Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  ...ráno!
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: R4ms3S
Zaslal: 11.3.2013 , 11:35
Zobrazení: 941

Popis: po nočním nabíjení baterky jsem ráno musel zkusit nové žárovky :) už se to blíží!
...ráno!

Strana 1 z 1

rotker

Zasláno: 11.3.2013 , 12:00    

Co to je za žárovky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

R4ms3S

Zasláno: 11.3.2013 , 12:09    

H4 jsou bi-xenony 6000K, potkávačky jsou LEDky a blinkry jsou stříbrné s oranžovým diadémem, takže tak "nekřičí" Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Luke

Zasláno: 11.3.2013 , 12:41    

tak přesně za tohle sem dostal před dvěma rokama pokutu 2000 korun ani sem nemrkl Smutný

R4ms3S

Zasláno: 11.3.2013 , 12:44    

neříkám, že z toho nemám strach, ale už jsem to s nima koupil, takže jsem jen vyměnil žárovky aby byli stejné a nějak to vypadalo... napadlo mě přilepit tam "imitaci" záslepek ostřiků a to by mělo stačit...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Luke

Zasláno: 11.3.2013 , 13:02    

taky jsem to tehdy už koupil s xenonama.. nevim, ale u nás jsou na to policajti docela vysazení a ten co mně zastavil nebyl ani hloupý Velmi šťastný viděl, že světlo nemá čočku, pak uviděl trafa napájení a chyběly ostřikovače.. na ty LEDky měl taky keci..

rotker

Zasláno: 11.3.2013 , 13:16    

Já nad xenonama taky uvažuju, čočky mám, balasty chci koupit slim a schovat je do podběhů nebo když to půjde tak pod světlo, jako jsou origo balasty a právě koupit nějaké záslepky a nalepit je na nárazník jako ostřikovače...a pak ještě resenipokut.cz, to by snad už mohlo stačit Velmi šťastný

R4ms3S

Zasláno: 11.3.2013 , 13:32    

dobrej plán! OK

M@jk

Zasláno: 11.3.2013 , 13:52    

Ola pane,
týjo nechci prudit či hanit, Tvůj projekt je zajímavej, ale:

1) 6000K není ideální pro dobré vidění, čím více K tím studenější světlo
2) uživateli Simarik normálně bouchla nějaké podobná žárovka v lampě v čočce myslím a tak bych nerad, aby něco potkalo i Tebe
3) fakt bacha na Ty policajty, nestojí to za to.

Pak dej vědět, jak s tím je vidět a hlavně, jak dlouho vydrží.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Kvasnour

Zasláno: 11.3.2013 , 14:45    

LED potkávačky? co je to za značku?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

rotker

Zasláno: 11.3.2013 , 15:03    

Jo ty LEDky by mě taky zajímaly, naházej odkazy k tobě do topicu Úsměv

R4ms3S

Zasláno: 11.3.2013 , 15:13    

už vám někdo někdy řekl že jste strašně nároční? Velmi šťastný
v topicu: :arrow: odkaz aktualizováno OK

Kutlas

Zasláno: 11.3.2013 , 15:15    

Simarikoj - Bouchla né xenonová žárovka ale klasická H1 Osramka
Měl jsem sám na 5.géčku v AE světlech tudíž čočce xenony 6000K a měl jsem je skoro dva roky a neměl jsem nikdy problém a to jezdím denně, policajti mě několikrát zastavili a jak píši ani jeden problém .
Jediný problém co vidím tak že jsi dal xenony do parabol které nemají čočku jako poface .
Takže budeš dost slušně oslňovat

MSX

Zasláno: 11.3.2013 , 17:21    

Studenější světlo má hlavní výhodu i v tom, že neunavuje oči jako teplejší barvy. A 6000K je prakticky přirozené světlo. Takže pohoda.
Akorád bez čoček je to k ostatním protijedoucím řidičům fakt na prd! Tak to valím bulvy KO

millhauz

Zasláno: 11.3.2013 , 18:17    

mno, ono s tim schovavanim balastu....Kdyz nemas automaticky naklapeni, cocku a ostrikovace, tak ti ani schovani balastu nepomuze Úsměv

rotker

Zasláno: 11.3.2013 , 18:28    

Precti si to poradne a sklapeni svetel ti budou tezko benga pri zastaveni kontrolovat

Kmóďa

Zasláno: 11.3.2013 , 18:39    

Tak to naklápění světel tam snad není kvůli policajtům ne? Mlhovky které nic nedělají tu strašně řešíte a tímhle budete klidně oslňovat protijedoucí Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Petr 78

Zasláno: 11.3.2013 , 18:49    

Pokud potkáš policajta, který se vyzná, tak ti nepomůže ani imitace ostřikovačů, ani schované balasty ani čočka ani jiné triky.
Když totiž na světlech nebude vyražená homologace pro xenony, tak tě policajt sejme a neuhádáš nic.
U nás třeba na takového znalce narazíš asi velmi zřídka, ale za hranice s tím raději nejezdi - mohl bys domů přijet autobusem.

Petr 78

Zasláno: 11.3.2013 , 18:51    

Jo a těma potkávačkama jsou myšlené parkovačky/obrysovky.
:arrow: odkaz

sumy

Zasláno: 11.3.2013 , 19:29    

Nechci být válečným štváčem, ale cpát xenon do normální paraboly je čuňárna KO Všichni protijedoucí tě budou milovat. Navíc ty ostřikovače tam nejsou pro srandu. Na to ale třeba příjdeš v zimě, až ti sníh zalepí světla která nebudou vyhřívaná halogenem a sám uvidíš prdlajs HaHaaa Kup třeba Night Breakery a uděláš líp. Konec morálního okénka Se stydím

Nipper

Zasláno: 11.3.2013 , 20:05    

U nás na technické podmínky použití xenonů, mimo jiné, má školení každý dopravák, takže šance, že tě jednou chytí je poměrně velká. Každý z kolegů to na takových světlech pozná už na první pohled. Myslím tím hlavně Prahu a Prahu-venkov mezi které jsem také patřil a sám jsem za to bez milosti každému napálil pokutu. :twisted:

R4ms3S

Zasláno: 11.3.2013 , 20:42    

jen upozorním, už jsem to takto koupil, předělat zpět bych to rád, ale chybí elektrika a co jsem koukal, tak je to hodně nabastlený, ale nebyl čas to řešit, proto jsem je vyměnil, přidělal a hotovo... světla s poFL verze s čočkou jsem koupil, chtěl nasadit ale neseděli, a to jakože vůbec, takže jsem je vracel do 14dnů viz. můj topic Tak to valím bulvy
jen aby nedošlo k nějakému nedorzumění, světla se budou nejspíše vracet do série, ale až na to bude čas a teď se řeší milion jiných věcí, než světla... proto takto zůstanou nějakou dobu a někomu kdo to auto má na víkendy a ještě většinou za světla na okruhu, je mi tohle zatím opravdu věc, kterou není aspoň z mého pohledu důvod řešit hned...

jen abych předešlel ještě většímu flame jaký jsem prace OK

Petr 78

Zasláno: 11.3.2013 , 20:44    

R4ms3S: zkus to takhle vysvětlit dopravákovi, určitě bude mít pochopení a vyvázneš bez pokuty......

R4ms3S

Zasláno: 11.3.2013 , 20:46    

rád, až nějakého potkám Mrk

Jirka.H

Zasláno: 11.3.2013 , 22:25    

Já dostal za xenony (6000k) 500 kč pokutu. Okamžitě jsem je sundal a koupil nightbraker.ty mě 2x po sobě praskly.tak jsem se naštval a koupil xenony ale jen 4000k. Mám je uz asi rok. Za tu dobu mě x krát stavěly a nic.

rotker

Zasláno: 12.3.2013 , 9:13    

Taky právě asi půjdu jen do 4300K Úsměv Jinak se tu rozjela pěkná morální osvěta, to bych ani nečekal Velmi šťastný

sumy

Zasláno: 12.3.2013 , 9:16    

Jirka.H: Night Breakry praskaly hodně, ale teď jsou nový a ty už maj životnost v pohodě OK Tušim že maj přízvysko Plus, nebo tak něco, pár H4 mě stál necelý 400,- a jsem spokojen.

millhauz

Zasláno: 12.3.2013 , 11:36    

rotker: precist co? Ja na zadnej tvuj prispevek nereagoval. A uz sem se setkal s tim, ze by zkoumali i naklapeni svetel. Nebo si to zjisti. Ale jak nemas na svetle vyrazenou homologaci, tak te ani cocka a fake ostrikovace nezachrani.

A FYI automaticky naklapeni svetel neni kvuli policajtum, ale kvuli tomu, aby auto co ma xenony neosvetlovalo.
A za to, ze lidi cpou tyhle sady do svetel bez cocek bych nedaval 500 ale aspon 5000 a zakaz dalsi jizdy. Bohuzel to takhle ale nefunguje....

R4ms3S

Zasláno: 12.3.2013 , 14:06    

normálně, všechno bych to střílel do kolen! OK

Jirka.H

Zasláno: 12.3.2013 , 14:06    

Velmi šťastný

rotker

Zasláno: 12.3.2013 , 15:43    

Velmi šťastný Postavit rovnou ke zdi. Mně ale teda osobně víc vadí mlhovkáři, který je maj puštěný, ikdyž není mlha...xenon kity mně nijak nevadí Úsměv

sumy

Zasláno: 12.3.2013 , 16:05    

Jo, a kdo pak má tu zeď opravovat. Každej ať si dělá co chce, ale protijedoucí "xenonista" mě za děště opravdu nepotěší. Zato v zimě se sněhem zalepenejma lampama pobaví HaHaaa

Album
Hledat:     obsahující:      
  ...ráno!
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: R4ms3S
Zaslal: 11.3.2013 , 11:35
Zobrazení: 941

Board Security