Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Tak kdo začne od příštího roku skútřit na 125 do práce? :-)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 14.8.2012 , 8:26
Zobrazení: 448

Popis: Mně se třeba tahle PCX hodně zamlouvá. :) Ale radši bych silnější.

Strana 1 z 1

Hellborn

Zasláno: 14.8.2012 , 8:27    

:arrow: odkaz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

capino

Zasláno: 14.8.2012 , 9:05    

přemýšlím spíš o el. skůtru s rekuperací... pro mě to má větší smysl vzhledem k typu použití Mrk (nabíjení zadarmo v práci) OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

coudu

Zasláno: 14.8.2012 , 9:08    

děláš v ČEZu Capino Velmi šťastný ?

capino

Zasláno: 14.8.2012 , 9:42    

v DP a máme základnu v budově měnírny Mrk

capino

Zasláno: 14.8.2012 , 9:49    

to Hell: když jsem byl dávat auto do servisu tak si tam zrovna tohle červený PCX někdo kupoval ve 153ccm verzi a bylo to mooooc pěkný, to už je hodně dospělý skůtr OK

Hellborn

Zasláno: 14.8.2012 , 9:56    

Jo, ta 150 se mi zamlouvá ještě víc,ale tu by nemohla kočírovat žena. Úsměv Já si prozřetelně udělal papíry na velkou motorku už v r. 96. Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

osiris

Zasláno: 14.8.2012 , 11:22    

kdyz si koupis jakyhokoliv skutra, tak po najeti 1000km ( prvni servis ) ti tu motorku muzou otevrit, nebo prohodej hlavu a udelaj z toho vetsi objem, bez zapisu v TP... jeden kamos ma tak yamahu 90ccm ( puvodne 50 ) a druhej kentoyu 70ccm ( puvodne 50ccm ) je to dobrý

Hellborn

Zasláno: 14.8.2012 , 12:12    

Osiris: Takže z SH 125 by šlo udělat SH300? To by bylo hodně zajímavý. Cool

Stepa

Zasláno: 14.8.2012 , 12:38    

Už vidím pacienty s auty, kteří na motorce pomalu neseděli a ještě si ji nechají otevřít...jediné co čekám, tak je nárůst počtu nehod a mrtvých HaHaaa

Hellborn

Zasláno: 14.8.2012 , 12:47    

Stepa: Tu 125 s jejími 8-10kW moc neotevřou... A podmínka je automatická převodovka = trochu těžší a rychlejší kolo, jen místo šlapání točíš pravačkou. Úsměv A Honda má (aspoň na SH byl) systém, který brzdí přední i zadní kolo,takže se skvěle brzdí i jen přední brzdou (osobně ozkoušeno i na CBR 1100). Že si nějaký blb rozbije hubu je jasné, ale jestli to není lepší než kdyby si jí rozbil v autě. Velmi šťastný

Stepa

Zasláno: 14.8.2012 , 13:01    

Já si stále myslím, to co jsem napsal Úsměv...ten skútr kilo pojede a když ty zkušenosti s jednou stopou nebudou(neberu v potaz kolo), tak to dopadne špatně. Zmiňuješ tady konkrétní funkci od Hondy...kolik z dotyčných, kteří si ten skútr pořídí do ní půjdou?

Tenhle zákon se mi nelíbí...měli nařídit alespoň nějaké kondiční jízdy.

Hellborn

Zasláno: 14.8.2012 , 13:09    

Dělal jsi u auta kondiční jízdy na 50ccm? Asi těžko a řídit jí můžeš (chvíli bylo,že ne,ale pak to vrátili) a tu 50ccm můžeš mít i s manuální (teda spíš nožní) převodovkou. Úsměv Já mezi 50 (např. Vision 50, 2.5kW) a 125 (8,6kW) zas takový rozdíl nevidím - v zatáčce s nima pojedeš +/- stejně rychle, na rovince bude rozdíl tak 30-40km/h a to ještě na hodně dlouhé rovince.

osiris

Zasláno: 14.8.2012 , 16:44    

hell: ze 125ky 300 neudelas ale ta 150 nebo i 200ccm by asi sla, na to by ti urcite odpovedeli v nejakym dealerstvi hondy, staci asi i napsat mail Úsměv ... a skutr neni motorka, na to msedite jak doma u stolu a jen tocite plynem, takze se tu nikdo nemusi bat, ze by to nezvladnul ridit a nekde to polozil, ty 50ky nejedou vubec a 125ky se aspon rozjedou do kopce z mista Velmi šťastný je to porad jen skutr, ale do mesta je to suprovy je to dobrý

crushot

Zasláno: 14.8.2012 , 17:33    

no tak třeba taková Gilera Runner 125, tak na tý se už rychle jezdit dá...ono vlastně i 50 se dá už hodně dobře naladit Úsměv já osobně vlastníl dva Runnery...jednu 180 2T a pak 200 4t...hrozný rakety to byly Úsměv

Dj RE5PECT

Zasláno: 14.8.2012 , 22:15    

já to měl jak crushot, Runner 50 2T, později s 70cc válcem a pak Runner 200VXR 4T, někdy přemejšlim, že bych si to dvoukilo zas koupil na ježdění do práce Úsměv

Rossák

Zasláno: 15.8.2012 , 10:37    

hodně o tom přemýšlím !!!! :twisted:

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Hellborn
Zaslal: 14.8.2012 , 8:26
Zobrazení: 448

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.1133s ][ Dotazy: 37 (0.0719s) ][ GZIP on - Debug on ]