Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Jezisek nadeloval - 2
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: gizmi
Zaslal: 24.12.2012 , 17:09
Zobrazení: 833

Popis: Jeste jednou dekuji Rom.ovi za vse!!! A jak to cele bylo? Poprve v zivote jsem 24.12. wapkoval a samponoval auto a pri predani byla cela rodina. Babicka (84 let) nejprve nechapala, pak se rozplakala, pak se podlomila kolinka, ale nakonec jizda na benzinku dofoukat zimni backurky uklidnila a prevladl uz jen usmev.. Konecne poradny kocar - pytle, ABS, ESP, ele a vyhrev zrcatek, klima, proste VSE :o) Zvykat si bude myslim rychle.. PS: fotka vyfocena ihned po predani darku, pak uz jsem nefotil - musel jsem babicku podpirat, nejak to na ni dolehlo..
Jezisek nadeloval - 2

Strana 1 z 1

eXi_

Zasláno: 24.12.2012 , 18:07    

lol, luxus Chápeš! jak styl tak dárek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

oorrbb

Zasláno: 24.12.2012 , 18:47    

dojemné, krasa. Tak se ma clovek chovat k babičkam (k dedeckum taky) OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Hondik

Zasláno: 25.12.2012 , 0:13    

Přeji ještě hodně šťastných kilometru v takovém požehnaném věku.
Mému dědovi vzali řiďičák teď před vánocema ze zdravotních důvodu má 80.let a jet s ním to bylo o hubu v tom dnešním provozu.
Tvoje babča musí mít kuráž za to sednout a proto má můj obdiv. OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

gizmi

Zasláno: 25.12.2012 , 10:08    

Hondik: chlape jeji pritel (je mu o 5 let mene) nedavno odbocil misto do krizovatky na kolejovy pas Smutný Premlouvam ho at se na to uz vykasle (jezdi svatecne a to je dost chyba). Manzelky deda prisel o papiry (70 let) ted aktualne a taky to stalo mraky usili (mel nehodu - nedal prednost v jizde a za tyden 3x spalil spojku). Jsem domluveny s babickou, ze LOGÍsek je psan na me a az pocitim, ze uz na tom neni nejlepe, tak ji ho seberu. Zatim se s ni bojim jen rychlostne (bavi ji svizna jizda), ale ridi lepe nez vetsina lidi co na silnici potkam Velmi šťastný Uvidime, precijen v jejim veku to jde rychle, ale zatim OK a i oci ji slouzi. Ridi kazdy den a to dela hodne + bere to tak, ze dokud ridi, tak si i udrzuje mysleni (musi davat pozor, predvidat, atd) a v tom ma pravdu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hondik

Zasláno: 25.12.2012 , 11:29    

Tak to fakt před ní smekám.
Děda je přesvědčeny že mu ho za rok vrátí ale o tom dost pochybuju.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

gizmi

Zasláno: 25.12.2012 , 18:07    

Hondik: je to tezky, ty lidi nemaji soudnost a taky se bojim te chvile, az nebude moc

Album
Hledat:     obsahující:      
  Jezisek nadeloval - 2
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: gizmi
Zaslal: 24.12.2012 , 17:09
Zobrazení: 833

Board Security

(104575 útoků)