Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Je někdo větší smolař?????
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Zdendad
Zaslal: 20.1.2013 , 23:43
Zobrazení: 710

Popis: + pohlá kapota a hlavně přední levý blatník....
... tohle mě čekalo, když jsem přišel k zaparkovanému autu a našel ho o 2 metry dál... viník ale na mě čekal s vypsaným protokolem o nehodě.... (btw před necelým měsícem mi někdo poškrábal kapotu a pravý zadní blatník....)

Strana 1 z 1

Bully

Zasláno: 20.1.2013 , 23:46    

Tak to nas..stve. Ale jeste horsi by to bylo kdybys mel uz spraveny lak, uplne nejhorsi varianta kdyby vinik navic jeste ujel. Takhle si to proste jenom nechas spravit a bude to jak predtim, neves hlavu OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

martas

Zasláno: 20.1.2013 , 23:47    

tohle znam a 2x... jen na me nikdo necekal KO Ble
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

zend3r

Zasláno: 20.1.2013 , 23:57    

ty mas teda smulu, to je fakt, ale zase dobre ze vinik neujel...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

HonDan

Zasláno: 20.1.2013 , 23:58    

tak to se hodi ne? se z pojistky hnedle opravi skrabance

Monia

Zasláno: 21.1.2013 , 0:43    

aspoň, že je ten člověk slušnej a čekal na tebe... jinak dneska mě to taky málem potkalo...

Prelude

Zasláno: 21.1.2013 , 1:00    

Pánovi kup flašku.Takhle poctiví se málokdy najdou.Řekl bych,že tím že na tebe počkal si to zaslouží jinak by tě to stálo víc.

Kendik

Zasláno: 21.1.2013 , 9:08    

No tak to je stesti ve smule!Dnes je to zazrak, aby nekdo kdo naboura druhemu auto pockal na jeho majitele. OK
Hlavne at to mas brzy v poradku.

beastti

Zasláno: 21.1.2013 , 9:58    

me cufli dva borci behem vykendu a oba samozdrejme chteli hodit caru ale jednou sem ho chytil ja a po druhe mestak co postel decka na prechodu. mi pislali 55tisic a za 22bylo vse opraveno nalakovano, tak neboj urcite na tom jeste vydelas a pojedes v lete na dovcu jako ja Velmi šťastný .

jazzik

Zasláno: 21.1.2013 , 10:40    

no jako prijit takhle k autu a videt tohle tak nevim,asi bych lezel podel auta .. ale jestli tam fakt pan pockal,tak to vsechna cest Úsměv nakonec na tom urcite vydelas a opravis alespon nejaky skrabance a tak Úsměv

gizmi

Zasláno: 21.1.2013 , 11:12    

Souhlasim s nazorem na nakup flasky. Najit tam chlapa cekat a jeste s vyplnenym papirem je v CR rarita OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Hellborn

Zasláno: 21.1.2013 , 11:14    

Auvajs... Nebyla tam někde slušná kamera,že pán počkal? Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Bubaak

Zasláno: 21.1.2013 , 12:21    

Všechna čest před "šrotitelem" OK
Přeji ať je Jazzík co nejdřív opět jak za mlada

DanTe

Zasláno: 21.1.2013 , 12:22    

Tak to taky čumím že pán neujel, protože v dnešní době škrcení rozpočtu většinou lidi nechtěji přijít o bonus na pojistce a platit víc. Já bohužel mám tu žkušenost opačnou, že většinou je Honda nabouraná a viník nikde Smutný

Zdendad

Zasláno: 21.1.2013 , 12:47    

Koupit flašku někomu za to, že to na parkovišti přepískl (nemohl jet krokem....on to měl taky slušně zrušený, možná ještě víc jak já..) když byl všude led a klouzalo to? ..... Kamery tam možná nějaké byly... bylo to na parkovišti před Makrem.... člověk to byl sice slušný, omlouval se, ale i já jsem mu první i děkoval a smekl před ním, že neujel.... jsem rád, že i toto nemusím řešit havarijkem jak ten vandalismus.. i tak se mě drží smůla... před necelýma 2 rokama mě sundala jedna slečna na křižovatce na sídlišti (projela stopku.....) .. taky to šlo na předek...

Zdendad

Zasláno: 21.1.2013 , 12:47    

Jinak přišel jsem k autu asi 5 - 10 minut po střetu.. takže pán mezitím stihl zavolat na pojišťovnu co a jak, protože nevěděl jak co vyplnit, jelikož to byla jeho 1.bouračka a pak ještě stihl pár věcí v protokolu vyplnit...

Jo a mám ještě pohlé světlo na jednom nalomeném úchytu... zároveň s tímto nechám už konečně na havarijko opravit tu kapotu od hákového kříže (děcko co to udělalo bych nechal pověsit...) a ty další škrábance na zadním blatníku podobné jako na kapotě od jednoho "umělce"........
Teď se pořádně dívám na tu fotku a jde na kapotě vidět ten hákáč ... to je fakt konec ... už aby to bylo by všechno v cajku..

..po zimě půjde na jazzíka sport bodykit, takže doufám, že tohle bylo naposled Tak to valím bulvy Smutný Smutný Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy HaHaaa

PIWEL

Zasláno: 21.1.2013 , 14:04    

máš štěstí že počkal....me v UH před poštou taky někdo bouchnul, ale byl to hajzl a odjel... :arrow: odkaz nevypadá to nijak zle, ale kapota na odpis, pohnutá příčka před chladičem, přelakování nárazníku...a to jsem byl pryč jenom 5 minut ! zaparkuju, zaběhnu na poštu, hodím balík a du k autu...ani ne 5 minut...dostat se mi pod ruku tak mu upravím fasádu minimálně tak jak on mému miláčkovi...

Hlavator

Zasláno: 21.1.2013 , 14:27    

aspn pockal..mnoho znas ma zkusenost opacnou Tak to valím bulvy jinak ten bodykuit nvm mno-kdyz vidis jak to na silnicich chodi Cool ja porad uvazoval o bodykitu a kdyz uz sem byl vlastne rozhodnutej tak dojdu k autu pred obchodem a mam mačklé dvere. Vinik nikde,kamery nebyli-takze sem bodykitu radeji udelal papa- protoze to uz bych pak nekoho musel vazne na miste zabit kdybych ho chytil jak mi zase neco stvoril s autem

Zdendad

Zasláno: 21.1.2013 , 20:34    

Hlavator: no jelikož po tom bodykitu prahnu asi 2 roky a podařilo se mi ho konečně sehnat (díky MAPONEmu).. komplet sada originál sport spoilerů (přední/zadní/prahy) a to za 3500, sice na tom bude trocha práce.. ale i tak peckovní a pořád "za hubičku"...
... takže doufám že mě už nic nezastaví ... Se stydím :twisted:

Hlavator

Zasláno: 22.1.2013 , 8:36    

tak za tu cenu to jo Úsměv u me to bylo nejlevneji cca 12-15k Mrk bez laku samozrejme Mrk

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 5      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Zdendad
Zaslal: 20.1.2013 , 23:43
Zobrazení: 710

Board Security