| Jezisek nadeloval - 2 |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: gizmi
Zaslal: 24.12.2012 , 17:09
Zobrazení: 833
|
|
 |
Popis: Jeste jednou dekuji Rom.ovi za vse!!! A jak to cele bylo? Poprve v zivote jsem 24.12. wapkoval a samponoval auto a pri predani byla cela rodina. Babicka (84 let) nejprve nechapala, pak se rozplakala, pak se podlomila kolinka, ale nakonec jizda na benzinku dofoukat zimni backurky uklidnila a prevladl uz jen usmev.. Konecne poradny kocar - pytle, ABS, ESP, ele a vyhrev zrcatek, klima, proste VSE :o) Zvykat si bude myslim rychle.. PS: fotka vyfocena ihned po predani darku, pak uz jsem nefotil - musel jsem babicku podpirat, nejak to na ni dolehlo.. |
 |
|
|
| Zasláno: 24.12.2012 , 18:07 |
|
lol, luxus jak styl tak dárek |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 24.12.2012 , 18:47 |
|
dojemné, krasa. Tak se ma clovek chovat k babičkam (k dedeckum taky)  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2012 , 0:13 |
|
Přeji ještě hodně šťastných kilometru v takovém požehnaném věku.
Mému dědovi vzali řiďičák teď před vánocema ze zdravotních důvodu má 80.let a jet s ním to bylo o hubu v tom dnešním provozu.
Tvoje babča musí mít kuráž za to sednout a proto má můj obdiv.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2012 , 10:08 |
|
Hondik: chlape jeji pritel (je mu o 5 let mene) nedavno odbocil misto do krizovatky na kolejovy pas Premlouvam ho at se na to uz vykasle (jezdi svatecne a to je dost chyba). Manzelky deda prisel o papiry (70 let) ted aktualne a taky to stalo mraky usili (mel nehodu - nedal prednost v jizde a za tyden 3x spalil spojku). Jsem domluveny s babickou, ze LOGÍsek je psan na me a az pocitim, ze uz na tom neni nejlepe, tak ji ho seberu. Zatim se s ni bojim jen rychlostne (bavi ji svizna jizda), ale ridi lepe nez vetsina lidi co na silnici potkam Uvidime, precijen v jejim veku to jde rychle, ale zatim OK a i oci ji slouzi. Ridi kazdy den a to dela hodne + bere to tak, ze dokud ridi, tak si i udrzuje mysleni (musi davat pozor, predvidat, atd) a v tom ma pravdu. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 25.12.2012 , 11:29 |
|
Tak to fakt před ní smekám.
Děda je přesvědčeny že mu ho za rok vrátí ale o tom dost pochybuju. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 25.12.2012 , 18:07 |
|
Hondik: je to tezky, ty lidi nemaji soudnost a taky se bojim te chvile, az nebude moc |
|
|
 |
| Jezisek nadeloval - 2 |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: gizmi
Zaslal: 24.12.2012 , 17:09
Zobrazení: 833