| Dnes dopucováno přípravky od Chemical Guys. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Robik
Zaslal: 12.5.2013 , 20:17
Zobrazení: 593
|
|
 |
Popis: Leštěno V4 Extreme All-In-1 Polish a zakončeno Pete's 53...doporučuji fungují perfektně obzvláště na černý lak.
No a při cestě od Kutné hory mi pak krásně pršelo. :-D |
 |
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 20:24 |
|
Leskne sa jak psovi gule parada  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 20:51 |
|
hezky se blejská.ty jezdíš ke Kutný Hoře? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 21:01 |
|
ATR je stejně krásný auto, na to kolik mu je Moc hezky naleštěno Používám sice přípravky od AutoGlym, ale o tom, že bych zkusil Chemical Guys uvažuju už dýl  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 21:26 |
|
Díky...měl jsem půjčený objektiv s minimální ohniskem 70mm takže jsem bohužel nemohl vzít celé auto z boku, tak to nejde tak vidět..ale fakt to prokouklo.
PeteZ: od přítelkyně máma má chatu ve Svatém Mikuláši
Kapky: díky, Autoglym jsem používal před tím. Otázka je, zda by auto takhle vypadalo, kdybych to poprvě rozlešťoval Chemiky...vloni jsem použil právě už kombinaci želvy a Autoglymu.
Souhlas..ATR je fakt nádherné auto a to dokonce i když není v bílé  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 21:30 |
|
Leštěno strojově? Nějakou leštičkou? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 21:34 |
|
Vždy ručně..říkám si že to za tu námahu stojí. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 21:48 |
|
No tak ono by to mělo být lepší, hlavně účinnější, že ... Ale já mám strach to zkusit, že bych se někde "proleštil" skrz lak  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 21:53 |
|
máš to pěkný  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 22:07 |
|
no vida Mikuláš tak tam to znám velmi dobře jezdim za kamarádem do Kobylnic resp. se přestěhoval do Záboří |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 22:28 |
|
Díky Shamane  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 12.5.2013 , 22:51 |
|
No ono leštění leštičkou je jiná liga,myslím že ručně se to nedá tak dotáhnout. Pokud mluvíme o leštění jako o odstranění škrábanců a hologramů z laku a obnově lesku tak se to stejně dá posoudit jen detailními fotkami,kde je auto nasvícené zblízka lampou. Takhle to vypadá parádně,to zas jo,ale zdálky vypadá pěkně i normálně umté auto se škrábanci od mytí... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 13.5.2013 , 6:48 |
|
paráda 
Ale jak píše Kmóďa , stejnak se to dá poznat jen v detailech, mne tohle čeká asi tak do měsíce, strojně, nějakejma pastama od 3M a také pochybuji že na fotce to bude nějak extra vidět. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 13.5.2013 , 16:46 |
|
Krása, ale nie je to biela
Kapky: 6GA je jedno z najkrajších áut od Hondy spolu s 4GP a NSX  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.5.2013 , 16:57 |
|
Slivka: Ještě bych do toho výběru zařadil Integru, tu já hodně můžu, ale je pravda, že po každý, když vidím ATR, tak mi přijde, jak kdyby to auto předběhlo svou dobu. Nicméně podobnej pocit mám poslední dobou u většiny starších a ostrých Hond To bude tím, jak už stárnu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 13.5.2013 , 21:31 |
|
Slivka...no jo no...bílá je bílá..ale jak jsem psal, kupoval jsem to kvůli stavu a ne kvůli barvy..abych nedopadl přesně jako ty a neutopil v autě majalant aby se přiblížilo alespoň trochu funkčnímu stavu...jinak mi po dlouhé době odešlo něco na autě...lambda  |
|
|
|
| Dnes dopucováno přípravky od Chemical Guys. |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: Robik
Zaslal: 12.5.2013 , 20:17
Zobrazení: 593