Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Tak jsme dnes zahájili...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: SaKaL
Zaslal: 10.3.2013 , 23:04
Zobrazení: 487

Popis: výletní sezónu.

Strana 1 z 1

M@jk

Zasláno: 10.3.2013 , 23:06    

Pecka, že si nic neřekl ... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

SaKaL

Zasláno: 10.3.2013 , 23:08    

Ale víš jak, jsem spíš vlk (tedy vlastně ŠaKaL Úsměv ) samotář...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

sylvik

Zasláno: 10.3.2013 , 23:20    

jéé paráda Úsměv určitě jsi pořdil v rámci výletu nějakou soutěžní fotku pro nový měsíc Úsměv
dneska bylo na výletování úplně parádně OK OK OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

SaKaL

Zasláno: 10.3.2013 , 23:44    

Tak fotek mám spoustu, nicméně tentokrát je tohle jediná a ještě k tomu mobilní fotka s Accoušem. Dneska měla přednost rodina... A stejně mám teď 4 měsíce utrum Smutný Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

sylvik

Zasláno: 10.3.2013 , 23:45    

mno jooo...vítěz Velmi šťastný
hlavně že jste si to užili Mrk , taky jsem dneska vytáhla Cívušku na výlet Úsměv

SaKaL

Zasláno: 10.3.2013 , 23:48    

Jo, jo, tak jest Úsměv
Oproti včerejšímu mlhovění to byl dneska správný, nebo už možná i ten první, jarní den OK

sylvik

Zasláno: 10.3.2013 , 23:52    

mlha včera a v pátek byla jako mlíčko Velmi šťastný
mno abysme to nezakřikli s tím počasím, předpověď je celkem hrozivě zimní Smutný Velmi šťastný

Slivka

Zasláno: 11.3.2013 , 9:47    

Chápem, byť vlk samotár má niekoľko podstatných výhod. Hlavne nemusíš nikoho organizovať, potom na nikoho čakať a na konci nemusíš počúvať aj tak nespokojných frflúňov Velmi šťastný

@sylvik: No vyzerá to tak, že ste to počasie zakríkli HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

petju

Zasláno: 11.3.2013 , 15:52    

Uz se na vas tesim, pratele! Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Kondik

Zasláno: 11.3.2013 , 16:52    

Co to mas se zadni znackou ?! S tim jezdit nemuzes, te zastavej cajti a zabasnou Velmi šťastný

SaKaL

Zasláno: 11.3.2013 , 21:39    

to Kondik: Inu to víš, já nejradši jezdím INKONGINTO Velmi šťastný (sakra, sem si musel dávat velkej pozor, abych to napsal tak, jak jsem chtěl Úsměv )

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: SaKaL
Zaslal: 10.3.2013 , 23:04
Zobrazení: 487

Board Security

(104575 útoků)