| Seřazeno před osudným střetem na spanilku |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: sunnx
Zaslal: 30.7.2012 , 16:08
Zobrazení: 1291
|
|
 |
Popis: Acco moje cívo co me zbořilo a luda kterou sem zachránil |
 |
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 16:28 |
|
slyšel jsem něco takového, že C5G málem nedobrzdilo už dodávku den před spanilkou...
hlavně že se nikomu nic nestalo, acco je lehce pochroumaný, C5G to odneslo daleko hůře, snad si z tohoto incidentu odnesl i něco jeho majitel a v budoucnu si dá větší pozor nejen na to co umí on za volantem ale i na to v jakém stavu má brzdy, pneu... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 17:18 |
|
Ouč, Sunnxi, to do Tebe najelo ex Dj Respectovo C5G coupé, no tywe ... škody půjdou z pojistky přepokládám?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 17:30 |
|
já jsem si říkala, jestlis to nebyl ty.. to mě mrzí..  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 18:18 |
|
respectovo coupe? .. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 18:27 |
|
ano respektovo coupe ...
nevím jestli díky nebo bohužel kvůli technické závadě se nemohl spanilky účastnit ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 18:48 |
|
nevim ... honday, nehonday, v takovym pripade s myma nervama ,bych asi neudrzel svy ruky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 20:27 |
|
hele Sakul to neovlivnis takze ti to ani nepomuze a rucem mas jen jedny. No Megus jelikos jsme tam byli asi 2 s cernym accem a jedno bylo britsky tak to bylo celkem jasný |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 20:36 |
|
Tady kdyby jste chteli videt jak to dopadlo 1 video je dokonce i s real piskotem a pak bum :arrow: odkaz |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 21:00 |
|
Docela velká rána...ať to dáš brzo do kupy . Už se nedivím tomu, že někdo nechce na spanilku... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 21:35 |
|
Já uz taky ne příste jedu mezi a7g o takové auto ma clovek aspon strach a aspon brzdí |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 21:39 |
|
No jo, na spanilce se musí dávat 100% bacha... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 21:46 |
|
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 30.7.2012 , 22:34 |
|
slušná rána  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 2:43 |
|
Všem se veřejně omlouvám, a zvláště pak sunnymu, byl sem unešen průjezdem druhé kolony a začal brzdit příliš pozdě
master88> brzdy i pneu byli v pohodě, chyba byla nejspíš v mé osobě, že jsem se nechal unést a nedával pozor
Byla to celkem velká rána coupé bude mít nový nárazník, a kapotu snad to víc věcí neodneslo...Ještě jednou se tímto omlouvám !  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 8:47 |
|
Laky: zrovna to piskani pneu me moc v pohode neprijde, takhle me pri rovnym brzdeni piskaj pneu snad jen u favorita a to jsou stary gumy a prave sracky ) a podle me jste zase tak moc rychle nejeli, aby to takhle hvizdalo...
proto ja razim, ze radsi drazsi (a snad i lepsi) gumy, protoze co neubrzdis, to neokecas... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 8:54 |
|
vždyt jsou to jen auta auta tu budou my tady nebudeme.....dokud se nikomu nic nestalo tak je to cajk auto se opraví , orgány si už nekoupíte. a jinak tomu říkáte bouračka? to bych na místě vyklepal nějakým klackem a pokračuje se dál  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 9:03 |
|
Víš co Radek_KA7 tak si to přístě zboř ty kdyz ses tak schopnej. Jasně že je to jen auto a je dobre že jsme zdraví, ale každej máme svojí Hondičku rádi tak mi tu nemluv o tom že je to jen kousek plechu na gumách |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 9:27 |
|
já to neplácl jen tak do větru.jak jsem to napsal tak to je.až se vybouráš ,nebude to tvoje vina a někomu kdo ti je dost blízkej se něco stane tak chci vidět co budeš říkat pak!!sakriš můj nárazníček ..... blinkřík co teď? kdo si takovou bouračku zažil by nenapsal to co ty teď......... a pokud ti je Honda to nejcennější tak tě lituju.PS: kdo neboural není řidič  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 9:36 |
|
Radek: ten co bourá často taky ne... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 9:43 |
|
master88: o tom žádná  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 10:25 |
|
Si jako myslis ze jsem nikdy neboural nebo co? Snazim se tomu vyhybat a hlavně ve svim autě! A neboj se vim moc dobře že když máš nekoho v autě tak už seš jednou nohou v kriminále. tak schladni. Nevim teda proc nejezdíme všichni v dačijích když je to přece uplně fuk. Co je na tom že se mi to auto líbí? proto ho asi mám ne protože je spolehlivé a vcelku bezpečný. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 10:59 |
|
Si jako myslis ze jsem nikdy neboural nebo co? Snazim se tomu vyhybat a hlavně ve svim autě! A neboj se vim moc dobře že když máš nekoho v autě tak už seš jednou nohou v kriminále. tak schladni. Nevim teda proc nejezdíme všichni v dačijích když je to přece uplně fuk. Co je na tom že se mi to auto líbí? proto ho asi mám ne protože je spolehlivé a vcelku bezpečný. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 12:04 |
|
Sunnx: stalo se to na silnici, trosku se pomackaly plechy tak bud rad jak to dopadlo p.s. Gumy piskaji na civicu 5g hlavne kdyz chybi ABSko, protoze se zablokuji predni kola |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 12:31 |
|
Je vidět jak jste lidi už těma novýma autama poznamenaný a nevíte jak se chová auto bez ABS při prudkym brždění Gumy pískají vždycky když nemáte ABS a můžete je mít třeba za 20 litrů a stejně se z nich kouří a pískaj  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 12:45 |
|
Já sem rád jak to dopadlo, jasný ze sou lidi na prvním místě o tom žádná, ale taky me to muze trochu snad mrzet ne? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 31.7.2012 , 13:19 |
|
Já tě naprosto chápu Sice Honda mi není nejmilejší ze všeho, ale prostě to člověka naštve, nehledě na to, že tady v tom banánystánu je na tom člověk u pojišťoven bit, pokud nemá funglovku  |
|
|
 |
| Seřazeno před osudným střetem na spanilku |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: sunnx
Zaslal: 30.7.2012 , 16:08
Zobrazení: 1291