| Předek |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: beruska.zh
Zaslal: 14.4.2013 , 22:14
Zobrazení: 618
|
|
 |
Popis: Nechtěla jsem tu fotku sem dávat, ale ukecali jste mě... Předek není vůbec dodělanej ani spasovanej, navíc kapotu bych radši originální (ale mračítka se mi líbí)... |
 |
|
|
| Zasláno: 14.4.2013 , 22:28 |
|
výraz vostrej,ale to je tak vše  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.4.2013 , 22:36 |
|
Však neboj, čekám až se do mě všichni pustíte na HC nečekám skoro nic jiného....... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.4.2013 , 22:38 |
|
já bych se do tebe pustil hned  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.4.2013 , 22:53 |
|
... kazdy si to dela podle sebe, kdyby tam mela ruzovy puntiky, tak at. Me se to libi, mozna bych to dal niz este  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.4.2013 , 23:08 |
|
v HK už to snad níž ani nejde v rámci bezpečnosti díky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.4.2013 , 5:29 |
|
dopasovat, vymenit kapotu za kus bez "nasavace" a za me super  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.4.2013 , 6:31 |
|
Návrh auta zajímavej, ale podle fotek na FB DM stylu to vypadalo hezky, skutečnost ????
Podle tvého názoru to bude asi hodně špatná reklama pro tu firmu, co vím tak tam dělá auta i nějaký revil auto že ? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.4.2013 , 8:17 |
|
(DM S. - Černožice u Jaroměře, ne HK)... Ano revilo máme v HK, to stavělo několik leštěnek, ale pokaždý záleží na tom, kolik za to majitel chce dát a jak to chce udělat. Když to vezmu obecně na celou republiku, tak i nekteré "leštěnky" a podobná auta jsou víceméně zbastlenina - nárazníky jsou slepenina - často plastu laminátu, kitu atd. Což bývá, když chce člověk levnější řešení a ví, jak to bude udělané a chce to tak. Já to mám vlastní design a nárazníky jsou naštěstí celistvý kus laminátu.
Ale když ji viděl z blízka brácha, který taky dělá s laminátem, kitem atd, tak z ho to málem položilo... Nechci mít problémy, proto víc psát radši nebudu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.4.2013 , 8:36 |
|
hele za mě to je moc pěkný a dobrej nápad.Akorát ten nasavac mi nesedí, ale jinak ok  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.4.2013 , 8:53 |
|
Jj ten nasavač jsem nechtěla, ale prej ho tam prostě udělá a tečka, takže pokud mi zůstane, tak asi nasadím originál a možná nechám navařit mračítka.. uvidíme. Díky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.4.2013 , 9:38 |
|
jestli ses s HK nestojis takhle nahodou nekdy u OBI jestli jo tak auto je podle me fakt luxus ....... ale jezdit jsem te v hk jeste nevidel skoda  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.4.2013 , 11:12 |
|
Torreto: nene nestojím. Po městě jsem jela v pátek a včera. A když bych někde stála, tak buď KFC, Futurum, Flošna nebo Lukoil Tak se ke konci měsíce koukej ukázat na srázku u KFC Případně kdo budete chtít, tak můžeme v HK dát někdy spicha  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.4.2013 , 17:33 |
|
až na ten nasavač to je celke pěkný , dej ještě fotku z boku |
|
|
|
|