Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Z českých luhů a hájů
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mulder
Zaslal: 14.8.2012 , 13:01
Zobrazení: 573

Popis: Klouzky už rostou! :)
Z českých luhů a hájů

Strana 1 z 1

beastti

Zasláno: 14.8.2012 , 13:29    

krasne ty vypoukle blatniky, to zeru, skoro jako evo nebo reza.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Rom.

Zasláno: 14.8.2012 , 14:11    

řekl bych ... taková Legendární louka OK Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Mulder

Zasláno: 14.8.2012 , 15:45    

beastti: žejo, mě to taky připomělo klasické Japonské sportovní sedany - například na téhle fotce, kde ten výčnělek na baráku vypadá, jako by měl Legend křídlo Úsměv :arrow: odkaz

mega1

Zasláno: 14.8.2012 , 18:12    

takový to porschácký křídlo Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

SaKaL

Zasláno: 14.8.2012 , 18:59    

Hele, Muldere, pročpak se s Tebou nepotkáváme ve Fotosoutěžích H-C?
Takže doufám, že v tomhle kole budu moci dát svůj hlas panu "L" OK

P.S. Se divim, že tady nevyběhli nějaký HDR mudrlanti Hihi

beastti

Zasláno: 14.8.2012 , 19:26    

Mulder: me to pripomina rezu proto, ze jednu mam a koupil sem si ji prave kvuli tem vypouklim blatnikum a bezramovym oknum, tak proto. Velmi šťastný

Mulder

Zasláno: 14.8.2012 , 23:14    

SaKaL: díky že taky hned "HDR" nemudrluješ Úsměv

Soutěží se nezůčastňuji protože nesouhlasím s jejich pravidly. I když kdo ví, členství jsem si taky teď nechtěl dlouho zaplatit, ale nakonec jsem si řekl, že někdy se holt proti "systému" musí bojovat zevnitř Úsměv Tak třeba někdy "povolím" ... ale pak si zase vzpomenu na nějaký stupidní pravidlo, zatmí se mi před očima a je po srandě Velmi šťastný
A ještě jinak - kalendář si dělám vlastní, takže kdo touží po mých fotkách, má možnost Mrk :arrow: odkaz

SaKaL

Zasláno: 14.8.2012 , 23:36    

to Mulder: Ty, kdož si bez HDR, hoď první kamenem HaHaaa
A jinak díky za vysvětlení... i když vlastně, já nějak nevím, mně zase až tak ta pravidla nějak nevadí... je tam něco konkrétního nebo je to prostě boj proti parvidlům všeobecně? Jako Anarchie HaHaaa ?

Rom.

Zasláno: 15.8.2012 , 5:56    

už se moc těším na "Mulendář" 2013 Hihi

LadyImagine

Zasláno: 15.8.2012 , 20:11    

moc krásnej pan Legendární OK OK OK OK

Jofrey

Zasláno: 15.8.2012 , 21:41    

Mulder OK Classic

Mulder

Zasláno: 16.8.2012 , 21:47    

SaKaL: to je na dlouhou diskuzi, ale třeba se jednou sejdem a promluvíme si o tom. nechce se mi to znovu psát, tak použiju úryvek jedné zprávy, co jsem psal Lejdyně, ještě když jsem jí vlastně ani pořádně neznal, když jsem nevěděl jaká mladá čunča to je HaHaaa

Celkově bych moje námitky to shrnul do věty "umění se demokracií dělat nedá", kterou jsem psal na konci toho textu níže.

Mulder

Zasláno: 16.8.2012 , 21:51    

Citace: "Hele já se nechci účastnit systému se kterým nesouhlasím. Vysvětlím Ti proč ... Kdysi jsem poslal do soutěže fotku, to bylo ještě na "starém" webu. Byla to celkem pěkná fotka, kde nad ATRkem přistával větroň. Byla "na výšku". No a když jsem pak někdy hodně později přemýšlel o tom, že pošlu nějakou fotku do soutěže a přečetl si pravidla, tak jsem se zhrozil ... Představ si, že by někdo udělal opravdu nádhernou fotku, ale byla by "na výšku", nebo s jiným poměrem stran (třeba 2:1, ten já používám často, nebo 1:1). A že by ta fotka byla opravdu hezčí, než všechny ostatní fotky ten měsíc (nebo i třeba za celej rok). Co pak? Stejně jako to pravidlo s autorama - že jeden autor může zaslat jen X fotografií "za rok". Takže když "vypotřebujeme" všechny lidi, co dělají hezké fotografie, tak pak se už 'holt' budeme muset spokojit třeba s fotografií ošklivější???

Mulder

To si hrajeme na europarlament, kde taky MUSÍ být určitý poměr žen mezi poslanci, kvůli "rovnoprávnosti"? Nebo si hrajeme na komunismus, kde si byli taky "všichni rovni" (a někteří rovnější)? "Soudruhu, Ty už jsi u nás vystavoval dost. Dej zase šanci dalším, perspektivním mladým kádrům." ???

Až se ta "soutěž" nebude jmenovat "fotosoutěz" (což mě pořád evokuje výběr nejhezčí fotky - jakékoliv), ale třeba "vyberte nám fotku do kalendáře" nebo tak něco, tak prosím, beze všeho. Ale takhle si tato "soutěž" hraje na něco, čím není, nebo možná ani neměla být.

Mulder

A druhá věc je, jestli by vůbec taková fotka se "starou jebkou" měla naději na úspěch. Všiml jsem si Tě u poslední soutěže, jak ses tam s lidma rafla - mě to taky vždycky vytočí, když vyhraje nějaká fotka, která je technicky špatně, ale hlavně, že je tam nějaká "buchta"! naštvanej Jak jsem psal Hellbornovi v Classics topicu - já si myslím, že "umělecké dílo" se demokracií (hlasováním všech) udělat nedá ..."

Konec citace.

Hellborn

Zasláno: 16.8.2012 , 22:39    

No použití Tvé fotky na výšku při kalendáři "A4 naplacato" by bylo mírně problematické. Pokud jde o omezení autorů, tak Tobě, Neyovi a dalším několika málo lidem by nedělalo problém vyhrát téměř každý měsíc = kalendář "na jedno brdo" a více či méně bez napětí,kdo vyhraje tedy bez zábavy...

Fotosoutěž je nejjednodušší název (vyfoť a uprav nebo tref se do vkusu líp než ostatní).

Kdyby šlo o umělecké dílo,tak by se pár lidem řeklo o pár fotek a z nich se udělal pěkný kalendář. O to má jít? :ehh? Já myslel,že to je hlavně zábava s bonusem na zeď. Nic víc, nic míň.

Mulder

Zasláno: 16.8.2012 , 22:58    

Já myslel, že je to hlavně výběr nejhezčího kalendáře pro lidi na zeď s bonusovou zábavou? to mi hlava nebere

Vidíš? Takhle to na mě působí. Pokud by šlo primárně o zábavu, o zasoutěžení si, porovnání s ostatními, tak nebudeš lidi STRESOVAT a OTRAVOVAT povinným formátem (a dalšími nesmyslnými pravidly), ale prostě vymyslíš pravidla jinak, otevřenějc.

Například takto: porovnejte své fotografie s ostatními, posílejte nám fotky do fotosoutěže! každý měsíc má člověk s nejvíce hlasy možnost vyhrát tričko (ponožku, nebo cokoliv, to je jedno, to je celý jen příklad) a navíc má každý šanci, že jeho fotka bude vybrána do kalendáře h-c ...
A v podrobných pravidlech by bylo například: fotky pro výběr do kalendáře musí splňovat bla bla ... dále může být vybrána fotka z jakéhokoliv měsíce pro jakýkoliv měsíc v kalendáři (další bonus oproti stávajícímu sysému) ... atd.

Mulder

Zasláno: 16.8.2012 , 23:03    

A ještě bych se rád podrobnějc rozepsal o jedné Tvé větě: "Pokud jde o omezení autorů, tak Tobě, Neyovi a dalším několika málo lidem by nedělalo problém vyhrát téměř každý měsíc = kalendář "na jedno brdo" a více či méně bez napětí,kdo vyhraje tedy bez zábavy..."

Porovnej to prosím s tím, co jsem psal já, mám pocit, že jsi to ani nečetl: "Takže když "vypotřebujeme" všechny lidi, co dělají hezké fotografie, tak pak se už 'holt' budeme muset spokojit třeba s fotografií ošklivější???"

Přesně tahle "česká" "malá závist" mě donutila se této "soutěže" neúčastnit. Mě je opravu U SEDACÍ ČÁSTI LIDSKÉHO ORGANISMU, jestli budu někde 1x nebo 10x. Když budu chtít udělám si kalendář vlastní (což jsem taky udělal, díky za nápad Romo.ovi a ostatním). Já opravdu myslel, že jde o to udělat nejhezčí kalendář pro lidi.

Hellborn

Zasláno: 17.8.2012 , 12:31    

Mně je vcelku jedno, jestli je fotka technicky dobře nebo špatně, hlasuju pro fotku,která se mi nejvíc líbí (občas jedním hlasem, občas dvěma).

Ad. fotka z jakéhokoliv měsíce pro jakýkoliv měsíc v kalendáři - kdo to bude rozhodovat? Takhle se každý svým hlasem může podílet na tvorbě.

Jeden rok měl Neyo asi 3 fotky po sobě (nic proti - fotky má luxusní), ale vybírat jen fotek z 3-4 autorů? to mi hlava nebere Nebo myslíš, že by se další pokoušeli,kdyby bylo jasné kdo na 99% vyhraje?

Ty z toho chceš dělat umění, ale ona to má být zábava pro co nejvíc lídí - jak pro ty,kteří fotí,tak pro ty,kteří hlasují. Takže žádná závist, ale snaha o pestrost a zábavu pro co nejširší okruh lidí.

SaKaL

Zasláno: 18.8.2012 , 7:27    

Hmm, hmm, ale jo, chapu vas oba...
To by bylo na hodinovou diskusi u piva nebo u benzinu, ze.
Otazkou je, kdyby tam nebyla ta omezeni o autorech, zda by to pak jeste po case nekoho bavilo. Mam dojem, ze to ma byt hlavne pro lidi, coz by se pak mozna vytratilo...
Na druhou stranu se taky kolikrat divim (nastesti zase tolik ne) pro co ty lidi hlasujou, ze to kolikrat je spis o autu a ne o samotne fotce, o buchte na fotce snad ani nema cenu psat. A pauza 4 mesice? Ani nevite jak me momentalne prudi Velmi šťastný , ale zvladnu to...

Mulder

Zasláno: 21.8.2012 , 10:40    

a ja vás samozřejmě taky částečně chápu, taky se mi nechtělo účastnit se, když jsem viděl nějaké pěkné výtvory tam ...

Ovšem to se pořád točíme kolem toho jednoho bodu a přitom těch věcí, které mi vadí je daleko víc - viz Hellborn napíše "ona to má být zábava pro co nejvíc lídí" a potom to porovnám s pravidlem o povinném formátu. Nebylo by lepší pravidlo formulovat něco jako "posílejte jaké fotky chcete, ale pokud chcete mít šanci se dostat do h-c kalendáře, musí mít vaše fotka takové a takové parametry". Prostě někdy mi přijde, že argumentujete (argumentuje?) opravdu nesmyslně, sami proti svým pravidlům ...

Hellborn

Zasláno: 21.8.2012 , 11:23    

Znovu se ptám - Kdo bude v případě,že vyhraje fotka kvůli formátu na kalendář nepoužitelná, rozhodovat,která se použije? Přijde 10 super fotek na výšku a jedna spackaná,takže v hlasování bude poslední, ale jediná bude splňovat použitelný formát. Použiješ jí? Tak to valím bulvy

Jak se povinný formát vylučuje se zábavou pro široký okruh lidí? To někdo umí fotit jen "na výšku"? Jak to někoho vylučuje?

Podle mě je fér, když tak nějak v průběhu let vyplynulo, že se z fotek bude dělat kalendář, aby měli všichni účastníci šanci svou fotku na ten kalendář dostat. Proto bylo třeba stanovit nějaké parametry.

Ludeman1990

Zasláno: 24.8.2012 , 14:01    

Tahle se povedla OK

Album
Hledat:     obsahující:      
  Z českých luhů a hájů
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Mulder