| Je někdo větší smolař?????!!! |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Zdendad
Zaslal: 8.3.2013 , 21:21
Zobrazení: 1111
|
|
 |
Popis: .... JazzDnes..... to jsem si ho moc neužil.... aneb opět jsem nedostal přednost a marně hledám štěstí :( už nemám síly na takové voly za volantem... |
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:22 |
|
Tohle snad už není možné . Držím palce, aby si ty neustálé nehody přežil... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:23 |
|
Jak se to stalo? Kam ten maník koukal? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:23 |
|
přiznám se, že mi skoro ukápla slza... opravdu... bylo mi do pláče... neměl jsem síly na nic.........
když za to člověk nemůže a ještě to "zachrání" aby to nedopadlo hůř.... já fakt nevím co dělám špatně  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:25 |
|
Když na to tak koukám, tak si měl ještě "štěstí"...dostat to víc na předek, nebo zadek, tak to odnese nějaká náprava...sloupek bude ok, ne? Vypadá to "jenom" na dveře. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:26 |
|
kámo ty máš fakt pech... člověk do toho narve prachy a pak mu to nějaká **** zboří... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:26 |
|
nemám síly to rozepisovat... kdo chce ať mi napíše do SZ telefon a zítra mu to povykládám.....
prostě jsem nedostal přednost.... vůbec se nepodíval, blinkr dal až při odbočování..... prostě všechno špatně..... kdybych za to mohl já, tak jsem na sebe naštvaný a jdu dál...ale jakmile se mi dějou takové věci... opravdu nemám síly asi na to všechno kašlu mám chuť koupit nějaký vrak  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:27 |
|
Zdenda: Špatně? Jezdíš v "zimě"..  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:29 |
|
To jako, že v létě by přednost dostal? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:33 |
|
Jasně!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:33 |
|
je nádhernej, dneska to byl samej debil na silnici  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:36 |
|
snad to zacvaka ne ,bych mu nakopal koule , na denni jezdeni kopit popelnici a
asi nejlepsi je jezdit jen v noci kolem 3h  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 21:48 |
|
Stepa: oboje dveře a to nevím co sloupek.. trošku pohláý bude... i práh zamáčklý... přední dveře ani nejdou otevřít... a dovnitř vidím mezerou u okna... všechna kabeláž tam + tlumení.... no prostě konec....
DOHCVTEC: kopat do koulí asi 55letýmu pánovi nebudu... tím nic nevyřeším... uznal chybu... pak to nakonec vzal férově na sebe (nic jinýho mu nezbývalo), ale to mi stav před bouračkou nevrátí....
Lukas28: Je? možná byl... do oběda.... a to se ještě dnes dopoledne upravovala koncovka, aby k zadnímu spoileru víc seděla  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 22:02 |
|
... asi bych se měl jít někam vybrečet 
mám tu moji malou zelenkavou dodávku rád, ale co mám dělat s takovou smůlou co se mě drží ............. nejezdit? K čemu mi pak takové auto bude, když se s ním nemůžu nikde ukázat a užít si ho na cestě...
dnes mi to pochválilo asi snad 10 kolemjdoucích jen co jsem dával dokopy nepořádek v autě.... o pár hodin později na mě X lidí zírá jakobych neuměl jezdit..... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 22:07 |
|
A právě proto jsem se už vyprdnul na to piplat zvenku do detailu daily car...usilí enormní s nejasným koncem. Za to mi to nestojí 
Vytočený a na měkko jsi dneska...za pár dní to už bude lepší 
A přesně jak píšeš...auto má jezdit. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 22:14 |
|
Sériový jazz se mi nelíbí.... proto jsem s ním udělal to, co jsem udělal.... ale takhle nabouraný jsem to vázně nechtěl... a už vůbec ne 3x...
Chci mít hezký daily car, který mi bude dělat radost a bude se líbit jak mi, tak i některým ostatním...
vytočený nejsem... jsem spíše zklamaný a opařený... a ještě k tomu mi to přidalo starosti navíc... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 22:35 |
|
No to je k posrání, docela jsem sledoval tvůj showroom!! Doufám, že to dáš do kupy a budeš dál leštit, je to moc pěknej kousek  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 22:44 |
|
Vaciii: Díky. Potkat v ČR jazze s touhle sportovní prdelkou je jako potkat tank na D1 .... snažím se co to jde... plánů je ještě hodně... ale když se mi dějou takové věci, tak je to v háji.... několikrát jsem měl chuť to zabalit.... ale když už jsem to rozjel tak to asi nezabalím  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 23:42 |
|
Vítej v klubu zklamaných, držím palce ať se oklepeš, já se na to už vy.... holt s tím materiálem co potkáš dnes na silnici je to fakt na garáž, zámek a čest ... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 23:56 |
|
Shit happens  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 8.3.2013 , 23:59 |
|
To snad neni mozny, souvitim s tebou, me zas prestava bavit jak mi Z Auta furt nekdo neco krade nebo mi na nem ne o nicej.. nejradsi Bych to nekdy Hodil ze Skaly, ale pak si vzpomenu jaky to bylo ppredtim, kdyz bylo vsechno ok, a jak se za nim kazdej ohlizel, A To Me Zas zene dopredu a pracuju na nem ale to co se deje k tobe je fakt k pos... Preju pevny nervy a at jsou to jen plechy... Pojistovna zaplati A bude Jeste hezci!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 0:18 |
|
ty jo dneska jsem na to ráno ještě hleděl u školy, máš na to fakt smůlu...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 0:25 |
|
marek: jj, dneska jsem tam stál chvilku a dokonce jsem ti to čekoval máš to hezký
to bylo ještě ráno když to bylo hotový  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 0:32 |
|
a to si teď ještě vybavuju, že jsem si minulý týden na cestě z práce oddychl, když do mě z vedlejšího pruhu najel frajer v X5 (asi mrtvý úhel) a já taktak uhnul a vytroubil.... řekl jsem si, že jsem měl štěstí, protože by mi škrkl celý pravý bok....
no a šup za pár dní....  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 0:35 |
|
osiris: mě štve to čekání a starosti kolem toho... spravený to bude...pojišťovna viníka zaplatí..
ikdyž to nebude jako dřív... hlavně už to není 100%jednotný lak.... nově lakovaný je o chloupek tmavší... sice záleží na úhlu pohledu a na slunci... ale i tak...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 0:53 |
|
Tohle se mi stát u Preludy, tak si to jdu asi hodit Tak ať to máš zase brzo po kupě a hlavně konečně to štěstíčko přeju |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 1:33 |
|
tohle mi připomína wittyho, co krokouše hodil do laku, hnedka to měl škrábnutý asi to máš moc pěkný a řidiči úžasem strnou a bum  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 3:59 |
|
ouu chlape drž se, tohle se opravdu jen tak nevidí |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 7:53 |
|
Z tebe budou mít pojišťovny radost 
Máš pech no, co se dá dělat. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 8:37 |
|
pěkný no já taky v sobotu vytahnul céro a v uterý když jsem jel ze školení tak to do mě zezadu drcnul s oktavkou protože chtěl projet zamnou pod zavorou ale ja zastavil protože jsem daval přednost a on do mě asi v 5km drcnul . naštěstí v haji jen lak na zadnim narazniku jak se to prohlo tak popraskal .spíš mě štve že jsem tam narazník 4 dny před dával stim že byl nově nalakovanej na reklamaci když mi dělali celolak  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 8:59 |
|
To snad není už možný. Tobě se fak vyplatí být pořádně pojištěný!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 9:42 |
|
Ty máš fakt smůlu. Doufám, že aspoň pořádně dojíš pojištovnu |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 11:46 |
|
to snad neni pravda
preju pevny nervy  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 12:00 |
|
jooo kamarade, buď aspoň rád, že máš tentokrát vyníka |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 12:36 |
|
Koncern? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 14:05 |
|
jsou to jen plechy taky jsem takhle nadával...pak jsem to měl jendou s chlupem a od tý doby vždycky děkuju bohu že se nikomu nic nestalo a na auto nemyslím..... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 16:01 |
|
auuu..tak to uz je moc to vazne mrzi..snad jen poprat potkavat min takovych kretenu mno ...aspn ze te jeste nekdo nezmrzacil  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 21:02 |
|
Nejhezčí a taky asi nejvíce začarovaný Jazz v ČR. Drž se chlape  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 21:53 |
|
nevím jak reagovat na tolik příspěvků do mého showroomu jsem hodil ještě nějaký foto
petju: bouchla to do mě stará fabia...
alien44: moje pojišťovna ani tohle vědět nebude, jelikož se to bude řešit přes viníkovi, když jsem byl poškozený..... takže nemám jak dojit pojišťovnu, jedině tu viníkovu... moji pojišťovnu jsem trochu "podojil" na opravě škrábanců z vandalismu, ale i tak jsem musel něco doplácet jako spolúčast (zní to jako bych někomu pomáhal počmárat mi auto..)...
njn: viníka jsem měl i v minulé "bouračce" (měl jsem jen zaparkované na parkovišti, takže jsem ani nebyl v autě) a v předminulé mě nabrala slečna, co proletěla STOPkou... ale to je už 2 roky zpět.. "akorát" u vandalismu samozřejmě viník neznámý... to je jasný bohužel 
Badunclesam: Určitě by se hezčí jazz v ČR našel
a pro všechny: smůla se mě bohužel drží, ale na druhou stranu mohlo být hůř... snad to dop |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 21:55 |
|
Jo a ještě jednou díky všem za podporu a reakce... a pokud mě potkáte, buďte na mě prosím hodní a nebourejte do mě už ... prosím.. člověk opravdu nemůže počítat se vším... to bych pak ani nemohl jezdit....  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 9.3.2013 , 23:49 |
|
To DÁŠ, co te nezabije to te posili. Ale chapu ze to naseere |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 10.3.2013 , 0:16 |
|
Doufal jsem že spamuješ samou radostí předek i zadek...
Přeji hodně sil a míň trotlů na silnici... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2013 , 2:24 |
|
CAD: mě štve, že jsem byl bez jazzíka snad 5 týdnů, pak jsem si ho skoro ani neužil cca 2 týdny, když se po kouskách dodělával bodykit a ještě nějaké drobnůstky a teď bum... jede se od znova... zase budu bez něj nevím jak dlouho...
Bubaak: To budu spamovat až tak za 3 týdny  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 10.3.2013 , 16:09 |
|
achjo, proč si bourači vždycky vybíraj ty pěkný auta? Chlape drž se a nevzdávej to, třeba sis tu smůlu už vybral. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.3.2013 , 10:04 |
|
Zdendo, ty máš na to teda "štěstí" snad se to brzo opraví a bude zas tak pěknej jak na předešlé fotce držím pěsti  |
|
|
|
| Je někdo větší smolař?????!!! |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Zdendad
Zaslal: 8.3.2013 , 21:21
Zobrazení: 1111