 |
|
R.I.P |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 9:00 |
|
jezdete opatrne sakra  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 9:15 |
|
no nehezký teda, ale hlavně že Ajsíkovi nic není, je vidět že to dostalo ránu na řidičovo dveře.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 9:16 |
|
Smyk?Ve městě??A s tímhle autem???By mě zajímalo kolik tam řidič měl... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 9:26 |
|
Bylo to na suchu v pravotočivý dlouhý zatáčce v cca 60km +/-, (kluci předemnou to projeli i rychleji) zničeho nic se to utrhlo, ani jsem nejel nějak u kraje v prachu. Smyk, kontra,kontra, kontra a dveřma přimo přes dvě značky. Jedna šla za př. kolo, druhá přímo do dveří, auto do příkopa a na střechu. Přistál jsem na straně spolujezdce a vylezl během pár vteřin jeho oknem. Jedno kolo se pořád točilo a všimnul jsem si že motor ještě běží, tak jsem to vypnul, zhasnul a pak jsem tam lezl ještě jednou vpnout radio.
Mám jen trochu rozseklý levý koleno asi 4cm nejspíš někde od přístrojovky a na pravý za kolenem 10 cm spálenina asi jak jsem přelítnul přes řadící páku. Jinak vše v pohodě. Štěstí že jsem měl stáhlé okno, takže ruplo uvnitř dveří a nerozbyl jsem ho hlavou, trochu jsem si dal při tý ráně o sloupek, ale boule už je pryč. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 9:27 |
|
Wendy: bylo to mimo město, tady mi to složily u garáže |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 9:31 |
|
Utrhnout cero na suchem asfaltu uz vyzaduje urcitou snahu a rychlost..
Snad se majitel poucil stejne tak, jako jsem se tenkrat v ceru poucil ja - taky jsem se podruhe narodil.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 9:33 |
|
@Ajsik: mel jsi velke stesti.. nemohla to byt nejaka technicka zavada? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 9:36 |
|
v 60km/h smyk? neverim ani slovo na mokru budiz, ale na suchu blbost jak mraky, ale hlavne ze si zivy!!! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 10:09 |
|
@voyta: souhlas. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 10:45 |
|
nechte toho, hlavně že je Ajsík OK, nemyslím si, že zrovna on patří mezi nějaký blázny a řidiče mez mozku, prostě souhra náhod.. mohl tam bejt nerovnej asfalt, nebo něco rozlitýho... dyť je to jedno, už se stalo a dokud jde o plechy, tak i když to mrzí, tak pořád to jsou jen plechy |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 10:54 |
|
Kazdy delame chyby, dulezite je, ze ajsik ani nikdo dalsi nebyl zranen...
Jsme holt chlapi a obcas se nechame tak trochu vyblaznit, soutezivost a rivalita zvitezi nad rozumem...
Preju spoustu stastnych a bezpecnych km v novem aute. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 11:17 |
|
@Aceman: hezky napsano.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 11:21 |
|
Úplně mi zatrnulo, když jsem viděla ty fotky Není to zrovna hezký pohled hlavně ať jsi Ajsíku brzy v pohodě, jak po fyzické, tak po psychické stránce. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 11:31 |
|
tak hlavně že řidičovi nic není CRX si koupíš jiný ale nohy apod. už né..... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 11:41 |
|
Jak už jiní tady psali auto je škoda, byl to mazel a i když šel s tebou do příkopu tak nedopustil aby se ti něco stalo...
Když sem šel já ze svou hondou sice na dvou kolech přes příkop a do stromu taky mě podržela...nedopustila abych šel tam na horu tak mě pro jistotu přerazila nohu na dva kusy  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 12:47 |
|
Aceman: nejen chlapi jsou soutěživí..  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 13:10 |
|
Koukám že se tady všichni podivují nad tím že CRX dostalo smyk. Je to několik let zpět co se tu probíralo,že díky tomu že je CRX lehké auto s krátkým rozvorem,tak má ke smyku hodně blízko. Jste tu všichni nováčkové? CRX není formule jedna tak pozor... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 13:20 |
|
@Kmóďa: v 60km/h by nesel do smyku ani smart! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 13:51 |
|
No, nechejme to uz byt..stalo se. Cero umi byt zradne.
Ajsiku, otrep se z toho brzy, chlape!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 15:29 |
|
jo formule tez nejezdi 60km/h, je to zbytecne se o tom hadat, kamos tez rozbil delsol uplne brutalne a furt tvrdil ze jel 60, neveril jsem s odstupem casu to bylo 90 a ani tomu neverim... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 15:52 |
|
@voyta: Uz to nechej byt.. nema smysl o tom polemizovat. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 16:01 |
|
sakra tady sou zas všichni strašně chytří, voyta, petju.. vašim komentářům tady se fakt musím smát.. pánové jeli ste vubec někdy v céru ?? céro de do smyku celkem snadno a nemyslím si že by zrovna ajsik byl nějakej nevybouřenej řidič céra škoda ale hlavně že se ti nic nestalo  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 16:14 |
|
Repi: na druhou stranu trosku soudnosti - 60km/hod je fakt malo. Verim ze 60km/hod bylo pri narazu, ale jizdu pred 3x kontra, brzdenim, atd odhaduji na cca 120km/hod.. Muzu ti ukazat foto 8 let zpet, kdyz jsem rozmlatil svou bilou a cca to odpovida stejne rychlosti Ale pravdu mas v tom, ze je to jedno. CRXek je stale mraky a za par korun - koupi se jina, lepsi a bude hej Ridic je OK, tak o co jde? V zivote prijdes o vice penez - zdravi se navraci hure  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 16:15 |
|
@Repi: CRX EE8 bylo moje prvni auto vubec - jezdil jsem ho v letech 2001 - 2005, tak si laskave podobne utoky odpust. Sam jsem se v nem malem zabil a moc dobre vim, co to auto dokaze i nedokaze, takze se klidne smej dal.
Jestli byl na silnici nejakej silenej bordel, tak potom smyk v 60 chapu, protoze kdyz cero ztrati stopu, mas co delat.
A jak uz jsem psal vyse, STOP IT!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 16:23 |
|
@gizmi:  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 18:24 |
|
tady de o to že nikdo neví jak ta zatáčka vypadala, mohlo na ni být i těch 60km/h dost, mohl tam být bordel, to nikdo z vás neví a kecy typu že v 60km/h nejde do smyku ani smart sou trapný o to mě de.. jo jasný na rovince asi fakt ne já měl céra tři a taky moc dobře vím co o auto umí a jak je nebezpečký.. ale jako první auto bych céro nechtěl, to bych se v tom rozkašit určitě taky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 7.7.2012 , 20:23 |
|
60km/hod neverim- jedine ten bordel na ceste, nebo fakt spatne pneumatiky. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 11:04 |
|
omg jdete s tou debatou o rychlosti uz nekam jste fakt k smichu... Na miste nikdo z Vas nebyl takze nema smysl o stavu vozovky a okolnich podminkach vubec debatovat Proste se stane a je pak vymalovano. Mozna by Vas uspokojilo napsat tam ze jel 200:roll: Neslo o rychlost ale o blbou nahodu... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 11:51 |
|
@Ajsik: fotka CRXa mě vyděsila! Hlavně že ti nic není!!! to je to nejdůležitější!
Nemám absolutně žádnou pochybnost ti nevěřit že jsi jel tolik kolik píšeš. Já dostal smyk o 180° v neuvěřitelných 40kmh Ani jsem netušim jak se to stalo a stalo se. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 12:23 |
|
to ne!!! chudák hondička ale hlavně, že je Ajsik v pořádku... přecejen, jak tu všichni říkali, koupí se nový, přeskládá a bude se jezdit dál... tak hodně zdaru |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 13:45 |
|
Ono se to lehce řekne, koupí se nový . Ale ten čas a ten vztah k tomu autu a když najednou neni, to hodně bolí ... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 15:41 |
|
Zdravím, chtěl jsem jen napsat že jsem jel hned za ním a vše jsem viděl !!! A opravdu se to stalo jak píše Ajsik v 60 km.+/- Já jsem měl v autě roční dceru tak jsem jel opravdu opatrně a ajsik byl kousek předemnou a zničeho nic se to utrhlo kdyby tam nebyly ty 2 značky tak by jen skončil v poli,ale bohužel tam byly. HROZNY pohled hlavně když šel přes střechu !!! Mám fotky jak to vypadalo ale bohužel nevím jak a kam je mužu dát Tedy jestli Ajsik bude chtít ?? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 16:06 |
|
Ajsíku, do háje.. Koukám, že jsi z toho vylezl vcelku bez poškození těla!! Zničený Céro naštve hodně, ale zdraví je přednější!
Jinak k výše píšícím vtipálkům: Já jezdím CRX pátým rokem, stále nemám podvozek odladěný podle představ. Jezdit rovně s Cérem umí každý, ale když se i ve 40 km/h utrhne samo od sebe, tak si s tím neporadíte nikdo! Něco mám naježdíno na okruhu i na okreskách, kde jezdím dveřma napřed, tam jde poznat chování nevyzpytatelného podvozku Céra, který musíte umět správně naladit, myslím tím hlavně geometrii ke sportovním podvozkům, která nemá s originální geometrií vůbec nic společného. Myslím zadní nápravu! Zadní náprava je v zatáčkách samozatáčecí, má proměnlivou geometrii, díky ramenům zbíhavosti a uložení RTA. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 16:06 |
|
Tohle je ta vada Céra, která spolu s RTA zapříčiní spoustu nezvladatelných smyků, končících výše zobrazenou fotkou. Čím víc se snižuje a tvrdí, tím víc je potřeba stahovat sbíhavost k sobě a odklony do °- a tím pádem i pootočit RTA v podélných ramenech. Tímto nastavením se u Céra daří eliminovat přetáčivost v zatáčkách, protože se upraví nastavení zadní nápravy do jakoby jízdy v zatáčce. Ano, mizí rychleji pneu, ale auto je neutrálnější a hodnější. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 17:31 |
|
Jste trapny se tady dohadovat kvuli rychlosti... Hlavne ze ridic je v poradku.
Dan taky rozbil civica a to jel jen 50km/h a nikdo mu to neveril... Hlavne ze jste u toho vsichni byli a vite jak to dooprdavdy bylo, tak nechapu tuhletu diskuzi, ktera je spis jen smesna  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 18:01 |
|
Jofrey CRX vyčerpávající
Taky jsem měl CRX a párkrát mi to ustřelilo a čuměl jsem jak kráva.
Je to skvělá kára, ale nevyspitatelná... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 19:28 |
|
Evička: To dohadování je fakt dementní spolu s chytrejma kecama!! Když máte hubu plnou keců, vemte svá auta někdy na okruh a předveďte se na živo!! Pak kecejte a vlastnostech Céra, nebo jiných Hond se stejnou zadní nápravou.
Hlavně, že Ajsík je celej! Céro se dá vždy postavit znovu. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 19:32 |
|
Přidávám názor takovej,že každá starší Honda civic 5G 6G i crx jsou takové že pořát drží drží a pak najednou jde zadek stranou a je asi hodně málo řidičů co to v tomhle okamžiku dovedli srovnat.Věrím že je nás tu hodně co tohle zažili.Každopádně v tomto případě něco nebylo v pořádku buď na silnici nebo s autem (stav silentů,pneumatik,olej na silnici atd.),protože si nedovedu představit,když byla ve městech povolená ještě kdysi 60 KM/h to by bylo v každé městské zatáčce nebo na okruhu namotané na značce jedno CRX KO a ruku na srdce kdo má CRX a má ho v top stavu lítá do zatáček určitě rychleji než tu píše zdejší vyloženě smolař.... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 22:04 |
|
Letěl jsem přes střechu 2x za život a to ve starých kraksnách z roku 89 a nic se mi nestalo a to při mnohem větší rychlosti.... Není to tak hrozná nehoda jako třeba čelní... A v 60km/h dostat smyk a ještě k tomu v CRX na suchu, to je opravdu hodně divné...Lítali jsme s hodně vyjetým CRX 1G s 320000km a to auto bylo neudržitelné jen při rychlostech jako třeba 170km/h.... Takže to si vykládejte někomu jinému....To by musela být hodně ostrá vracečka...
A to jsem jezdil rally s takovými vozy... Nejspíš byl ten vůz v hodně špatném technickém stavu! Nebo snad čínské pneu...
Hlavně že je pilot OK!!!
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 22:05 |
|
Ajsík: Kurňa, to je škody... ale hlavně,že jsi celej.
Jetloš: Souhlasím, že starší jdou do smyku dost nečekaně - CRX asi nejrychleji, ale každá generace (4-6) tu prodlevu prodlužovala (ozkoušeno na 4 a 6, 5 jen z doslechu). |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 22:15 |
|
boracco: crx 1g je uplně o něčem jinám jak 2g.. 1g je o dost neutrálnější jak 2g, to je o dost víc nebezpečný. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.7.2012 , 23:33 |
|
sakra to vypada hodne zle, ale hlavne ze jsi celej teda az na par sramu... jinak vypada to temere ne chlup stejne zboreny jako moje Prelude a nevzdal jsem to a letos poprve konecne vyjede od nehody, sehnal jsem druhou kastli a vse preskladal a trochu vylepsil par dalsich veci... kazdopadne tim chci rict, ze to auto neni ztraceny, jen to chce cas a Hondu v srdci a zase to bude jezdit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.7.2012 , 0:01 |
|
hlavně, že si celej Ajsiku
jinak všechno kolem cera je nesmysl.. 
já osobně mám tři zásadní pravidla:
1. rychlá reakce
2. nečekat až se utrhne