| CR-V |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: nekmar
Zaslal: 2.5.2013 , 9:55
Zobrazení: 665
|
|
 |
Popis: |
 |
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 10:04 |
|
sakra taky podařený auto!  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 10:26 |
|
5 let sloužilo jako firemní + rodinný kočár ,za měsíc bude na prodej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 10:47 |
|
Nástupce bude nové CR-V?  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 10:52 |
|
nástupce bude Accord Type S 2.4 v barvě white orchid pearl , změna je život  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 12:20 |
|
Hezký autíčko Nová generace CR-V se taky povedla, ale myslím, že ten Accouš bude určitě lepší volba, kort v bílý Ať slouží  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 12:46 |
|
Díky! CR-V 2.0 je Executive plus Aeropaket svého času dost vymazlenej kousek, teď už děti trošku odrostly, takže není potřeba tahat kočárky atd., víceméně 95% času jezdím sám. ATS jsem objednal s příplatkovou navigací ale v Evropě zrovna nebyl žádnej kousek, takže to šlo do výroby. Měl by připlout z JPN během června  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 15:03 |
|
Rodiče svýho času taky uvažovali o ATS, v hledáčku byl i Legend 3.7 (SH-AWD je fakt mazec!!), ale nakonec si ještě nechali našeho starýho Accouše s tím, že se počká, jestli se Honda nevytasí s něčím novým, tak uvidíme Kdyžtak dej pak vědět, jak ta 2.4 jezdí - když jsme se na něj ptali, jestli není, shodou okolností taky v bílý, někde na skladě k dispozici v téhle barvě jako Type S, tak jsme nepochodili - jedině na objednávku vyrobit, takže vím o čem mluvíš  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 15:26 |
|
Kapky: jasný, no ve firmě máme pár let předface Tourera 8G ale v naftě, po dálnicích napříč Evropou ideál. S Legendem souhlas zvláště poface model byl k sežrání, škoda že je bez nástupce. Uvažoval jsem i že počkám na Acco 9G který se dá už koupit nyní např. i v Rusku, ale popravdě se mi tolik nelíbí US styl a rozměry. Takže poface Type S (černé A sloupky atd.) v současné generaci v sedanu s silnějším benzínem 2.4 byl pro mě jasnou volbou. A každého úhlu vypadá prostě ATS dokonale. Btw. myslím že King s Enginem (koupil ATS min. týden) chystají nějakou reportáž  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 16:16 |
|
Moc moc pěkný 
...do podobnýho stavu se budu snažit svý CR-V taky dostat (až na barvu).
Kola už jsou, ikdyž 18", zadní křídlo bude hned, jak se vyřeší otvírání 5-tých dveří, už takhle bez křídla mám problém s "rakví" a střešním držákem kol... 
ale nevím, jak se podaří sehnat nárazníky...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 17:20 |
|
Conty: Ahoj SUV kolego , koukám že máš taky Deep Bronz Metallic, s tím křídlem je to docela nepraktický, rakev jsem měl za těch 5 let jen jednou a 5-té dveře se daly otevírat jen do poloviny , narazníky jsem měl v rámci Honda Access už při nákupu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 18:55 |
|
nekmar: Koukám, že máme docela podobnej vkus Táta pořizoval do firmy pár let nazpět 2ks předface Acco 8G Tourer, jelikož byly k dispozici za hodně slušnou cenu, ale v 2.0l benzín. Měl jsem možnost s tím autem najet pár set kilometrů, ale osobně musím říct, že mě to auto bohužel moc nevzalo. Jede to hezky, pohodlně, ale mně je bližší spíš trošku tvrdší naladění podvozku - S2000/CTR8G. Vím, že porovnávám neporovnatelné, ale kde mě to zklamalo asi nejvíc, je výkonová stránka toho auta - čekal jsem od toho 2.0l zkrátka trošku víc, ale já jsem asi už fakt zmlsanej jinejma autama I proto jsem zvědavej, jak na tom bude jízdně právě ta 2.4l Jinak, s Legendem naprostej souhlas - poface se rozhodně povedl a kort, když to jede jak po kolejích Jak si říkal, škoda, že nějakej nástupce je zatím ve hvězdách  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.5.2013 , 21:59 |
|
to nekmar: a já myslel, že máš černou problém je, že kola nebo rakev vozím poměrně často. Jenže zadní křídlo je asi ten nejhezčí doplněk, takže se to bude muset nějak vymyslet (uříznout držáky kol, koupit jinou rakev,...)
po náraznících se podívám, možná to skončí jenom skid packetem, ale onich jsem postupně míň a míň přesvédčenej... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.5.2013 , 9:02 |
|
Conty: ok, z některých úhlů zvláště proti slunci vypadá ta hnědá spíše jako černá , s křídlem souhlas, ale pro rakev a držáky to není to pravý (vlastní 5letá zkušenost) , držím palce při hledání aeropaket nárazníků  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.5.2013 , 9:13 |
|
Kapky: jasný, no já si tvrdosti užiju ve svém CTR s 19ky až dost, tak už se těším na normální profil v 18kách na ATS . S 2.0 souhlas, je to prostě jen tak na pohodové cestování bez dynamických ambicí. 2.4 je na tom trošku lépe ale nečekám průběh TypeR .Btw. svého času jsem uvažoval i nad Lexusem IS F  |
|
|
|
| CR-V |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: nekmar
Zaslal: 2.5.2013 , 9:55
Zobrazení: 665