Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Je někdo větší smolař?????!!!
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Zdendad
Zaslal: 8.3.2013 , 21:21
Zobrazení: 1111

Popis: .... JazzDnes..... to jsem si ho moc neužil.... aneb opět jsem nedostal přednost a marně hledám štěstí :( už nemám síly na takové voly za volantem...

Strana 1 z 1

Stepa

Zasláno: 8.3.2013 , 21:22    

Tohle snad už není možné Tak to valím bulvy . Držím palce, aby si ty neustálé nehody přežil...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Stepa

Zasláno: 8.3.2013 , 21:23    

Jak se to stalo? Kam ten maník koukal?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Zdendad

Zasláno: 8.3.2013 , 21:23    

přiznám se, že mi skoro ukápla slza... opravdu... bylo mi do pláče... neměl jsem síly na nic.........

když za to člověk nemůže a ještě to "zachrání" aby to nedopadlo hůř.... já fakt nevím co dělám špatně Smutný Smutný Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Stepa

Zasláno: 8.3.2013 , 21:25    

Když na to tak koukám, tak si měl ještě "štěstí"...dostat to víc na předek, nebo zadek, tak to odnese nějaká náprava...sloupek bude ok, ne? Vypadá to "jenom" na dveře.

Paja HTB

Zasláno: 8.3.2013 , 21:26    

kámo ty máš fakt pech... Tak to valím bulvy člověk do toho narve prachy a pak mu to nějaká **** zboří...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zdendad

Zasláno: 8.3.2013 , 21:26    

nemám síly to rozepisovat... kdo chce ať mi napíše do SZ telefon a zítra mu to povykládám.....

prostě jsem nedostal přednost.... vůbec se nepodíval, blinkr dal až při odbočování..... prostě všechno špatně..... kdybych za to mohl já, tak jsem na sebe naštvaný a jdu dál...ale jakmile se mi dějou takové věci... opravdu nemám síly Bueee asi na to všechno kašlu Bueee Bueee Bueee mám chuť koupit nějaký vrak Smutný

Hellborn

Zasláno: 8.3.2013 , 21:27    

Zdenda: Špatně? Jezdíš v "zimě".. Se stydím

Stepa

Zasláno: 8.3.2013 , 21:29    

To jako, že v létě by přednost dostal?

Hellborn

Zasláno: 8.3.2013 , 21:33    

Jasně! Velmi šťastný

Lukas28

Zasláno: 8.3.2013 , 21:33    

je nádhernej, dneska to byl samej debil na silnici KO

DOHCVTEC

Zasláno: 8.3.2013 , 21:36    

snad to zacvaka ne ,bych mu nakopal koule , na denni jezdeni kopit popelnici a
asi nejlepsi je jezdit jen v noci kolem 3h Velmi šťastný

Zdendad

Zasláno: 8.3.2013 , 21:48    

Stepa: oboje dveře a to nevím co sloupek.. trošku pohláý bude... i práh zamáčklý... přední dveře ani nejdou otevřít... a dovnitř vidím mezerou u okna... všechna kabeláž tam + tlumení.... no prostě konec....

DOHCVTEC: kopat do koulí asi 55letýmu pánovi nebudu... tím nic nevyřeším... uznal chybu... pak to nakonec vzal férově na sebe (nic jinýho mu nezbývalo), ale to mi stav před bouračkou nevrátí....

Lukas28: Je? Smutný možná byl... do oběda.... Bueee a to se ještě dnes dopoledne upravovala koncovka, aby k zadnímu spoileru víc seděla Smutný

Zdendad

Zasláno: 8.3.2013 , 22:02    

... asi bych se měl jít někam vybrečet Úsměv Smutný

mám tu moji malou zelenkavou dodávku rád, ale co mám dělat s takovou smůlou co se mě drží ............. nejezdit? K čemu mi pak takové auto bude, když se s ním nemůžu nikde ukázat a užít si ho na cestě... Tak to valím bulvy Bueee Bueee Bueee

dnes mi to pochválilo asi snad 10 kolemjdoucích jen co jsem dával dokopy nepořádek v autě.... o pár hodin později na mě X lidí zírá jakobych neuměl jezdit.....

Stepa

Zasláno: 8.3.2013 , 22:07    

A právě proto jsem se už vyprdnul na to piplat zvenku do detailu daily car...usilí enormní s nejasným koncem. Za to mi to nestojí Úsměv

Vytočený a na měkko jsi dneska...za pár dní to už bude lepší OK

A přesně jak píšeš...auto má jezdit.

Zdendad

Zasláno: 8.3.2013 , 22:14    

Sériový jazz se mi nelíbí.... proto jsem s ním udělal to, co jsem udělal.... ale takhle nabouraný jsem to vázně nechtěl... Smutný a už vůbec ne 3x...
Chci mít hezký daily car, který mi bude dělat radost a bude se líbit jak mi, tak i některým ostatním...

vytočený nejsem... jsem spíše zklamaný a opařený... a ještě k tomu mi to přidalo starosti navíc...

Vaciii

Zasláno: 8.3.2013 , 22:35    

No to je k posrání, docela jsem sledoval tvůj showroom!! Doufám, že to dáš do kupy a budeš dál leštit, je to moc pěknej kousek Chápeš!

Zdendad

Zasláno: 8.3.2013 , 22:44    

Vaciii: Díky. Potkat v ČR jazze s touhle sportovní prdelkou je jako potkat tank na D1 .... Úsměv snažím se co to jde... plánů je ještě hodně... ale když se mi dějou takové věci, tak je to v háji.... několikrát jsem měl chuť to zabalit.... ale když už jsem to rozjel tak to asi nezabalím OK

gear

Zasláno: 8.3.2013 , 23:42    

Vítej v klubu zklamaných, držím palce ať se oklepeš, já se na to už vy.... Tak to valím bulvy holt s tím materiálem co potkáš dnes na silnici je to fakt na garáž, zámek a čest ...

Bully

Zasláno: 8.3.2013 , 23:56    

Shit happens Smutný

osiris

Zasláno: 8.3.2013 , 23:59    

To snad neni mozny, souvitim s tebou, me zas prestava bavit jak mi Z Auta furt nekdo neco krade nebo mi na nem ne o nicej.. nejradsi Bych to nekdy Hodil ze Skaly, ale pak si vzpomenu jaky to bylo ppredtim, kdyz bylo vsechno ok, a jak se za nim kazdej ohlizel, A To Me Zas zene dopredu a pracuju na nem Úsměv ale to co se deje k tobe je fakt k pos... Preju pevny nervy a at jsou to jen plechy... Pojistovna zaplati A bude Jeste hezci! Úsměv

marek.dh

Zasláno: 9.3.2013 , 0:18    

ty jo dneska jsem na to ráno ještě hleděl u školy, máš na to fakt smůlu... Smutný

Zdendad

Zasláno: 9.3.2013 , 0:25    

marek: jj, dneska jsem tam stál chvilku a dokonce jsem ti to čekoval Úsměv máš to hezký Úsměv

to bylo ještě ráno když to bylo hotový Úsměv

Zdendad

Zasláno: 9.3.2013 , 0:32    

a to si teď ještě vybavuju, že jsem si minulý týden na cestě z práce oddychl, když do mě z vedlejšího pruhu najel frajer v X5 (asi mrtvý úhel) Tak to valím bulvy a já taktak uhnul a vytroubil.... řekl jsem si, že jsem měl štěstí, protože by mi škrkl celý pravý bok....

no a šup za pár dní.... Tak to valím bulvy

Zdendad

Zasláno: 9.3.2013 , 0:35    

osiris: mě štve to čekání a starosti kolem toho... spravený to bude...pojišťovna viníka zaplatí..
ikdyž to nebude jako dřív... hlavně už to není 100%jednotný lak.... nově lakovaný je o chloupek tmavší... sice záleží na úhlu pohledu a na slunci... ale i tak... Smutný

DanTe

Zasláno: 9.3.2013 , 0:53    

Bueee Tohle se mi stát u Preludy, tak si to jdu asi hodit Smutný Tak ať to máš zase brzo po kupě a hlavně konečně to štěstíčko přeju

MOTyLEK

Zasláno: 9.3.2013 , 1:33    

tohle mi připomína wittyho, co krokouše hodil do laku, hnedka to měl škrábnutý KO asi to máš moc pěkný a řidiči úžasem strnou a bum Smutný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Petura

Zasláno: 9.3.2013 , 3:59    

ouu chlape drž se, tohle se opravdu jen tak nevidí

Robik

Zasláno: 9.3.2013 , 7:53    

Z tebe budou mít pojišťovny radost Velmi šťastný
Máš pech no, co se dá dělat.

Petk@

Zasláno: 9.3.2013 , 8:37    

pěkný no Smutný Se stydím já taky v sobotu vytahnul céro a v uterý když jsem jel ze školení tak to do mě zezadu drcnul s oktavkou protože chtěl projet zamnou pod zavorou ale ja zastavil protože jsem daval přednost a on do mě asi v 5km drcnul . naštěstí v haji jen lak na zadnim narazniku jak se to prohlo tak popraskal .spíš mě štve že jsem tam narazník 4 dny před dával stim že byl nově nalakovanej na reklamaci když mi dělali celolak Se stydím

Baddy

Zasláno: 9.3.2013 , 8:59    

To snad není už možný. Smutný Tobě se fak vyplatí být pořádně pojištěný! Smutný

alien44

Zasláno: 9.3.2013 , 9:42    

Ty máš fakt smůlu. Doufám, že aspoň pořádně dojíš pojištovnu

Becky

Zasláno: 9.3.2013 , 11:46    

to snad neni pravda
preju pevny nervy OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

njn

Zasláno: 9.3.2013 , 12:00    

jooo kamarade, buď aspoň rád, že máš tentokrát vyníka

petju

Zasláno: 9.3.2013 , 12:36    

Koncern?

Radek_KA7

Zasláno: 9.3.2013 , 14:05    

jsou to jen plechy Úsměv taky jsem takhle nadával...pak jsem to měl jendou s chlupem a od tý doby vždycky děkuju bohu že se nikomu nic nestalo a na auto nemyslím.....

Hlavator

Zasláno: 9.3.2013 , 16:01    

auuu..tak to uz je moc KO to vazne mrzi..snad jen poprat potkavat min takovych kretenu mno ...aspn ze te jeste nekdo nezmrzacil OK

Badunclesam

Zasláno: 9.3.2013 , 21:02    

Nejhezčí OK a taky asi nejvíce začarovaný Jazz v ČR. Drž se chlape Mrk

Zdendad

Zasláno: 9.3.2013 , 21:53    

nevím jak reagovat na tolik příspěvků HaHaaa do mého showroomu jsem hodil ještě nějaký foto Úsměv

petju: bouchla to do mě stará fabia...

alien44: moje pojišťovna ani tohle vědět nebude, jelikož se to bude řešit přes viníkovi, když jsem byl poškozený..... takže nemám jak dojit pojišťovnu, jedině tu viníkovu... moji pojišťovnu jsem trochu "podojil" na opravě škrábanců z vandalismu, ale i tak jsem musel něco doplácet jako spolúčast (zní to jako bych někomu pomáhal počmárat mi auto..)... Tak to valím bulvy Velmi šťastný

njn: viníka jsem měl i v minulé "bouračce" (měl jsem jen zaparkované na parkovišti, takže jsem ani nebyl v autě) a v předminulé mě nabrala slečna, co proletěla STOPkou... ale to je už 2 roky zpět.. "akorát" u vandalismu samozřejmě viník neznámý... to je jasný bohužel Smutný Smutný

Badunclesam: Určitě by se hezčí jazz v ČR našel Úsměv

a pro všechny: smůla se mě bohužel drží, ale na druhou stranu mohlo být hůř... snad to dop

Zdendad

Zasláno: 9.3.2013 , 21:55    

Jo a ještě jednou díky všem za podporu a reakce... a pokud mě potkáte, buďte na mě prosím hodní a nebourejte do mě už ... prosím.. Velmi šťastný Smutný člověk opravdu nemůže počítat se vším... to bych pak ani nemohl jezdit.... OK OK HaHaaa Velmi šťastný Velmi šťastný

CAD

Zasláno: 9.3.2013 , 23:49    

To DÁŠ, co te nezabije to te posili. Ale chapu ze to naseere

Bubaak

Zasláno: 10.3.2013 , 0:16    

Doufal jsem že spamuješ samou radostí předek i zadek... Tak to valím bulvy
Přeji hodně sil a míň trotlů na silnici...

Zdendad

Zasláno: 10.3.2013 , 2:24    

CAD: mě štve, že jsem byl bez jazzíka snad 5 týdnů, pak jsem si ho skoro ani neužil cca 2 týdny, když se po kouskách dodělával bodykit a ještě nějaké drobnůstky a teď bum... jede se od znova... zase budu bez něj nevím jak dlouho... Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy

Bubaak: To budu spamovat až tak za 3 týdny Mrk KO

vespula.mortifer

Zasláno: 10.3.2013 , 16:09    

achjo, proč si bourači vždycky vybíraj ty pěkný auta? Chlape drž se a nevzdávej to, třeba sis tu smůlu už vybral.

Monia

Zasláno: 13.3.2013 , 10:04    

Zdendo, ty máš na to teda "štěstí" Ble snad se to brzo opraví a bude zas tak pěknej jak na předešlé fotce OK držím pěsti Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Zdendad
Zaslal: 8.3.2013 , 21:21
Zobrazení: 1111

Board Security