| Potkaly se dva sedany |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: dj-bobr
Zaslal: 5.10.2012 , 1:07
Zobrazení: 411
|
|
 |
Popis: .. a při té příležitosti se můj kámoš zamiloval do Hondy :) |
 |
|
|
| Zasláno: 5.10.2012 , 6:36 |
|
No vida ... další plečka do rodiny ... jinak gratuluji. Kamarádovi ke koupi a Sablosovi k prodeji.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.10.2012 , 6:41 |
|
Bude se těžce prodávat a koukat jak odjíždí  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.10.2012 , 7:06 |
|
ta červená kapota na stříbrnym je hrozná  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.10.2012 , 8:29 |
|
Osek: No on je na stříbrném hrozný i oranžový zadní nárazník,ale když auto musí jezdit, i když se dává do kupy... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.10.2012 , 11:23 |
|
DJ : ja kolem tvy kary jezdim vecer z prace .... nekdy vyskocim na ..1.. at vim co tam u vas cepujete  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.10.2012 , 11:23 |
|
Oseku, ty děláš, jakoby si měl nějakou super vonaku Hele dj-bobrovo auto je: autem, stěhovákem, taxíkem, spacím místem, pomocníkem všeho druhu a dává se do kupy. A není to červená, ale vínová. No jak píše Hellbík: nebud moc nobl borče, stejně u našich pleček jde hlavně o výkon a podvozek a obrzdy!!!  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.10.2012 , 14:02 |
|
Ten nárazník je dočasnej, ale ta vínová kapota je pro mě už trvalá záležitost, mě se to líbí M@jku, díky za perfektní vysvětlení, zapomněl jsi teda ještě na winterkáru a teréňák voňavka z toho nebude nikdy, to bych se pak bál s tím vůbec jezdit, abych to třeba nedejbože nepoškrábal..
The Joker: dáme chodovárek dej vědět trošku předem, čas si udělám.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.10.2012 , 14:05 |
|
no ono to moc dopredu nejde protoze jednou sem v praci 4 hodiny pak zas 6 a clovek nevi kdy skonci .... ale muzu ti napsat sms az skoncim nejak rozume a tak v pul 1 - 1 (rano) sem u tebe jak na koni  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.10.2012 , 18:14 |
|
Majku jasně že daily car nemám voňavku ale u toho je mi to trochu jedno, u vti je to trochu jiné ale tam peru pod kapotu jelikož z venku to díky dnešnímu závistivému světu fakt nemá cenu  |
|
|
 |
| Potkaly se dva sedany |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: dj-bobr
Zaslal: 5.10.2012 , 1:07
Zobrazení: 411