Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Seřazeno před osudným střetem na spanilku
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: sunnx
Zaslal: 30.7.2012 , 16:08
Zobrazení: 1291

Popis: Acco moje cívo co me zbořilo a luda kterou sem zachránil

Strana 1 z 1

master88

Zasláno: 30.7.2012 , 16:28    

slyšel jsem něco takového, že C5G málem nedobrzdilo už dodávku den před spanilkou...

hlavně že se nikomu nic nestalo, acco je lehce pochroumaný, C5G to odneslo daleko hůře, snad si z tohoto incidentu odnesl i něco jeho majitel a v budoucnu si dá větší pozor nejen na to co umí on za volantem ale i na to v jakém stavu má brzdy, pneu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

M@jk

Zasláno: 30.7.2012 , 17:18    

Ouč, Sunnxi, to do Tebe najelo ex Dj Respectovo C5G coupé, no tywe ... škody půjdou z pojistky přepokládám? Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

mega1

Zasláno: 30.7.2012 , 17:30    

já jsem si říkala, jestlis to nebyl ty.. to mě mrzí.. Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

94EJ★1

Zasláno: 30.7.2012 , 18:18    

respectovo coupe? ..Bueee
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Petura

Zasláno: 30.7.2012 , 18:27    

ano respektovo coupe ... Smutný
nevím jestli díky nebo bohužel kvůli technické závadě se nemohl spanilky účastnit ...

Sakul

Zasláno: 30.7.2012 , 18:48    

nevim ... honday, nehonday, v takovym pripade s myma nervama ,bych asi neudrzel svy ruky Ble

sunnx

Zasláno: 30.7.2012 , 20:27    

hele Sakul to neovlivnis takze ti to ani nepomuze a rucem mas jen jedny. No Megus jelikos jsme tam byli asi 2 s cernym accem a jedno bylo britsky tak to bylo celkem jasný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

sunnx

Zasláno: 30.7.2012 , 20:36    

Tady kdyby jste chteli videt jak to dopadlo 1 video je dokonce i s real piskotem a pak bum Smutný :arrow: odkaz

Stepa

Zasláno: 30.7.2012 , 21:00    

Docela velká rána...ať to dáš brzo do kupy OK. Už se nedivím tomu, že někdo nechce na spanilku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

sunnx

Zasláno: 30.7.2012 , 21:35    

Já uz taky ne příste jedu mezi a7g o takové auto ma clovek aspon strach a aspon brzdí

Hellborn

Zasláno: 30.7.2012 , 21:39    

No jo, na spanilce se musí dávat 100% bacha...

Dj RE5PECT

Zasláno: 30.7.2012 , 21:46    

Bueee

Blur

Zasláno: 30.7.2012 , 22:34    

slušná rána Tak to koukám!

Laky

Zasláno: 31.7.2012 , 2:43    

Všem se veřejně omlouvám, a zvláště pak sunnymu, byl sem unešen průjezdem druhé kolony a začal brzdit příliš pozdě

master88> brzdy i pneu byli v pohodě, chyba byla nejspíš v mé osobě, že jsem se nechal unést a nedával pozor Smutný

Byla to celkem velká rána Bueee coupé bude mít nový nárazník, a kapotu snad to víc věcí neodneslo...Ještě jednou se tímto omlouvám ! Smutný

zitnyp

Zasláno: 31.7.2012 , 8:47    

Laky: zrovna to piskani pneu me moc v pohode neprijde, takhle me pri rovnym brzdeni piskaj pneu snad jen u favorita a to jsou stary gumy a prave sracky Úsměv) a podle me jste zase tak moc rychle nejeli, aby to takhle hvizdalo...

proto ja razim, ze radsi drazsi (a snad i lepsi) gumy, protoze co neubrzdis, to neokecas...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ

Radek_KA7

Zasláno: 31.7.2012 , 8:54    

vždyt jsou to jen auta Úsměv auta tu budou my tady nebudeme.....dokud se nikomu nic nestalo tak je to cajk OK auto se opraví , orgány si už nekoupíte. a jinak tomu říkáte bouračka? Velmi šťastný to bych na místě vyklepal nějakým klackem a pokračuje se dál Velmi šťastný

sunnx

Zasláno: 31.7.2012 , 9:03    

Víš co Radek_KA7 tak si to přístě zboř ty kdyz ses tak schopnej. Jasně že je to jen auto a je dobre že jsme zdraví, ale každej máme svojí Hondičku rádi tak mi tu nemluv o tom že je to jen kousek plechu na gumách

Radek_KA7

Zasláno: 31.7.2012 , 9:27    

já to neplácl jen tak do větru.jak jsem to napsal tak to je.až se vybouráš ,nebude to tvoje vina a někomu kdo ti je dost blízkej se něco stane tak chci vidět co budeš říkat pak!!sakriš můj nárazníček ..... blinkřík co teď? kdo si takovou bouračku zažil by nenapsal to co ty teď......... a pokud ti je Honda to nejcennější tak tě lituju.PS: kdo neboural není řidič Úsměv

master88

Zasláno: 31.7.2012 , 9:36    

Radek: ten co bourá často taky ne...

Radek_KA7

Zasláno: 31.7.2012 , 9:43    

master88: o tom žádná OK

sunnx

Zasláno: 31.7.2012 , 10:25    

Si jako myslis ze jsem nikdy neboural nebo co? Snazim se tomu vyhybat a hlavně ve svim autě! A neboj se vim moc dobře že když máš nekoho v autě tak už seš jednou nohou v kriminále. tak schladni. Nevim teda proc nejezdíme všichni v dačijích když je to přece uplně fuk. Co je na tom že se mi to auto líbí? proto ho asi mám ne protože je spolehlivé a vcelku bezpečný.

sunnx

Zasláno: 31.7.2012 , 10:59    

Si jako myslis ze jsem nikdy neboural nebo co? Snazim se tomu vyhybat a hlavně ve svim autě! A neboj se vim moc dobře že když máš nekoho v autě tak už seš jednou nohou v kriminále. tak schladni. Nevim teda proc nejezdíme všichni v dačijích když je to přece uplně fuk. Co je na tom že se mi to auto líbí? proto ho asi mám ne protože je spolehlivé a vcelku bezpečný.

Lukas28

Zasláno: 31.7.2012 , 12:04    

Sunnx: stalo se to na silnici, trosku se pomackaly plechy tak bud rad jak to dopadlo Úsměv p.s. Gumy piskaji na civicu 5g hlavne kdyz chybi ABSko, protoze se zablokuji predni kola

DanTe

Zasláno: 31.7.2012 , 12:31    

Je vidět jak jste lidi už těma novýma autama poznamenaný a nevíte jak se chová auto bez ABS při prudkym brždění Tak to valím bulvy Gumy pískají vždycky když nemáte ABS a můžete je mít třeba za 20 litrů a stejně se z nich kouří a pískaj Hihi

sunnx

Zasláno: 31.7.2012 , 12:45    

Já sem rád jak to dopadlo, jasný ze sou lidi na prvním místě o tom žádná, ale taky me to muze trochu snad mrzet ne?

DanTe

Zasláno: 31.7.2012 , 13:19    

Já tě naprosto chápu Úsměv Sice Honda mi není nejmilejší ze všeho, ale prostě to člověka naštve, nehledě na to, že tady v tom banánystánu je na tom člověk u pojišťoven bit, pokud nemá funglovku Smutný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: sunnx
Zaslal: 30.7.2012 , 16:08
Zobrazení: 1291

Board Security