Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  EBCd, kocka prede, ..
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Bully
Zaslal: 16.3.2013 , 21:47
Zobrazení: 606

Popis: Mobilofka. EBC Turbo Groove, seriove prumery 300/260. Desticky pribudou za mesic. Doufam ze je poznat ze jsou na Honde :D
EBCd, kocka prede, ..

Strana 1 z 1

Bully

Zasláno: 16.3.2013 , 21:53    

Tak jsem shanel kdo mne namontuje nove kotouce, az jsem si je tam nakonec namontoval sam, na obe napravy. A pochvalte me, nikdy jsem to nedelal Se stydím
Byl jsem s tim u "lucemburskeho Danyho" Steva, nechal mne misto u sebe v dilne, at si s tim pohraju. Zrovna jsme chteli omrknout kde mne rezonuje ta Invidia, ale zrejme jde jenom o termicky stit- plech hned kousek za katem. Uhnil pod hlavickou sroubku, tak jsem ho se stestim povolil a dal pod nej poradnou podlozku. Nic jineho by to byt nemelo, tak snad uz konecne OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Bully

Zasláno: 16.3.2013 , 21:56    

A jeste kdyz uz jsem mel zrovna kola dole, nasadil jsem letni alu. Ted skoro nejezdim, tak at nemam dvojitou praci. Cestou domu jsem se modlil at nepotkam policii, mame tu ted slusnou snehovou nadilku a i kdyz bylo pres den nad nulou, tohle bych neukecal HaHaaa

hopit

Zasláno: 16.3.2013 , 22:01    

Dobrá volba OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Bully

Zasláno: 16.3.2013 , 22:09    

hopit: no doufam. V seriovych rozmerech mne to doporucil prave Dany (diky Úsměv ), a desky Ferodo DS 1.11 pr./ DS 2500 zad. . Plus zrovna i opancerovane hadice a zavodni brzdova kapalina. Predni kotouce mne prave zacaly postupne dost hazet a kopat do volantu, tak by to mela byt snad ta nejblbovzdornejsi kombinace i na tu obcasnou navstevu okruhu.

Robik

Zasláno: 16.3.2013 , 22:32    

OK

osiris

Zasláno: 16.3.2013 , 22:43    

Ferodo DS 1.11 mi neprijde uplne jako desticka do beznyho provozu... EBC TG mam taky v planu, ale potrebuju k tomu vymyslet nejaky desticky do denniho beznyho provozu, primo EBC desky jsou prej nic moc... co teda pouzit aby to melo efektivni brzdnej ucinej ale aby mi zas hned nezmizeli a fungovali i za studena ? Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Dejf

Zasláno: 16.3.2013 , 22:45    

Bully: no doufam. V seriovych rozmerech mne to doporucil prave Dany (diky ), a desky Ferodo DS 1.11 pr./ DS 2500 zad. . Plus zrovna i opancerovane hadice a zavodni brzdova kapalina. Predni kotouce mne prave zacaly postupne dost hazet a kopat do volantu, tak by to mela byt snad ta nejblbovzdornejsi kombinace i na tu obcasnou navstevu okruhu.

nicméně ten kotouč je prostě malej Úsměv

Petr 78

Zasláno: 16.3.2013 , 22:53    

Výměna kotoučů není až taková věda a pokud není člověk úplně levej, tak to zvládne.
Největší úskalí bývá povolení zápustných šroubů, které drží kotouč na přírubě náboje.
Tobě šly povolit dobře?

Bully

Zasláno: 16.3.2013 , 23:39    

Dejf:
300 mm, ale je fakt ze v tech 18" to nevypada Velmi šťastný Zato se mne vleze i do 16" zimaku a hlavne s tim projdu na STK. Big kit- seriovy brzdic s adapterem a vetsim kotoucem nema atest zadny, musel bych zvolit nejakou variantu kompletnich prednich brzd a i s homologaci to vychazi pres 2000€ a vys Ble Zas tak moc ty okruhy neprozivam, tak se budu snazit brzdit jaxe ma a snad to pujde.

Petr 78:
naopak byla montaz az prekvapive jednoducha. Jenom ty srouby- sly vsechny povolit dost spatne, ale mam ukrutnou silu Velmi šťastný

Bully

Zasláno: 16.3.2013 , 23:51    

osiris:
treba tady :arrow: odkaz dokonce davaji na stejnou uroven brzdeni se studenymi DS 1.11 a OEM materialem, po zahrati to bude samozrejme jinak HaHaaa Teda doufam aspon.
Jinak zkus treba Ferodo DS 2500 i dopredu, s EBC TG by mely fungovat na normalni jezdeni vyborne. A dalsi pocteni o tematu z TypeR.cz (teda je to pro CTR, ale treba to pomuze i tak) napr. tady :arrow: odkaz

petzelda

Zasláno: 17.3.2013 , 0:29    

na fn2 se mi ebc kotouce zvlnily+tam byly zelene desky a to jsem s tim nejel na okruhu..na ep3 byly taky a nic,a to jsem si zajel i okruh ..tak nevim kde byla chyba...

Ossi

Zasláno: 17.3.2013 , 2:37    

Jojo me se ebc tg taky zvlnily , v kombinaci s deskama hawk dtc30

Bully

Zasláno: 17.3.2013 , 10:22    

Nestraste Velmi šťastný Kazdopadne by mely vydrzet vic nez serie. Za predpokladu spravne montaze a hlavne dobreho zpusobu brzdeni.

Dany

Zasláno: 17.3.2013 , 14:04    

To Petzelda:
Klidně by mohl být problém právě v zelených EBC, díky pár kg navíc u FN2 se ty desky zatěžovali rozhodně víc než snesou, to může mít za následek vyšší teploty, které již kotouče nezvládli...
Tuto kombinaci jsme jezdili asi na 5 tajpárech nejdříve v sériových rozměrech a pak i větších, přesto to vydrželo dost...

To Osiris:
K závodním materiálům obecně doporučuji si přečíst toto ... :arrow: odkaz
Nemá cenu poslouchat doměnky těch, co to nezkusili...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

rooney

Zasláno: 17.3.2013 , 15:35    

První fotka od Bullyho kdy má špinavé auto. Velmi šťastný

Bully

Zasláno: 17.3.2013 , 15:55    

rooney: zato kola a kotouce temer vydesinfikovane HaHaaa

osiris

Zasláno: 17.3.2013 , 16:11    

dekuji za info Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Album
Hledat:     obsahující:      
  EBCd, kocka prede, ..
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Bully
Zaslal: 16.3.2013 , 21:47
Zobrazení: 606

Board Security

(104575 útoků)